Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
/Nah diyorum başka bir şey demiyorum.
İstersen [GM]Merlin filan yapayım ne dersin?
İstersen [GM]Merlin filan yapayım ne dersin?
Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
Yok lan DEV yapStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
/Nah diyorum başka bir şey demiyorum.![]()
İstersen [GM]Merlin filan yapayım ne dersin?![]()
Moreblood yazdı:Yok lan DEV yapStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok olum Mevlüt abiye ayıp olmasınStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yok lan DEV yapStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
Mevlüt DİNÇ iyidir.![]()
Mev usulü.![]()
Moreblood yazdı:Yok olum Mevlüt abiye ayıp olmasınStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yok lan DEV yapStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yusuf yanlış yapıyorsunŞu listede beni büyük yazıp ortalayıp en üste koy diyorum dinlemiyorsun
![]()
![]()
![]()
Mevlüt DİNÇ iyidir.![]()
Mev usulü.![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Staffers yazdı:Moreblood yazdı:Yok olum Mevlüt abiye ayıp olmasınStaffers yazdı:Moreblood yazdı:Yok lan DEV yapStaffers yazdı:
Mevlüt DİNÇ iyidir.![]()
Mev usulü.![]()
Mevlüt abi bana 2500 akçe yolla.![]()
(Havyarlısından)
![]()