İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turagar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen turagar »

Öncelikle yaptığınız ne kadar adice bunu bilin lathander. Yönetim olarak ne kadar akıllısınız çok merak ediyorum. Önce 2 e pin dediniz sonra 1 e düştü şimdi ise bayağı bi döndünüz dansçılar ile bu kadar kıvırmıyo siz daha iyisiniz yönetim olarak kıvırmada bunu bilin. Sizin karşınızda cocuk da yok ne yazıkki kandırqamazsınız milleti zaten oyunla fazla alakam yok artık eskiden olsa size burda süper küfrederdim ama şeyime bile takmıyom e pininizde sizin olsun plusunuz da eğer sobee herkese bi e pişn vermekten acizse veya siz yanlış yazdıysanız ve suçu bize atıyosanız bu işi bırakın paranız neyse ben vericem her ay yaptığınız ayıp

Veya şöyle bişey var. Türk telekom kimin özelleştirildi dimi Sobee kimin özelleştirildiği için amerika israil veya başkasının sizde onlardan emir alın. Türk oyunuymuş neresi türk oyunu elalemin kafiri kurmuş şirketi bi kaç türk var olay o gidin büyük patronlarınıza diyin ki türkler epin istemiyo oyunu da oynamıyo gizliden yabancıya para vericeğime açık açık veririm daha iyi oyun mu yok dünyada ikv den iyiler var.

Tekrar diyorum yaptığınız düpe düz bizi gerizekalı duruma düşürmeye çalışmaktır ama asıl siz düştünüz bu duruma. Oyunda da kimseye artistlik taslayamazsınız sonuçta biz olmasak siz hiçsiniz paranız cebimizden çıkıyo biz<den hiç bi farkınız yok iki kod yazmayla adam olunmuyo az oyuncuya sahip çıkın erkek gibi sözünüzün arkasında durun.

Gelinde merana bakalım yapın savaşı ordan nasıl çıkacaksınız çok merak ediyorum.

Şimdi çocuklara şeker verir gibi yeni bi eklenti girer devreye dimi sayın yöneticiler ;) Ne de olsa biz unuturuz

Size kocaman bi /nahhhhhhh

Alırsınız yönetim :D
ResimResim
*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******
Resim
*******Turagarveşehit**********
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Her kazanan "İsim değiştirmeler ne zaman verilecek" diye sorduğunda GM'ler forumdan takip edin diyip duruyorlardı,demekki hata mata hikaye,planlı bir değişiklikti bu ve daha çok ilgi olması adına en baştan böyle bir YALAN attılar ortaya . Lanet olsun ki hala bu insanları savunanlar var,demiyim diyorum da yağcısınız be arkadaş,ama boşuna bu sayfada yağ çekme onların umurlarında değiliz ki bu sayfaya baksınlar ;)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aerrow »

Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
Arif kalkmışsın bize 700 bin kişilik oyunda kod hakkını sadece 18 kullanıcının alacağını söylüyorsun.Bu ne perkiz ? Bu ne lahana turşusu ?Bu insanların yani bizim sayemizde oyununuzun bu kadar ses getirdi toplum ilgi duydu.Ben ya da o ya da bi başkası oynamasa siz mi oynuyacaktınız oyunu ?Sırf türk oyun sektörüne katkı olsun diye alıyoruz plusları.Siz ise hakkımız olanı vermiyorsunuz.Bu hareketinizi ayakta alkışlamamız gerekir...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

HarunYILMAZ yazdı:Bazı arkadaşlar Yönetim i olup olmadık yere savunuyorlar.
Bu arkadaşlar için küçük bir araştırma yaptım.
İlk yapılan duyurunun orjinalini buldum.
Tepki verenlerin protesto edenlerin ne kadar haklı olduğunu ispatlayacak bu duyuruyu hepinizin tekrardan görmesi iyi olacaktır.

Buyrun İlk Yapılan Duyuru (Etkinlik Kurallarına Dikkat) değiştirmeyi unutmuşlar ;)

Lathander yazdı:
Resim
Tak zırhını!
Giyin kuşan!
Sancak Savaşları geliyor!
15 gün! 15 büyük savaş!

Nicedir her klan en iyi olduğunu söyler durur. Nicedir kale saldırıları, klan baskınları yapılır, çarpışlılır, yakılır yılır.

Ama inanmam! Ama artık bunu belirlemenin zamanı geldi. Görelim Arz'ın bilgeliğini, Lodos'un korkusuzluğunu.
Bu savaşı kazanan klan bu sunucunun hakimi benim der. 15 gün boyunca tüm sunucularda sürecek ve sürpriz ödüllerle süslenecek Sancak Savaşlarında yerini almaya hazır ol.

Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!

Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.

Peki ya ödüller?
10 Adet Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendiren İksir

Bitmedi!
Karakter İsim Değiştirme Hakkı

Söyleyin o zaman! Şimdi hazır mısınız?

Notlar:
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Konu Kilitli olduğundan Alıntı yapamadım.
Orjinal Mesajı görmek için Aşşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.

viewtopic.php?f=46&t=49307&start=80#p493284
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Aerrow yazdı:
Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
Arif kalkmışsın bize 700 bin kişilik oyunda kod hakkını sadece 18 kullanıcının alacağını söylüyorsun.Bu ne perkiz ? Bu ne lahana turşusu ?Bu insanların yani bizim sayemizde oyununuzun bu kadar ses getirdi toplum ilgi duydu.Ben ya da o ya da bi başkası oynamasa siz mi oynuyacaktınız oyunu ?Sırf türk oyun sektörüne katkı olsun diye alıyoruz plusları.Siz ise hakkımız olanı vermiyorsunuz.Bu hareketinizi ayakta alkışlamamız gerekir...
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Titxaybala »

Ödül istemiyoruz, dürüst olun, sözünüzün ardında durun, tükürdüğünüzü yalamayın.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

alın o e pinlerinizi .. bi tarafınıza. bu ne biçim yönetim ne kılıbık adamlarsınız bana bunu da dedirtiniz en sonunda 4 kez savaşa girdim 4 ünde de yönetici reha ya sordum 4ünde de iksir alan herkes isim değiştirme epini almaya hak kazanmıştır dedi. şimdi de kalkmışsınız açıklamada eksiklik var diyorsunuz. ilk açıklamanız ile son açıklamanız arasında dağlar kadar fark var. bi karakter 2 kez kazanabilir diyordunuz. sonra 1 karakter en fazla 1 kez epin kazanabilir ve değişikilk yapılabilir dediniz. şimdi de her sunucuda sadece 3 kişiye veriyorsunuz. açıkçası sizden de böyle bir yalan beklenirdi. şimdi nasıl kıvıracaz diye bahaneler arıyorsunuz. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE OYUNA HARCADIĞIM VAKİTE.
buyrun benden size kocaman bir /NAH
.
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Titxaybala yazdı:Ödül istemiyoruz, dürüst olun, sözünüzün ardında durun, tükürdüğünüzü yalamayın.
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Sahtekar , yalancı , çıkar uğruna oyuncusunu satan yönetim istemiyoruz!
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

Excellence yazdı:Sahtekar , yalancı , çıkar uğruna oyuncusunu satan yönetim istemiyoruz!
Bu yukarıdaki üyeliği neden kapattınız? Gerçekleri söylemek suçmu...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön