ARZLODOS yazdı:
Kader Mühürleri çıktıktan 2 yıl sonra başka bir oyuna girişmeyecekleri nerden bielcen.
Çok iyi yakalamışsın +1
+1
Böyle bir şey yaparlarsa tek bir sebebi vardır: TT.
Siz ona güvenmeyin.
Hayırdır ne iş kötüleme yapan ilk kişilerden birdin secilincemi değiştin da. Bir capan oğlumu arasam acaba niyse modlar yazdıgımı kaldıyor. Tartışma çıkmasın diye.
30 iletinin 20 sinde kötüleyen senmisin ben hiç kötülemedim bile ama sen beni kötüledin üzüldüm.
Bir geçmiş iletilerini oku birde benimkini oku sonra sen karar ver. Ben ne idim ne demişim acem diye.
ARZLODOS yazdı:
Kader Mühürleri çıktıktan 2 yıl sonra başka bir oyuna girişmeyecekleri nerden bielcen.
Çok iyi yakalamışsın +1
+1
Böyle bir şey yaparlarsa tek bir sebebi vardır: TT.
Siz ona güvenmeyin.
Hayırdır ne iş kötüleme yapan ilk kişilerden birdin secilincemi değiştin da. Bir capan oğlumu arasam acaba niyse modlar yazdıgımı kaldıyor. Tartışma çıkmasın diye.
30 iletinin 20 sinde kötüleyen senmisin ben hiç kötülemedim bile ama sen beni kötüledin üzüldüm.
Bir geçmiş iletilerini oku birde benimkini oku sonra sen karar ver. Ben ne idim ne demişim acem diye.
Benim Sobee'yi kötülememin arkasında tek sebep Türk Telekom. Evet oyunu da kötülemiştim ama görüntülerin Alfa sürümden kaldığını öğrendim ve Kapalı Beta'ya girince videodaki görüntülerden bambaşka olduğunu gördüm, bunu inkar etmiyorum zaten. Şu an bile güvenmiyorum tam olarak ve bunun tek sebebi yine dediğim gibi Türk Telekom. Yarın bir gün para için dediğiniz gibi yeni bir oyun çıkartabilirler. 65 TL'ye 3 Mbps hızla bizi süründüren bir şirket bu. Oyun sektöründe ne yapacağını bilemezsin. Gerçi ne yaptığını görüyoruz şu an. İKV'nin durumu bunu özetliyor. Ama onun dışında benim Sobee'ye ve yaptıkları oyuna şu anlık hiç bir sözüm yok.
Herkesde sanki ikv çıktıktan 2 yıl sonra terk edilmiş, hiç yenilik getirilmemiş gibi bi hava var. Oyun 2007 de çıktı son 2 yılı saymayalım 2014 de kadar devam etti e sonra da normal olarak da vadesi doldu, bence gayet normal bir süre bir oyunun hayatı için hatta uzun bile. Tamam ikvyi hala çok sevenler var ama gerçek budur ne yazıkki. Siz 2007 de veya daha eski bi zamanda çıkıp günümüze kadar oyuncu kitlesini ve yenilik getirmeyi sürdüren kaç tane oyun sayabilirsiniz ? Bu arada merak etmeyin mühür çıktıntan 2 yıl sonra bırakmazlar çünkü bırakırlarsa para ve zaman kaybı yaparlar. Ha yıl olur 2021-2022 e ozaman o çağa uygun bi oyunun vakti gelmiştir.
Oyunun betasına katıldım. Gözlemlediğim kadarıyla oyun nosgotha benziyor. 3D mobada diyebilirsiniz. Pve kısmı var demiş bazı arkadaşlar. Oyun şuanda 1.92 gb ikv 2.89 gb umarım pve modu vardır. Yoksa bu oyunun pek tutcağını düşünmeyin. Nosgothun bile oyuncu kitlesi çok düşük. Ama şuanki pvp moduna e-spor gider. Betaya giremeyenler nosgotha bakıp oyun hakkında fikir sahibi olabilirler.
DuMaNisTT yazdı:Nerull yazar , "Ekibimizin ikv icin cAlismalari devam etmektedir forumumuzu ve facebook sayfamizi takipte kalin.Saglicakla kalin." :ugeek:
seni bir an NerullZannettim valla sanki yönetimden bir ses gibi geldi bana bu yazı
umarım daha hayırlı ve ikv adına güzel şeyler içeren bir açıklama gelir SayınNerull Beyefendi'den
İKV ile ilgili yapılacak olan açıklama bence geliştirme sürecinin tamamlandığı bundan sonra sistemin çalışması için ekibin yer alacağını ileriki dönemlerde şartlar değişirse geliştirmelerin mümkün olabileceğini söylerler 2 sene daha süründürürler.
resp0nse yazdı:İKV ile ilgili yapılacak olan açıklama bence geliştirme sürecinin tamamlandığı bundan sonra sistemin çalışması için ekibin yer alacağını ileriki dönemlerde şartlar değişirse geliştirmelerin mümkün olabileceğini söylerler 2 sene daha süründürürler.
Sen sürünüyorsun galiba bi oyunun gelecegini bu kadar kafana takdığınıza göre
resp0nse yazdı:İKV ile ilgili yapılacak olan açıklama bence geliştirme sürecinin tamamlandığı bundan sonra sistemin çalışması için ekibin yer alacağını ileriki dönemlerde şartlar değişirse geliştirmelerin mümkün olabileceğini söylerler 2 sene daha süründürürler.
Sen sürünüyorsun galiba bi oyunun gelecegini bu kadar kafana takdığınıza göre
Yok be ne sürüncem :mrgreen: Oyunu bırakalı baya oldu şu son KM muhabbetinden sonra tamamen kestim .Forumu seviyorum ama .Efsane ve halen mmofps kralı olan oyun ile yine dünya çapında kendini kanıltamış e-spor moba oyunu (isim yazmıyorum ki bu yönetici arkadaşlar banlamayı silmeyi çok seviyor) ile mutlu huzurlu bi yaşantım var
İKV hayatım da Nerull 'dan gelecek habere göre tekrar düşüncem güncelleme gelecek derse yine başlamam o güncelleme gelsin görelim ondan sonra zaten bitirdik derlerse de sıkıntı değil artık.