Eet hatta nben sana dmştim 1 lwl fln bi adam gördüm bizim meymetin çarının ismiOnlymylove O 1 LWL adamın çarının ismi ise...........................................................Onelyloveidi
Dikkat ediniz msela bnm bi kankam varKadirxbluediye Adam 1 lwl açıo şu isimde ................Kadırxbluediye oyundasın yazı kutusundan farkedilmio vede şifre istenio ztn bi risi kankanız kılığınmda şifre isterse yalandır şahsen hiçbir kankam benden şifre istemez
Evulation yazdı:canım sıkıldı sözümüde söyleym... bana 3 irid yada 5 mi oluo ...yada 5 mavi topaz bulun loncadan ben hariç2kişiye Ejder üreticem söz veriorm...Vardiya deişti ögle 13:00 aksam 21:00 a kadar işteyim...Size KolAY gelsin İyi forumlar iyi Oyunlar dilerim
mehmet madem elinde ejder malzemeleri var bana ver öyleyse eşyaları nie bizden eşyaları istiyonki yani :mrgreen: :mrgreen:
ya olm carı yeraltına götürüorm antereponun önünde cıkıo yada mısır carsısında buluorm cara biri mi girio nabıo :S bide girdim karakteriniz kaydediliyor dedi
Fastxking Büyücü Çarı Açtım...
Ayrıca Maden Konusunda Bende DEstek Veririm.
47 lewel savaşçımla gider çekerim çıkarsada gerekli kişiye veririm...
Teşekkürler.
Evulation yazdı:ya olm carı yeraltına götürüorm antereponun önünde cıkıo yada mısır carsısında buluorm cara biri mi girio nabıo :S bide girdim karakteriniz kaydediliyor dedi
Olum ben saan demedim mi ? yaw şifreni deiştir... Birisi girio olabilir...
Şu zırh Fundi düşsünde madene oturam 1-2 gün full...
Beyler Ben Büyücü AÇtımda Kararsızım Hala...
Şifacı Mı AÇim?Şöyle Bir DÜşünürsek Şifacı Daha Mantıklı Oluo Neden derseniz Şifacı Çok Lazım.Belki Migrat Felan Atarız Lazım Olur...
Splash yazdı:Beyler Ben Büyücü AÇtımda Kararsızım Hala...
Şifacı Mı AÇim?Şöyle Bir DÜşünürsek Şifacı Daha Mantıklı Oluo Neden derseniz Şifacı Çok Lazım.Belki Migrat Felan Atarız Lazım Olur...