Sen kasacak mısın onu söyle de.Tskxgenelkrmay yazdı:daha ben savascı sıfacı kasamadım nezman kasma basladınız la
Ben şifayım başkasını kasamıyorum.
Ne yapayım işte kendimi kasıyorum o yüzden.
Sen kasacak mısın onu söyle de.Tskxgenelkrmay yazdı:daha ben savascı sıfacı kasamadım nezman kasma basladınız la
kasarız tamam eray felen sole kasar o ben aksam 8:00 gırıcem olanı kasıcam 40 lwl altıEmirBerkKorkmaz yazdı:Sen kasacak mısın onu söyle de.Tskxgenelkrmay yazdı:daha ben savascı sıfacı kasamadım nezman kasma basladınız la![]()
Ben şifayım başkasını kasamıyorum.![]()
Ne yapayım işte kendimi kasıyorum o yüzden.![]()
Tamam ben yarın filan 30 yaparım.Tskxgenelkrmay yazdı:kasarız tamam eray felen sole kasar o ben aksam 8:00 gırıcem olanı kasıcam 40 lwl altıEmirBerkKorkmaz yazdı:Sen kasacak mısın onu söyle de.Tskxgenelkrmay yazdı:daha ben savascı sıfacı kasamadım nezman kasma basladınız la![]()
YARIN TOPLANTIYA HERKEZI BEKLIYORUZ...
aksam oyunda kılerı kasarım bende senden once 49 olurlar ınsEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam ben yarın filan 30 yaparım.Tskxgenelkrmay yazdı:kasarız tamam eray felen sole kasar o ben aksam 8:00 gırıcem olanı kasıcam 40 lwl altıEmirBerkKorkmaz yazdı:Sen kasacak mısın onu söyle de.Tskxgenelkrmay yazdı:daha ben savascı sıfacı kasamadım nezman kasma basladınız la![]()
YARIN TOPLANTIYA HERKEZI BEKLIYORUZ...![]()