``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Salih herşey açığa çıktı bundan sonra fazla ötme.Sadece çürükleri temizledik,bunu zaten en başından beri yapmamız gerekiyormuş.Sizin gibileri aramıza aldığımız hata zaten..Senin kimseye birşey ıspatlamaya,aaçıklama yapmana gerek yok bugün bütün lonca gerçekleri öğrendi.Herkes kendi yoluna artık..Birdaha da bu konuya yorum yapmazsan sevinirim.Laftan alnarsanız eğer !
Cok kısa zamanda anlarsın koray. Sende farkına varırsın . Fakat bu insanlar hep sana ve kadire iyi yüzlü , melek yüzlü şeytan derler ya hani... KARDEŞİM diye hitap ettiğin , telefonla görüstüğün adamların hepsi tek tek neden gidiyor ? Sebep hep aynı bilmem farkındamısın . Sen gözlerini yummaya devam et . Bende yummuştum zamanında . Salih gibi can gibi erdi gibi samet gibi adamları cok ararsınız . Evet yine siz Megax team olarak en iyi yerde olursunuz ama hiçbirşey dısardan görüldüğü gibi olmaz . Ben salih değilim ben samet değilim . Susmam , içime atmam . Efendi gibi 2 hafta rica ettim, bekledim maddi olarak destek cıkmak istedim beni bunu yapmaya zorla ittiniz . Bugün itibari ile MeGaxMc = MandC , MegaxDrifter = DriteR olarak değişecektir... Hiçbirinize art niyetim yok iyiki size tanımışım ama 2 kişi bir loncayı nasıl dağıtıyor sizde anlarsınız bunu gün gelir DELİKANLI bir dost ararsınız...
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Maşallah'ın var Talha.Sor bakalım Koray'a, Kadir'e daha nice lonca arkadaşlarına.Kim senin yaşını tam net şekilde biliyor.Aynı şehirde yaşadığın Hasan, yani Soull bize gerekli bilgileri verdi.Tek cümleme bakar sunucunun seni nasıl tanıdığı.Bu şekilde sen fazla ortalarda görünme.Sana yaşından dolayı ÖĞÜT vericem.Seninle hiçbir şekilde bağı kalmamış kişilere emir tarzında kelimeler kurma vaktine daha ulaşmadın.Forum konuları herkese açık ki herkesin her konuya istediği şekilde yorum yapma hakkı var.Bu Mega konusuda benim herşekilde bir numaralı konum olucak.Çürüğe benzetmişsin bizleriGenius yazdı:Salih herşey açığa çıktı bundan sonra fazla ötme.Sadece çürükleri temizledik,bunu zaten en başından beri yapmamız gerekiyormuş.Sizin gibileri aramıza aldığımız hata zaten..Senin kimseye birşey ıspatlamaya,aaçıklama yapmana gerek yok bugün bütün lonca gerçekleri öğrendi.Herkes kendi yoluna artık..Birdaha da bu konuya yorum yapmazsan sevinirim.Laftan alnarsanız eğer !
Megaxsamedi, Megaxstyle, Megaxmc, Megaxdrifter, Megaxdewil, Megaxşeef, Megaxsoull, Megaxteori, Megaxmelly, MegaxMaker, Megaxfaystole ve Megaxpetrauv.Dön arkana bak bu insanların mı loncaya yaptıkları yoksa senin yaptıkların mı kafana yerleştir.Adam gibi adam dedim yüzümü kara çıkarmadı Kadir.Tek bulaşmıyacağım kişi olucak o
' WesTxSALİHBEY
SALİH BEN BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ SANA DİYORDUM BİR GÜN ANLARSIN DİYE SEN BANA KIZIYODUN..ŞİMDİ BENİ ANLIYOR MUSUN ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
sonuna kadar haklıymışsın, Ferhat...
Ferhatbey yazdı:SALİH BEN BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ SANA DİYORDUM BİR GÜN ANLARSIN DİYE SEN BANA KIZIYODUN..ŞİMDİ BENİ ANLIYOR MUSUN ?![]()
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Adama Hak Veren Adamdan Ben Şüphe Ederim...MegaReaL yazdı:sonuna kadar haklıymışsın, Ferhat...Ferhatbey yazdı:SALİH BEN BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ SANA DİYORDUM BİR GÜN ANLARSIN DİYE SEN BANA KIZIYODUN..ŞİMDİ BENİ ANLIYOR MUSUN ?![]()
Çıkan Çıkmıştır YoLuna Başka Loncada veya Tek Tabanca OLarak Devam eder.Burası Bir Forum Lonca Konusudur ve Tartışmaya GiriLip KirLetiLmemesini Rica Ederim.Ha Ben Çıktım Diye Yediremeyen ArkadaşLar Oyunda /f "YaLNıZSavaŞÇII " Yazsın Bana ULaşsın Derdini AnLatsın , RahatLasın
BazıLarı 2 Çift Lafım Var Buradan.Choosensxkrall Denen Haysiyetsiz Loncamızı Kendisinin Dağıttığını ( Lonca HaLa YoLuna Devam Ettiği HaLde
[YaLNıZSavaŞÇII]
Arkadaşım Tartışmanın Bir Alemi Yok Sonucta Bu Bir Oyun Platformu Herkesi Sevecek/Sevmek Durumunda Değilsin. Biz KuruLduğumuzda Zaten Su An Loncada Olan Arkadaslarla Birlkte Yapılanma Sürecini Tamamlayıp Hazır bir Lonca Konumuna Gelmiştik. Kadir ve Tayfamın Bana Baskısına Üye Alımlarını Hiç Açmamak Üzere Kapatmama Rağmen Sizlere Güvenerek ve '' Belki İyi Olur Bizimle Uyuşurlar '' Düşüncesini Uyandırarak Yeni Kadromuza DahiL Etmiştik. Ama Şimdi Bunun Hata Olduğunu Anlamıs Oluyorum Zaten Ayrılan Arkadaşların Coğunluğunu Siz Yeni Alınan ve Yapılanma Sürecinden Sonra Gelen Arkadaşlarımız oLuşturuyordunuz . Bu Hafta İçerisinde Loncamızı Kritik Bir Sayıya Düşürerek Bizimle Devam Edecek OYUN HIRSINA YENİK DÜŞMEYECEK Dostlarımızla Birlikte Bu Duruma Kısa Sürede Son ŞekLini Vereceğim . Her Cesaret İsteyen Büyük İşlerin Devamında Kötü Anlar Olabilir. Bundan Herkes Etkilenebilir. Mühim Olan Bu Durumdan Kendimize Pay Çıkarıp DOğru Olanı Zamanında Yapmak Olacaktır. Bizde Bunu Gerçekleştirip Konuyu Burda Noktalayacağız. İlk Başlarda KuruLduğumuzda Bize Cephe Alan Kesimin ÇoğunLuğunu KuruLmamızdan Yakınanlardan Oluşturduğunu Bİliyorduk. Şimdi ise Aramızdan Cıkıp Bizi Hırs Edinip Bizim Cıkarlarımızı Takip Eden Arkamızı Karıstıran Yedirememe Duygusunu Kendisini Bürüdüğünden Haberi Olmayan Coğunluklu Kişilerin Oluştuğunu Görüyorum ki Bu Bizim Açımızdan Hiç te Kötü Bir Durum DeğiL Nitekim Birilerine Varlığımızla Rahatsızlık Duygusunu Sezdirebildiysek ve Bazı Seyler Birilerinin Gözüne Batıyorsa BirseyleR Yaptığımızın Göstergesi . . İyi Bişi Yaptık Demiyorum Cünkü Bizim Kimseyle Bir Derdimiz Yok Gelen Arkadaşlarla İyi Kötü Bir Sürü Anımız Oldu Yeri Geldi Güldük, Eğlendik Çok Keyifli Şeyler Yaşadık
Tarafıma Yapılan Hakaretlere, Tartısmalara bu Yüzden Girmek İstemiyorum Cünkü SOnucta Bir Zamanlar Birlikte Cok Sey Yasadık Bırbırımıze Destek Olduk Tüm Bunların Hatrına ve Saygı Sınırlarını Aşmamak Adına Tepki Göstermiyorum. Tüm Bunlara Rağmen Herseyı Silip Bir Zamanlar Kardeşim Dediğin Adama Bunları Yapanlar Tek Kelimeyle Saygısız Kişilerdir. Loncadan Cıkıp ta Hala O Loncayla İlgili Asılsız İleri Geri Konusanlar Varsa Bu Hala İçnde Birşeylerin Kaldığının ve Oyun Hırsına Yenik Düştüğünün Birer Göstergesidir. Ama Burası Bir Oyun Ortamı Ne Olursa Olsun Herşey Burda Kalacak Burda Bitecek Loncadaki Dostlarım Hariç... Bunda Gücenmenin Yedirememenin Hırs Yapmanın Bir Alemi yok Sonucta bir Oyun Ortamı . Bundan Sonra da Önümüze Bakarız Her Gün Telefonlaşıp Konuştuğumuz Kişiler Bellidir ve Bu Bağ Asla Kopmaz Arkadaşlarımın Çoğu Sınava Hazırlanıyorlar ve Oyuna Belli Bir Süre Dahilinde Eğlenme Amacıyla Gİriyorlar Bende DahiL. Eğlenmek İçin Gireriz Gerisi Bizi İlgilendirmez Kim Ne Yaparsa Yapsın Oyundaki Olaylar Bizi İlgilendirmez Bizim Önümüzde Daha Büyük Hedefimiz Var Oyun Dışında... Özetlemek Gerekirse ; Başta Bu Oyunda İlk Tanıştığım ve 4 yıldır Birlikte Olduğum En Değerli Arkadaşım Kadir'im Ve SaygıDeğer Loncamızın Üyeleriyle Birlikte >> Yolumuza Devammm.... Diyoruz
* Megaşifa .
* Megaşifa .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- Megaxdewil
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Öncelikle Belirtmek İsterim ki Bu loncada Cıkanların Coğu Talha ve Umut Yüzünden Cıkmıştır Kendi Cıkarlarını Düşünen İnsanlar Yüzünden Aileden coğu kişi Ayrıldı Ben yeri Geldi Yardım ettim aslada Yardım etmekten cekinmedim Tüm Lonca üyeleri Olsun Beni Bilen bilir Ancak Kendi cıkarını düşünenler yüzünden bu aile dağıldı Kadir Benim sevip saydığım abi kadar cok sevdiğim bir insan Herkese Oyunda Başarılar diliyorum Kendinize iyi bakın
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Loncanızı sevdiğim için bu yorumu yapıyorum.Beyler sıkmayın canınızı gidenin yerine yenisi gelir.Bu kadar basit.Başarılarınızın devamı dileğiyle.İyi oyunlar dilerim...
EXCELLENCE
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Kısa bir suredir bilgisayarımdaki arızadan dolayı oyuna giremiyordum. Ben oyunda yokken her ne olduysa arkadaşlarımızın loncadan ayrılması benı çok üzdü. Yeni yollarında onlara başarılar diliyorum...MeGaxExKaLLiBRe...