Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Sparineus »

trojenxx yazdı:
trojenxx yazdı:Bendede bir kaç etkinlik tasarımı var :)

1. Etkinlik Önerisi ; Yaratık öldürme etkinliği Yaratık lwl ine göre oyuncular puan toplar hafta sonunda en çok puan toplayan ilk 3 oyuncaya 1 hafta süreyle Lodos - Arz Canavar Avcısı gibi tag ve veya herhangi bir ödüller verilir.

Mesela
1-9 lwl yaratık :1 puan
10-19 lwl yaratık :2 puan
20-29 lwl yaratık :3 puan
30-39 lwl yaratık :4 puan
40-49 lwl yaratık :5 puan

Oyunda ki sohbet panosundan puan toplayan top 5 oyuncu her saat başı yayınlanır.Grup bölgeleride dahil grup olarak kesilen yaratıklar tüm üyelerin hanelerine yazılır gibi oyuncuları hem oyunda tutmaya yönelik hemde oyun içindeki rekabeti arttırmaya yönelik bir etkinlik..

2. Etkinlik Önerisi ;
Oyundaki yaratıklara tag verilir. Mesela Korkusuz Nefer - Karakürk Katili - Teşkilat Tetikçisi gibi .. Tag alan yaratıkları kesen oyuncular tagların sahibi olur.Bu taglar oyunda 5 saat aktif olmayan oyuncudan sistem tarafından alınır ve rastgele bir yaratığa verilir.Yada Tag sahibi Arz oyuncuyu öldüren Lodos oyuncuya geçer gibi ....

Sistem eğer bu etkinliklere izin verirse oyunun bir nebze olsun yeni oyuncu çekeceği inancındayım...
Birkaç belki de baya bir sayfa önce ki yazıların benzerini yazarak tekrarladığın için teşekkürler.
Üstte ki önerilere bende katılıyorum
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
yalcin4516
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şirinler Köyü

Mesaj gönderen yalcin4516 »

Aynı klanda bulunan kişilerin 2ye 2 veya 3 e 3 gibi savaşacağı bir bölge olursa güzel olur bence. Mesela 1şifa 1 büyü karşı 1 şifa 1 büyü olacak şekilde.
Resim
Bazı insanlar çevresini yaratır, Bazı insanları çevresi yaratır.

"Eğer iyi bir çocuk olursanız, belki ŞİRİNLERİ’i bile görebilirsiniz"
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

sahoma yazdı:hafta içi yapılan etkinliklerde biraz deyişiklik yapıp ganimet toplamayı bıraksanızda deyşik etkinlikler yapsanız oyuncu elde edersiniz /örneğin.. savaş meydanlarında sürpriz etkinlikler vs.gibi

Selam sahoma,
Etkinlik saatleri, oyuncularımızın daha aktif oldukları akşam saatlerinde düzenlenmektedir. Belirtmiş olduğunuz uygulama saatine yaz aylarında geçilebilir. Öneriniz için teşekkür ederiz.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

KARADAVUTs yazdı:
vahdet yazdı:Ölüm oyunu Saklı görseli buL Düello Sancak savaşı ayda 2 kez yapılıyor. Cümleyi tamamla neden 1 kere yapılıyor. Forum etkinliklerine daha çok ağırlık verilmeli bence. Oyunu oynayan çok ama forumu kullanan kullanıcı sayısı çok az. Bu sayede forum kullanıcı sayısı artmış olacak.
Katılıyorum.
Selam arkadaşlar,
Önerileriniz için teşekkür ediyoruz. Belirtmiş olduğunuz etkinlik beklentiye göre çoğaltılabilir. İyi eğlenceler!
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

trojenxx yazdı:
trojenxx yazdı:Bendede bir kaç etkinlik tasarımı var :)

1. Etkinlik Önerisi ; Yaratık öldürme etkinliği Yaratık lwl ine göre oyuncular puan toplar hafta sonunda en çok puan toplayan ilk 3 oyuncaya 1 hafta süreyle Lodos - Arz Canavar Avcısı gibi tag ve veya herhangi bir ödüller verilir.

Mesela
1-9 lwl yaratık :1 puan
10-19 lwl yaratık :2 puan
20-29 lwl yaratık :3 puan
30-39 lwl yaratık :4 puan
40-49 lwl yaratık :5 puan

Oyunda ki sohbet panosundan puan toplayan top 5 oyuncu her saat başı yayınlanır.Grup bölgeleride dahil grup olarak kesilen yaratıklar tüm üyelerin hanelerine yazılır gibi oyuncuları hem oyunda tutmaya yönelik hemde oyun içindeki rekabeti arttırmaya yönelik bir etkinlik..

2. Etkinlik Önerisi ;
Oyundaki yaratıklara tag verilir. Mesela Korkusuz Nefer - Karakürk Katili - Teşkilat Tetikçisi gibi .. Tag alan yaratıkları kesen oyuncular tagların sahibi olur.Bu taglar oyunda 5 saat aktif olmayan oyuncudan sistem tarafından alınır ve rastgele bir yaratığa verilir.Yada Tag sahibi Arz oyuncuyu öldüren Lodos oyuncuya geçer gibi ....

Sistem eğer bu etkinliklere izin verirse oyunun bir nebze olsun yeni oyuncu çekeceği inancındayım...
Selam trojenxx,
Önerileriniz çok güzel lakin şu an için altyapı çalışmaları sebebiyle, güncelleme gerektirecek etkinlikler planlayıp uygulayamıyoruz fakat önerinizi raporlarımıza ekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

yalcin4516 yazdı:Aynı klanda bulunan kişilerin 2ye 2 veya 3 e 3 gibi savaşacağı bir bölge olursa güzel olur bence. Mesela 1şifa 1 büyü karşı 1 şifa 1 büyü olacak şekilde.
Öneriniz için teşekkür ederiz fakat daha önceki yorumlarda da göreceğiniz üzere, şu an için altyapı çalışmaları sebebiyle, güncelleme gerektirecek etkinlikler planlayıp uygulayamıyoruz fakat önerinizi raporlarımıza ekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
SANAGELDiM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SANAGELDiM »

Sayın Zifan,
Ne zamana kadar öneriniz için teşekkür ederiz fakat... diye devam eden cümleleri okumaya mahkum olacağız bıktırdınız insanları sizlere gösterdiğimiz ilği sayesinde ikv 8.yaşında bu gidişle umarım diyemeceğim inşllah 9.yaşı olmasın sizde kurtulun bizde...
Eleştirim biraz sert oldu ama gerçekler acıdır.
sanaGELDİM-IIDENıZII
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SANAGELDiM yazdı:Sayın Zifan,
Ne zamana kadar öneriniz için teşekkür ederiz fakat... diye devam eden cümleleri okumaya mahkum olacağız bıktırdınız insanları sizlere gösterdiğimiz ilği sayesinde ikv 8.yaşında bu gidişle umarım diyemeceğim inşllah 9.yaşı olmasın sizde kurtulun bizde...
Eleştirim biraz sert oldu ama gerçekler acıdır.
Selam SANAGELDiM,
İstanbul Kıyamet vakti, hiç bir oyunda göremeyeceğimiz yani sadece varlığı bile bizi mutlu eden bir mabed gibi : ) Elbette ilerleyen zamanlarda güzel şeyler olması planlanıyor lakin bizler beklerken bile elimizde olanlarla, hep bir arada birşeyler yaparak eğlenmeyi seviyoruz.Bu şimdiye kadar böyleydi şimdiden sonra da böyle olacak. Nice uzun yıllara diyoruz :)
SANAGELDiM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SANAGELDiM »

Seygili Zifan,
Dediklerinize katılmamak ne mümkün, fakat belirtmek isteğim şuydu; İstanbul Kıyamet Vakti sadece bi oyun değil bizim için evet varlığı bizi mutlu ediyor fakat görevlilerin ikv'in bu etkileyici büyüsünden yararlanmayı bırakıp. Birazda bizlerin göstermiş olduğu ilği ve alakaya sayğılı ve o ilğiyi haketmesi gerekir. Örnek verecek olursak Sancak savaşı ve Düello etkinliklerinde 1 ay insanlar bu etkinlikleri bekliyor ki bekleyenlerden birisiyim arz klanı mebsubu olarak 4 grup kuruluyo ve sadece 2.si girebiliyo ama ben 1 ay bekledim bu etkinliği? Peki çare ney 1 ay daha beklemek ya yine giremezsem? işte burada o ilğiyi haketmek için sizlerin bunu göz önüne alıp dülloyu 2.şer grup çekerek 2 gruba karşı veyahut en az 3 grup alarak giderilmesi bu sadece bir örnekti.Anlatmak istediğim bu etkınliklere getirebilecek oyuncunun ilğisini artırabilecek ufak rutuşlar sanırım alt yapı vb.unsurlar bunlara engel değildir .Konuyu bi nebze olsun açıklayabildiysem ne mutlu bana diyor iyi çalışmalar diliyorum.
sanaGELDİM-IIDENıZII
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SANAGELDiM yazdı:Seygili Zifan,
Dediklerinize katılmamak ne mümkün, fakat belirtmek isteğim şuydu; İstanbul Kıyamet Vakti sadece bi oyun değil bizim için evet varlığı bizi mutlu ediyor fakat görevlilerin ikv'in bu etkileyici büyüsünden yararlanmayı bırakıp. Birazda bizlerin göstermiş olduğu ilği ve alakaya sayğılı ve o ilğiyi haketmesi gerekir. Örnek verecek olursak Sancak savaşı ve Düello etkinliklerinde 1 ay insanlar bu etkinlikleri bekliyor ki bekleyenlerden birisiyim arz klanı mebsubu olarak 4 grup kuruluyo ve sadece 2.si girebiliyo ama ben 1 ay bekledim bu etkinliği? Peki çare ney 1 ay daha beklemek ya yine giremezsem? işte burada o ilğiyi haketmek için sizlerin bunu göz önüne alıp dülloyu 2.şer grup çekerek 2 gruba karşı veyahut en az 3 grup alarak giderilmesi bu sadece bir örnekti.Anlatmak istediğim bu etkınliklere getirebilecek oyuncunun ilğisini artırabilecek ufak rutuşlar sanırım alt yapı vb.unsurlar bunlara engel değildir .Konuyu bi nebze olsun açıklayabildiysem ne mutlu bana diyor iyi çalışmalar diliyorum.
Selam SANAGELDİM,
Düello ve Sancak savaşı etkinliklerinin tur sayıları, katılım sayısına ve klan taraflarının durumlarına göre belirlenmektedir. Bazı sunucularda klan taraf dengesi olmadığından sancak savaşı etkinlikleri 2 turla sınırlandırılmakta , bazılarında ise bu sayı 3 ü hatta nadirde olsa 4 ü bulabilmektedir. Düello konusunda,etkinlik zamanı değiştirilerek yeni bir düzenlemeye gidilebilir.Destek ekibi ile ilgili şikayetleriniz varsa destek iletişim kanalı ile şikayetinizi bildirebilirsiniz. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

“Etkinlikler” sayfasına dön