ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
PAY PAY :arrow:
HERKES UMARIM HAK ETTİĞİ YERE GELİR BAŞLADIĞI YERİDE HATIRLAR Kİ ANLAR NERELERE GELDİĞİNİ VE KİMLER İLE MUHATTAP OLDUĞUNU VE KENDİNE NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİN FARKINA VARIR.
SEN BİZ İLE BİRLİKTE İKEN BİZ SANA ÇOK YÜZ VERMİŞİZ Kİ YÖNETİME GİRİYORSUN VE YÖNETİMİ OLDUĞUN ARZ TEAM İDE TAKILDIĞIN CHARI LODOS VE LODOS LONCASINA GİRİP LODOS CHARLAR KASIYORSUN SİZ BUSUNUZ BİR DEĞİL BELKİ 2 BELKİ 5 KİŞİ BU DURUMLARI YAŞADI
SEN BİZ İLE BİRLİKTE İKEN BİZ SANA ÇOK YÜZ VERMİŞİZ Kİ YÖNETİME GİRİYORSUN VE YÖNETİMİ OLDUĞUN ARZ TEAM İDE TAKILDIĞIN CHARI LODOS VE LODOS LONCASINA GİRİP LODOS CHARLAR KASIYORSUN SİZ BUSUNUZ BİR DEĞİL BELKİ 2 BELKİ 5 KİŞİ BU DURUMLARI YAŞADI
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Tersi Olmuş Bence Yusuf Senın Yönetim'e Girince bi Yerlerın Havalanmaya Baslamıs 13 Yasında cocuksun Abilerine Karsı Gelmeye Baslamıssın ..Ben hakkettiğim Yerdeyım Merak Etme Sen Rahat ol Kendı Konumuna Bak..Bu ARada Oyuna Team'da Baslamadım ..Kendım Basladım Kendım Devam Ederim Sen rahat oll .
Adosisxunruly - Turanadosis
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Teamda Esat'ın Hatrı İçin Duruyordum .. Sen Kendını Kasma Yusufff
bu zamandan sonra knkamdan bunu duydum artık önemin kalmadı benim içimde bu söze karşılık tek söz yaz ve başka PİSLİĞİNİ yaymadan git bu team syfasından bu team e yönetime girdim çünkü büyük emeğim geçti snn emeğin geçmediği halde seni yönetici ben yaptım kıymetini bilmedin ve yanlış işler yaptın.İnşallah HAK ettiğin yerde olursun her zamanaDosiSxunruLyx yazdı:Teamda Esat'ın Hatrı İçin Duruyordum .. Sen Kendını Kasma Yusufff![]()
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Sen Naptında Team 'a yönetici Oldun Esatın Kardeşisin Diye Yönetici Oldun ? Beni Sen Yönetici Yaptın eyw Ona Sözüm Yok..Ha bu Arada Hakkettiğim Yerdeyim Ben. Sen Nerdesin Yusuff ? Pislik 'demişsin..Pislik'in Kelime Acılımını Bilmezken Hatta Devrik Olmadan Cümle Kuramazken Ettiğn Su laflara Bakk Cok Gülüyorumm Yusuff Çooo...okk 
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Yusuf Bizim Aramızda
Pislik arasında deil ..

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Kendisi Pislik Olunca
az kaldı yusuf pislikleri temizliyicez
tolga öle bir cevap yazdı ki artık uzatmıcamda zaten herkes yoluna sana eğer hakkım varsa helal olsun selim hadi baybay
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Ya DeaT TeaM Da herkes birbirini Kardes olarak goruyordu adosıs ve yusuf sızde birbirinızı cok severdınız noluyo yha

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]