Pardusxthebat yazdı:Emre Artık Pardusxthebat Hiç Yok Başkanımız Son Noktayı Koydu Ağır Konustu Kendisi Küfürbazları Toplasın Onlarda Kendi Loncasındaki adamlara Sövsün Olan Bize Olsun Benimde Tandığım Eski Veli Abi O İdi Ama Artık O kadar Değiştiki Bize Adam Değilsin Dedi Kendisine Yinede Bişey Demiyorum Vardır Kusurumuz Hepiniz Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın..Yolunuz Açık Olsun..
Senin için, Senin reelden arkadaşlarınla ters düşen Veli ağabeyin değilmiydi zamanında ?
Seni satmamak için ,Loncaya gelecek diğer arkadaşlarını geri çeviren Veli ağabeyin değilmiydi ?
Şimdi en kötüsü Veli ağabeyiniz mi oldu ? Yazıklar olsun !.
Senin kişilik sorunların var henüz oturmamış kişiliğin maalesef.Seni muhatap alarak konuşacak değilim ,
ama böyle foruma zehir zembelek yazarak insanların yanlış anlamasına sebep olmana müsade etmem .
Kendi arkadaş grubunla iyi geçinmeye çalış önce . Sonrasında da Böyle ortamlara uymak için gayret et .
Biz seni her zaman idare etmesini bildik ama sen hep şansını zorladın . Buraya kadarmış hayırlısı budur inşallah .
Sana hayırlı bir yaşam diliyorum.
Zehir Zembelek İlla İçimizimi Dökelim Burada Hiçbirşey Bilmiyorsan Eğer Efendi Gibi Otur..Benim Reelden kardeşlerime Tek Bir Laf Dahi Söyliyemezsin Sen Fatih Ve Diğerleriyle Hiçbir Sorunum Yok Ben Onlar İçin Canımı Veririm Onlarında vereceğine Emin Ol..Sadece Hayatımda Kötü Birkaç Ay Geçirdim Ve Bu Aylarda Candostumun Kardeşimin Fatihimin Benle Ne kadar İlgilendiğini Görse O Zaman Anlardın..İnan Daha Fazlasını Konuşup Senin Bile Bİlmediğin Şeyleri Ortaya Dökmüycem Sen Kendin Düşeceğin Kadar Düştün Hiçbirmizin Sana İhtiyacı Yok Senin Bize İhtiyacın Vardı Bunu Cesurlarda Gördük..Sana Küfürbaz Arkadaşlarınla Hayırlı Yolculuklar Ama Fatihime,Bugrama,M.Fatihime,Enderime ve Diğerlerine Sakın Tek Bir Laf Edeyim Deme Sakın!!!
Veli abicim,Tolga hayırdır ne oluyo? Olayı bilmediğim için yorum yapmicam...Fakat durumunuzu özelden devam ettirmenizi rica edebilrmiyim? Burda tartışmanız pek yakışık almıyo..
Şikayeti olan kişiler,şikayetlerinizi bir kez bildirmeniz yeterli,konuları uzatemaya gerek yok..Burası post kasma yeri değil.
Tolga sorunun neyse bana da bi özel mesajdan anlatırsan sevinirim..
Emre canım bende seni seviyorum PC'n umarım en yakın zamanda profesyonel eller tarafından tedavi edilir Bu süre zarfında sen PC'ye dokunma daha kötü yaparsın sen
Pardusxthebat yazdı:Zehir Zembelek İlla İçimizimi Dökelim Burada Hiçbirşey Bilmiyorsan Eğer Efendi Gibi Otur..Benim Reelden kardeşlerime Tek Bir Laf Dahi Söyliyemezsin Sen Fatih Ve Diğerleriyle Hiçbir Sorunum Yok Ben Onlar İçin Canımı Veririm Onlarında vereceğine Emin Ol..Sadece Hayatımda Kötü Birkaç Ay Geçirdim Ve Bu Aylarda Candostumun Kardeşimin Fatihimin Benle Ne kadar İlgilendiğini Görse O Zaman Anlardın..İnan Daha Fazlasını Konuşup Senin Bile Bİlmediğin Şeyleri Ortaya Dökmüycem Sen Kendin Düşeceğin Kadar Düştün Hiçbirmizin Sana İhtiyacı Yok Senin Bize İhtiyacın Vardı Bunu Cesurlarda Gördük..Sana Küfürbaz Arkadaşlarınla Hayırlı Yolculuklar Ama Fatihime,Bugrama,M.Fatihime,Enderime ve Diğerlerine Sakın Tek Bir Laf Edeyim Deme Sakın!!!
Tolga bu nasi konusma tarzi böyle. Senin karsinda ahbabinmi var yoksa senin büyügünmü var. Ve sakin sakin yazmisin bu sakinin sonu ne olursa ne olur yani??? sen tehtitmi ediyosun yoksa Veliyi?? Aklini basina topla cünkü asil senin bi zerre bile haberin yok o kimleri senin icin almadi bu loncaya. Senin o kardesim hayatini vererim dedigin fatih sen bu loncada oldugun icin gelmedi.Dedi laf abi Tolga varsa o loncada, ben hayatta gelmem k.bakmayin. VE Sen kime Küfürbazlar diyosun bakim. Hatirliyosan sen cesurlardayken kizip olam orta söyverken ben sana yaziyodum abim yapma diye etme diye onlar küfür etse bile sen cevap verme yasakla gitsin diye. Simdi gecmisin orda Küfürbaz arkadaslarinla diyosun!!! Terbiyeni takin Dikkatli yaz ve yazdigin yaziyi tekrar tekrar oku ne anlama geldigini bil öyle yolla. Biz hic kimseyi delilsiz yargilayip cezalandiramayiz. Sen bi üyemiz hakkiinda küfür etti diyosan delil ortaya koyacaksin. Fotoyu cekip diceksinki abi buyur karari siz verin. Sana ben dedimki foton varsa getir gereken neyse yapilir. Sen diyosunki yok yakalayamamisim. O zaman eldende bise gelmez. o da kendini savunuyo kendi capindan anlatiyo olaylari sende kendi tarafindan anlatiyorsun. Sonrada Veliye yaziyosun kisaca ben ayrilim o zaman diye. Kimse zorla duracak diye bi kayde yok. Gitmek isteyen herzaman ayrilabilir. Velide sana sen nasil istersen dedi saten. Sen ardindan iki dakka gecer gecmez Yenicerilerden yetkili varmi diye yazdin. Yarim saat sonra yanlis anlamayin ben sadece birini sikayet ettim dedin. Bu olaydan ettigin tehtitden sonra yapilinca ne anlama geldigini herkez bilir sanirim. Sen Kafa tutarak tehtit ederek kendini düsürdün gözümüzde. Yakismadi sana bu haraketler burda yazdigin seyler. Ve unutma Velinin sana ihtiyaci degil senin sana dogruyu gösterecek bi Abiye ihtiyacin var. Yanlislarini düzelt Ayriliyorsanda Geldigin gibi efendi efendi git. Sana diyecegim bu kadar. Geleceginde basarilar dilerim. Umarim Dogru yoldan ayrilmaz efendiligini bir daha bozmazsin.
Sorun O küfür meselesimi sanıorsun ali abi fatihle o zaman armda sorunlar vardı olaylarıda biliyorum neden gelmediğini ama sen benım oyunad yuzunu gormediğim bir adamsın o ise arkadaşım.sor bakayım veli abıye o sahıs bize cesurlarda sovmusmu sovmemişimi eger o sahıs 1 gıdım adamsa çıkar buraya evet geçengun l-a-v-u-k gibi lafları kullandım der eger 1 gıdım adamsa tbi benim veli abiye kızdıgım tek 1 nokta var bana hepinizi toplasak 1 adam etmezsiniz dedi buradakı kastı bugra ben fath ve m.fatıhtı sor bakıyım o veli abine bizden baska onun loncasını kim ayakta tutmus 1.5 sene benım yolum yol emın ol kendi yanlıslarınıda benım dogrularımla karıstırma çünkü kim benım nasıl oldugumu iyi gelir adam olana lafımız yok adam olmayanında nereye kadar yolu var allah bilir !!
Ve sunu bil yeniçerilerden yetkılı pm istedim evet ama kımın için ne istediğimde kimseyı ilgilendirmez pensa arkadasımıza bişey sordum kapadım konuyu kımsedende ozur dilemedim o adam benım buyugumde olsa once buyuklugunu bilsin sonra oyle gelsin sucu bende arasın
öncelikle herkese merhaba.. şunları dile getirmeliyim ki lonca işi felan bana göre değilmiş.
belki sizleri abilerimi kardeşlerimi aldatır gibi oldum . belki hakkımda iyi düşünmeyeceksiniz. belki gözünüzde bir hain olarak kalıcağım.. ama inanın bir yere bağlı kalmak bana göre değil. sizlerle dostluğumuz benden yana sürecektir. sizi bilemem . eğer şu kararımla silecekseniz beni defterden buyrun silin . fakat sakın hain muamelesi yapmayın . KARARIM KESİNDİR LONCADAN AYRILIYORUM. oyunda olacağım . yardımlarınıza her zaman yine gelirim . sadece lonca içinde olmayacağım o kadar .