***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen ustax66 »

UZAY DA TÜRK UYDULARI

Türkiye'nin ilk uydusu Turksat 1A, 24 Ocak 1994'de fırlatılmış ve kalkışından 12 dakika sonra infilak etmiştir. Türksat 1B uydusu da aynı yıl içinde gönderilmiştir. Şirketin üçüncü uydusu Türksat 1C, 1996 yılında hizmete alınmıştır. Türksat 2A (Eurasiasat 1) uydusu ise 10 Ocak 2001'de fırlatılmıştır. Türksat 1C ile aynı konumdadır.

Turksat 3A uydusu, 13 Haziran 2008 saat 01:05'de Türksat A.Ş. ile Fransız iletişim sirketi Thales Alenia Space arasında imzalanan sözleşmeye bağlı olarak Fransız Guyanası'ından fırlatılmıştır.

2005 yılı Temmuz ayı itibari ile Kablo TV'yi Türk Telekom'dan devralmıştır. Kendi müşteri hizmetleri takip otomasyon yazılımlarını kendi bünyesindeki yazılımcı kadrosu ile kısa bir sürede gerçekleştirmesiyle birçok kamu kurumuna örnek teşkil etmektedir.

Türksat 1B (31.3° Doğu)
Türksat 1C (31.3° Doğu)
Türksat 2A (Eurasiasat 1) (42.0° Doğu)
Türksat 3A (42.0° Doğu)
Türksat 4A (42.0° Doğu - 2012'de fırlatılacak)
Türksat 4B (42.0° Doğu - 2012'de fırlatılacak)
Türksat 5A (TUSAT 1) (42.0° Doğu - 2014'te fırlatılacak)
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

ustax66 yazdı:
Rescuer yazdı:
Moreblood yazdı:Ve Aleykümselam abi.
Allah'a şükür iyiyiz, sen nasılsın ?
Nasıl gidiyor Wolf Team :)
Musti wT berbat. Full hileci dolu. Eğlencesi kalmadı. Ben bile artık İKV'deyim.

Yuvana hoş geldin Yasin kardeşim. ;)
:) Hoşbuldum abi, teşekkürler. :)

Evet Berke beğenemedin mi ? :twisted:
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Azrailll »

Selamın Aleyküm
Arkadaşlar Loncamızda Hırsız var Dikkatli olun dün oyuna girdiğimde full ejder malzemem( 5 menekşe elmas, 5 akik, 3 mavi kaya, 2komodo dişi, 2örümcek gözü), m2 kadın element, m2 kadın şifa, m2 kadın hedef ve m2,5 kadın buz gözlüğüm çalınmıştır.Kim çaldıysa ya getirsin geri versin yada gitsin anasının .................

Şifremin bulunduğu kişiler: Çağdaş İhsan Alp
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Azrailll yazdı:Selamın Aleyküm
Arkadaşlar Loncamızda Hırsız var Dikkatli olun dün oyuna girdiğimde full ejder malzemem( 5 menekşe elmas, 5 akik, 3 mavi kaya, 2komodo dişi, 2örümcek gözü), m2 kadın element, m2 kadın şifa, m2 kadın hedef ve m2,5 kadın buz gözlüğüm çalınmıştır.Kim çaldıysa ya getirsin geri versin yada gitsin anasının .................

Üzüldüm Kenan abi geçmiş olsun , mahkemeye filan vermeyi denesen,bir sonuç alabilirsin.
Sanalda olsa buda bir hırsızlık sayılıyor. :( Geçmiş olsun tekrardan.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

Bilgetonyukuk yazdı:

Selamun aleyküm,

Geçmiş olsun kenan, ne adamsın bu kaçıncı oldu yahu.. Desteğe mail at, belki karakterinin log kaydını çıkarırlarsa en son kimlerle alışveriş yaptığını bulurlar ordan bir şey çıkar, ya da yusufun dediği gibi mahkemeye başvur, bilişim suçlarına giriyor bir noktada, eminim ki netice alabilirsin. Tekrardan geçmiş olsun, emin ol ne yapanın yanına kâr kalır, ne de bu dünya olmasa bile öte dünyada hakkını ödemeden huzurlu bir şekilde yaşayabilir, kul hakkıdır neticede..
Eyvallah saol ya valla üzüldüğüm şey kaç haftadır zor buldum madenleri eceme ejder üretcektim akçede hazırlı parlatmak için bi kadim eksikti eceme üretcek olmasam hiçbiri gözümde yok. Desteğe yazdım ama cevap geleceğini sanmıyorum malum bizim desteği biliyosun. Sende çevrenden biraz yardım istesen İhsan destekten falan tanıdığın vardır.
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.

2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.

3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.

4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.

5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.

6. Loncamızın klanı arz klanıdır.

7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.

8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.

9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.

10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.

Lonca Yönetim Kurulu :[/b]

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]

Lonca Üyeleri:

[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexmeriç[/td][td]-[/td][td]-[/td]-[td]Üye[/td][td]Zişan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexgenius[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexumay[/td][td]Börteçınexumay[/td][td]Üye[/td][td]Umay[/td][/table]

Gözlem Altındaki Üyelerimiz;

Gözlem altında üyemiz bulunmamaktadır.

İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)

Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)

Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.

:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Loncamıza Katılan Herkes Forum İmzasına "Buradaki" İmzayı Eklemek Zorundadır.

Börteçine Loncası 2009'dan beri...

:arrow: Loncamıza başvuruları buraya tıklayarak yapınız.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Resim

Börteçine'nin asil neferleri Karakürk'ü idam etti. :D
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Umay09
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Umay09 »

a.slm üzldm grçktn gçmiş olsn inş kimn yaptını blur alrsn gri mdnlerini itmlerni :? :?

Staffers yazdı:Resim

Börteçine'nin asil neferleri Karakürk'ü idam etti. :D
yaa bnm brda ismm çkmamış :( hm mıstknda gözü kplı çkmış :D :D aln bu dha ii :D

Resim
          • Resim
          • Resim
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

Kenan Abim gerçekten çok üzüldüm :( ne diyecemi bilemiyorum abi her türlü yardıma varım geçmiş olsun abim :cry: :cry: :cry: :cry: :oops:
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Aleykümselam Kenan.

Çarının soyulması üzmekten öte beni şok etti. Amma bu yazı ile, loncada hırsız olduğunu ve yazdığın bu üç isimden biri olduğunu ilan eder gibi imalı yazman beni daha çok şok etti.

Evet Çağdaş, İhsan ve oğlum alp itiraf edin hanginiz kenanın çarı soydu ?

İnkar etmeyin bakın kenan anlamış loncada hırsız olduğunu ve üçünüzden biri olduğunu !!!

Daha önce liderin çarı dahi soyuldu ve onun şifreleri sendede vardı kenan, Mertkan şifresini bilenleri zanlı ilan etmemişti, şifrelerinin msn yolu ile çalınabileceğini söylemişti bana, ama sen eminsin loncada hırsız var ve senin şifreni bilen üç kişiden biri. Pekiyi ecem senin şifrelerini bilmiyormuydu ? ben alparslana kefilim terbiyesini ben verdim. Sen eceme kefil olabilirmisin ve hangi güvenle ...

Hatta belkide alp şifreleri bana vermiştir. Ne dersin olabilirmi ?

Hangi mantıkla bu şekilde alenen kardeşim dediğin insanları zan altına sokabilirsin ?

Beni çok şaşırttın Kenan bu tavır yaşına göre tavır değil.

Çağdaş, İhsan ve alparslan sorguya çekileceksiniz, en kısa zamanda toplantı yapılacak...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]

“Lonca İletişim” sayfasına dön