Nasılsınız
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Selamünaleyküm.
Nasılsınız
Nasılsınız
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarım adada. 

Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Moreblood yazdı:Selamünaleyküm.
Nasılsınız![]()
Aleyküm selam Mustafa'm. 
İyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
İyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
En son Staffers tarafından 08 Ağu 2011 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yusuf ATMACA

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu
/b]
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]Lonca Üyeleri:
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexmeriç[/td][td]-[/td][td]-[/td]-[td]Üye[/td][td]Zişan[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexgenius[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak[/td][/table]Gözlem Altındaki Üyelerimiz;
Börteçinexumay (Umay)
Börteçinexumay (Umay)
İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)
Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Börteçine Loncası 2009'dan beri...
Yusuf ATMACA

Ezik vif sen yürüyemezsin bile düşersin. :twisted:Staffers yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarım adada.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Ezik vif sen yürüyemezsin bile düşersin. :twisted:Staffers yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarım adada.
Oldumu şimdi bu , oldu mu?
Gaffar'ı Developer takımı ile ben kestim ama çaktırmıyorum işte anlıyon mu beni?
Şimdi sana tek lafım elimlen gonuş!
:mrgreen: :mrgreen:
Gaffar'ı Developer takımı ile ben kestim ama çaktırmıyorum işte anlıyon mu beni?
Şimdi sana tek lafım elimlen gonuş!
Yusuf ATMACA

Bi de utanmadan DEV'lerle kestim diyor.Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Ezik vif sen yürüyemezsin bile düşersin. :twisted:Staffers yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarım adada.
Oldumu şimdi bu , oldu mu?![]()
Şimdi sana tek lafım elimlen gonuş!![]()

Tılmesa
Rescuer yazdı:Bi de utanmadan DEV'lerle kestim diyor.Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Ezik vif sen yürüyemezsin bile düşersin. :twisted:Staffers yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarım adada.
Oldumu şimdi bu , oldu mu?![]()
Şimdi sana tek lafım elimlen gonuş!![]()
DEV'lerle benim babaannem de keser biliinni ? :roll: Önemli olan bizim eski ekibimizle kesebilmek.
Tabii ordan hala geriye kalanlar varsa. :roll:
Börteçinexvif
Eski günleri unutmak imkânsız Yasin'im. 
Babannen'i seviyorum,hürmetler,sevgiler,saygılar .. Iıı başka ne yazılırdı lan?
Babannen'i seviyorum,hürmetler,sevgiler,saygılar .. Iıı başka ne yazılırdı lan?
Yusuf ATMACA

Siz batırdınız olum hep.
Ne güzel Ş.Ç.T ayağına takılıyoduk girmediniz oyuna toplanamadık adam gibi sonra girdik bi baktık eski Ş.Ç.T'den eser kalmamış.
Ş.Ç.T.den hala oynayan bi sen bi Musti mi kaldı ?

Tılmesa
Rescuer yazdı:Siz batırdınız olum hep.Ne güzel Ş.Ç.T ayağına takılıyoduk girmediniz oyuna toplanamadık adam gibi sonra girdik bi baktık eski Ş.Ç.T'den eser kalmamış.
![]()
Evet , gerisini Kenan tenhada...
Yazamiyeceğim.
Hatırladıkça duygulanıyorum.
Hatırladıkça duygulanıyorum.
Yusuf ATMACA