Yemişim Yemeği yüzüm Gülüyor Kim Tutar Beni
Benim en Ufak Bilader Yerim Lan sSEni ben
Köy Hayatı on numara nan özledim oraları Kır atımda yanımada birdaha Gitmek Nasip olur İnşallah
yanlız T-shirt e dikkat : :mrgreen: :twisted:
n diim bebek varlığın yeter baryama postala t-shirt ü yoksa köyü yakcak çok kararlı gördüm onu..
hehehehehehhehehehehe
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Bu aralar oyun biraz sıkmaya başladı... Hazır yazda gelmişken bi bodrum havası iyi gelir diye düşündüm
Gitmişken bizide götürseydin ardam...Hacı adamın orda ne işi var anlamıyom çıplaklar kampına selamlar izmitin fabrika havasından sıkıldım iş..iş iş.. iş. ekmek parası ne yapalım
Bu aralar oyun biraz sıkmaya başladı... Hazır yazda gelmişken bi bodrum havası iyi gelir diye düşündüm
Gitmişken bizide #@!? ardam...Hacı adamın orda ne işi var anlamıyom çıplaklar kampına selamlar izmitin fabrika havasından sıkıldım iş..iş iş.. iş. ekmek parası ne yapalım
Höst la Çıplaklar kampıda neymiş öyle Orası sadece bir Aile plajı
Diğer arkadaşlarında Gözleri arkadaki kızlara kaymasın Ufak cocuk onlar Yoksa buraya taşımazdım zaten