BLackGezz0 yazdı:
Sen bu işi kişiselleştirmişsin benim ateş loncasındakilerle problemim yok 1 kişi hariç . Benim garibime giden şey bu burak denilen şahıs bikaç ay öncesinde mec loncasındayken bize kötü ateş olunca iyilik yapıyor görünmesi . Bu düpedüz ikiyüzlülüktür .
Üstte verdiğim linkteki özellikle 2. sayfadaki yazdığı şey bizim loncamıza yaptığı saygısızlıklardan sadece 1 tanesi . Açık konuşmak gerekirse aslında o şahısı loncanıza alarak bizi çok şaşırttınız zamanında , ozaman biz sesimizi çıkarmadıysak bu alıma şimdide onun bize laf söylemeye hakkı yoktur . Sizler hariç tabi ki ..
İyiylik yapmış gibi gözükme durumu yok ortada, oyunda olmadığın için bilmiyorsun sanırım ama Yeniçeri ve Ateş loncası 2 3 hafta öncesine kadar bölgerelere beraber giriyordu. Oradan doğan bir arkadaşlık, bir muhabbet olduğu için Burak yakın gördüğü için böyle bir yorumda bulunmuş.Seni sevmiyorsa yine sevmiyordur yani değişen bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Burak'ı loncamıza almak gibi bir şey söylemişsin, öncelikle Burak lonca kurucularımızdandır hatta benden önce ismini Ateş yapmıştır. Ve o zamanlar ne biz seni tanırdık, sen bizi. Yani neye sesini çıkartıcaktın anlamış değilim :?: Onur arkadaşımız ilgilenip cevap verdiğine göre Burak arkadaşımızın da laf söylemeye hakkı vardı emin ol.
Daha yorum yazmayacağım, selametle..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Murata Söylemiştim Yorum Yapmayacağım Diye. Murat Bu Sayfanıza Son Yorumum Olucaktır... Alp Misin Black misin Nesin. Seni Hiç Sevmem. Hiçte Değer Vermem. He Bide Hiç Ama Hiç Umrum Olmazsın. Seni Takmıyorum Yani.. o Eklemiş Olduğun Topic'te Tamamen Genelleme Yapmıştım. Sözüm Ne Murata Ne Onura Nede Tolgaya idi. Sözüm Sana Gomoes ve Mustafaya idi. Mustafanın Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Gerek Konusurak Gerek Reel Ortamda Görüşerek Kaanat vermiş Birisiyim Ama sana Karşı Düsüncelerim Hiç Değişmedi Biliyormusun. Biz Yenicerilerde Dost Olduğumuza Bunu Muratta Bilir O Zaman Mustafada Yeniceri idi Mustafa da bilir. Ben Yenicerilerde Dost olmamdaki tek sebep Murat ve Mustafadır. Ben Mec olduğum Zamanda çok kapıştım Onurla Ama Savaşarak Kapıştım Ne Onura Ne de Murata Kötü Bir Söz ettiğimi hatırlamıyorum. Evet Sana Ettim Hatırlıyorum Ama inan Bir Daha Olsa yine sana Laf Ederim... Bizim Her Yönümüz Seffaf bunu sizden en iyi Murat Bilir. Beni yada Bizi Daha iyi Tanımak istiyorsan Murata Sor. Ben Muratı Onuru Tolgayı Daha Aklıma Gelmeyen Loncadaşlarınızı Yakın Gördüğüm için Böyle bir yorum yaptım ve Yorumun Arkadasındayım. Seni Hiç Bir Şekilde Kaaleye Almıyorum Terbiyesiz İnsan. Ben Terbiyesizsem Sana Ne Söylenmeli Bilmiyorum... Bir Daha Bir Şey Yazmayacağım.
Senin gibi küfürbazın beni sevmiyor ve önem vermiyor olması benim doğru yolda olduğumun göstergesidir Bu konu hakkında daha yorum yapılmaması dileğiyle ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
Konuya katılmam ismim geçiyor olmasından, 5 nokta var değineceğim..
1. si Regedit seni tanımam etmem Salih'in ve Onur'un önünde beni küçük düşürdün tek kelime etmedim yasakladım.
2. si ne olursan ol adam ol. Hakkında hiç bişey bilmediğin adamlar hakkında boş yere yorum yapma.
3. sü Ben her arkadaşımı savunurum bundan da gocunmam. Sorun buysa insan gibi gelir böyle böyle derdini anlatırdın.Sen direk hakaret ederek karakterini gösterdin.
4. sü yakın olsan bile senin ilgin olmayan konulara bulaşma altında kalır,yediğin lafla oturursun.
5. si beni onur,murat ve tolga(onur'un kuzeni) davet etti. Benden uzak Allah'a yakın ol.
Hayırlı geceler, iyi forumlar.
Sancak-AkaDeMisYeN Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Yeniçeri loncası bizi eskiden alakadar ediyordu en azından biz o loncada söz sahibi olduğumuzu sanıyorduk. Ama anladık ki böyle bir yetkimiz yokmuş. Bundan böyle araya gereken çizgi konuldu. Senin söylediğin sözler çok saçma kaçıyor çünkü sen yeniçerilere yeni dahil oldun, aradaki ilişkileri ve kime ne konu hakkının düştüğünü bilmiyorsun. Saydığın rakamlardan tek doğru bulduğum seni loncaya çağıran adamlar. Onlar da sen de bir şey bulmuş ki çağırmışlar bundan sonra söz etmek bize düşmez, biz onlara gereken uyarıyı yaptık hâlâ umurlarında değilse ne kaybettiklerini çok sonra fark edecekler. Son olarak söylemek istediğim şey de savunacağın şeftaliyi doğru seç çünkü çürüğünü seçmişsin. Senin hakaret etmeyin dediğin adamlar da bize hakaret ediyor. Bizim de karşılık vermemiz gayet doğal.