bi konuya bi yazı yazmıştımda dün akşam baya bi canım sıkılmıştı sabah ona baktım o yüzden girmişken bi günaydın diyim dedim :roll: bişi varmı die Admin kapatmış konuyu :mrgreen: biras fazla mı yüklendim ne :twisted: ama önce başkaları başlattı ben cevap hakkımı kullandım :geek: :mrgreen:
Eklenmesini, geliştirilmesini istediğiniz yerleri bana söyleyebilirsiniz
Siteye lonca karakterinizin ismi ile üye olmanız rica olunur.
Hepimize hayırlı olsun...
Andreaswilson Kurtlarxejder
Yasin chat sayfasından ayrı bi 1 server daha istemiştim senden sadece yönetimin kullanıcağı onu ekllememişsin hala sanırım onu kısa sürede halledersen lonca toplantısını yönetimle o radan yapmayı düşünüyorum o servere sadece yönetim konseyi girebilmeli ki toplantı kanalı olarak kullanabiliriz ...
Bide Loncanın amblemini koysana oraya bi yere o amblem önemli benim için
Kusura bakma Murat abi, okul malum biraz geç gördüm, sitedeki chat bölümüne serverlar eklenmiyor ne yazıkki ancak ben onun için başka bir çözüm yolu ürettim, haftasonuna kadar yokum büyük ihtimalle haftasonu söylerim ne olduğunu, burdan genele söylemek istemedim Amblemi de en kısa zamanda bir yer bulup koyacağım
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Son hali böyle oldu Murat abi:
Eğer değişsin dersen numaramı ÖM'den yolluyorum mesaj atarsın bir şekilde bulurum değiştirmenin yolunu, kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
A. s. Biz onları kayle almıyoruz Aydın'ım bırak kendi dairesi içinde eğlensin o ama üstümüzden prim yapmaya kalkarsa bir daha bu sefer daha ağır bir şekilde gerekli cevabı alıcağınııda bilsin ki biliyordur sanırım ...
Rescuer yazdı:Son hali böyle oldu Murat abi:
Eğer değişsin dersen numaramı ÖM'den yolluyorum mesaj atarsın bir şekilde bulurum değiştirmenin yolunu, kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
yasin bence amblemi videonun 2 yanına da koy daha hoş görünebilir böyle biraz garip durmuş sanki :|