BU KONU FAZLA UZADI BİZİ SALAK YERİNE KOYAN YÖNETİME SON SÖZÜM
Yönetim : /r nah Size Epin
İKV Oyuncuları: /r nah Kutu Plus
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Bu konu fazlasıyla uzadı ama GM ' ler bu olayı kapattı hiçbir değişiklik olmaz bundan sonra , yani içimizi dökelim diye bu konu açık kalmıştır yani bu konu kapansada olur boşuna uğraşmıyalım ! Gm ler olayı bitirmiş zaten kafalarında...
ReGaLuaS
Arkadaşlar bence seviyeli konuşmalarda bulunalım yoksa yönetim asla takmaz bizleri.
Bu konuya yazmadan önce 2 3 kez düşünelim tartalım en mantıklı cümleyi kurup öyle (Gönder) butonuna basın.
Bakın Lathander'ın yaptığı psikolojikmen ben sizinle muhatab dahi olmam,derdinizi başkasına anlatın ya susup oyununuzu oynayın yada buradan uzaklaşın diyor.
Kendi kendini öven bir yönetim veyahut bir insandan hiçbirfayda gelmez.
Umarım daha olgun cümleler kurarsınız bende dahil...
Bu konuya yazmadan önce 2 3 kez düşünelim tartalım en mantıklı cümleyi kurup öyle (Gönder) butonuna basın.
Bakın Lathander'ın yaptığı psikolojikmen ben sizinle muhatab dahi olmam,derdinizi başkasına anlatın ya susup oyununuzu oynayın yada buradan uzaklaşın diyor.
Kendi kendini öven bir yönetim veyahut bir insandan hiçbirfayda gelmez.
Umarım daha olgun cümleler kurarsınız bende dahil...
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Susturmakta blok atmakta banlamakta hele hele forum üyeliklerini kapatmakta üstümüze yok demi çakallar?
Merak etmeyin bende hesap çok kitliye kitliye şizofren olacaksınız adam olun sözünüzde durun haa pardon adam tabiri kullandım size
adammısınız la siz

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
tokyo2drift yazdı:BU KONU FAZLA UZADI BİZİ SALAK YERİNE KOYAN YÖNETİME SON SÖZÜM
Yönetim : /r nah Size Epin
İKV Oyuncuları: /r nah Kutu Plus
Çok doğru birşey söyledin kardeşim madem bize nah kod ozaman size nah plus

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Break yazdı:Bu yukarıdaki üyeliği neden kapattınız? Gerçekleri söylemek suçmu...Excellence yazdı:Sahtekar , yalancı , çıkar uğruna oyuncusunu satan yönetim istemiyoruz!
Suç kardeşim suç bunların işine gelmeyen kelimeleri söylemek suç ama bundan sonra susmak yok

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
xbyreds yazdı:alın o e pinlerinizi .. bi tarafınıza. bu ne biçim yönetim ne kılıbık adamlarsınız bana bunu da dedirtiniz en sonunda 4 kez savaşa girdim 4 ünde de yönetici reha ya sordum 4ünde de iksir alan herkes isim değiştirme epini almaya hak kazanmıştır dedi. şimdi de kalkmışsınız açıklamada eksiklik var diyorsunuz. ilk açıklamanız ile son açıklamanız arasında dağlar kadar fark var. bi karakter 2 kez kazanabilir diyordunuz. sonra 1 karakter en fazla 1 kez epin kazanabilir ve değişikilk yapılabilir dediniz. şimdi de her sunucuda sadece 3 kişiye veriyorsunuz. açıkçası sizden de böyle bir yalan beklenirdi. şimdi nasıl kıvıracaz diye bahaneler arıyorsunuz. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE OYUNA HARCADIĞIM VAKİTE.
buyrun benden size kocaman bir /NAH
.
Katılıyorum

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
waffle yazdı:Titxaybala yazdı:Ödül istemiyoruz, dürüst olun, sözünüzün ardında durun, tükürdüğünüzü yalamayın.
Bunların nezaman dürüst olduklarını gördünüzki? dürüst olmalarını bekliyorsunuz önce adamlıkta biter herşey erkek olsalardı zaten sözlerinde dururlardı

EĞER İSİM EPİNLERİNİ VERMEZLERSE 1 HAFTALIK OYUNA GİRMEMEYİ TALEP EDİYORUM ŞEREFLİ NAMUSLU ADAM BUNU YAPAR

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi