Arkadaşlar kendi çapımızda bir kaç gönüllü arkadaşımızın kurduğu Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi'ne desteklerinizi bekliyoruz...
Hayırlı günler...
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
HKitmir yazdı:Arkadaşlar kendi çapımızda bir kaç gönüllü arkadaşımızın kurduğu Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi'ne desteklerinizi bekliyoruz...
Hayırlı günler...
Bunu daha ayrıntılı yazarsan, lonca olarak hareket tarzımızı belirleriz bizde, biraz açarsan iyi olur, konu anlaşılsın.

[right]Arif YAMAN[/right]
Abi şu konuya bir gözatman yeterli...ustax66 yazdı:HKitmir yazdı:Arkadaşlar kendi çapımızda bir kaç gönüllü arkadaşımızın kurduğu Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi'ne desteklerinizi bekliyoruz...
Hayırlı günler...
Bunu daha ayrıntılı yazarsan, lonca olarak hareket tarzımızı belirleriz bizde, biraz açarsan iyi olur, konu anlaşılsın.
viewtopic.php?f=31&t=75454&start=20
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Konu hakkında açılan bildiri sayfasını okudum.
Amaç ve hedef olarak güzel, kulağa hoş geliyor. İşleyiş esasları daha belirleyici olarak sıralanır ve sabitlenirse daha aydınlatıcı olur.
Börteçine loncası olarak destek verilebilir. ( Yönetim kurulu kararından sonra )
Lonca üyelerinin bireysel katılımı için lonca yönetim kurulundan izin almaları iyi olur. Buda lonca olarak destek kararının verilmesinden sonra olabilir.
Amaç ve hedef olarak güzel, kulağa hoş geliyor. İşleyiş esasları daha belirleyici olarak sıralanır ve sabitlenirse daha aydınlatıcı olur.
Börteçine loncası olarak destek verilebilir. ( Yönetim kurulu kararından sonra )
Lonca üyelerinin bireysel katılımı için lonca yönetim kurulundan izin almaları iyi olur. Buda lonca olarak destek kararının verilmesinden sonra olabilir.

[right]Arif YAMAN[/right]
Abi kararınızı bekleriz.ustax66 yazdı:Konu hakkında açılan bildiri sayfasını okudum.
İnş olumlu bir karar çıkar.
:arrow:thexlost2 yazdı:H.o olsun yeni safyamız
Staffers yazdı:
Börteçine Loncası KurallarıGizlenmiş İçerikGöster1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu/b]
[table][td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][td]Loncadaki Görevi[/td][td]Adı Soyadı[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]
Lonca Üyeleri:
[table][td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][td]Loncadaki Görevi[/td][td]Adı[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexmeriç[/td][td]-[/td][td]-[/td]-[td]Üye[/td][td]Zişan[/td][tr][/tr][td]BörteçnexILouSsI[/td][td]Börteçinexstaffer[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexgenius[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexumay[/td][td]Börteçınexumay[/td][td]Üye[/td][td]Umay[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexNehir[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Nehir[/td][/table]
Gözlem Altındaki Üyelerimiz;
Gözlem altında üyemiz bulunmamaktadır.
İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGösterİzinli üyemiz bulunmamaktadır.
Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGösterDiğer üyelerimiz bulunmamaktadır.
Loncamıza Başvuru Koşulları;Gizlenmiş İçerikGösterİsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Yusif Yusif Yusif
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Buyrun benim. :roll:SoLo yazdı:Yusif Yusif Yusif
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizle Daha uzun yıllara 
Doğum günün kutlu olsun Yusssufum
Doğum günün kutlu olsun Yusssufum
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]