Hayır, seni tanımıyorum bile...Sahxyilan yazdı:тѕкχ∂χєвкк [49]
Banada kefil olur musun bir an önce karakter acmak istiyorum ))
Tek muhabbetimiz ilk Kadim kesişimizden sonra sorduğun soruydu...
Hayır, seni tanımıyorum bile...Sahxyilan yazdı:тѕкχ∂χєвкк [49]
Banada kefil olur musun bir an önce karakter acmak istiyorum ))
Kefil gösterebileceğiniz , Tskx loncasına ait bir üye olmak zorundadır.İyi forumlar...crystal yazdı:İSİM:volkan
YAŞADIĞI YER:izmir
OYUNDAKİ NİCK LER:dursunbeyli Yaşlıxxxkurt Razielxnisroc Doru Pcikopatx
OYUN HAKKINDA TECRUBESİ:günde en az 5 saat oyundayım günde 39 4o lvl kasabılırım.
LONCA KATILIM AMACI:loncanın buyuk ve saygın ve sevilen kısılerden olusmus olması...
Bian önce cevap verirsen sevinirim...futo08 yazdı:Tskxkxpsycho yazdı:futo08 yazdı:AMa Gerçekten loncanıza katılıp İyi yerlere gelmek isterim...Bu konuda beni forum üzerinden Bilgilendirirseniz memnum olurum..İyi forumlarfuto08 yazdı:Sİzin loncanızdan tanıdıgım yok napabilirim bi ilgllenirmisiniz?futo08 yazdı:Ad:furkan
Soyad:Aracı
Oyundaki ickler:Xxxbuyucuxxx
Xcarterx
Xxxfurkanxxx Buyucu ve savaş 49 şifa 45
Oyuda kalma sürem:Yazları full oyundayım ama kışları az griyorum Okul yüzünden
Katılma amacım:Oyundaki birlik beraberliginiz gerçekten beni etkiledi ve tsk loncasına katılıp bu beraberlgige bnde katılmak istiyorum,Tsk kurumunu cok seviyorum
Kefil olarak Su kişilere sorabilirsiniz:Crashxjanpare,Arma,Armado,Armor
Buyucu olarak girmek istiyorum...
KEFİL OLDUK AMA BUNE?
Ad:barışcan
Soyad:aydın
Kullandığı karakterler ( ona ulaşabileceğimiz ):Xxxsavaşxxx xxbuyucuxx
Ne zamandır oynuyor (ne kadar deneyimli olduğunu tahmin edebilmemiz için):2yıl
Tskxkxpsycho Benim Bu Çarla Hiç bir Alakam Yoktur İstersen Msn Adresimi vereyim GÖrüşelim ordan Ayrıca Onun Carı Xxbuyucuxx,Benim Xxxbuyucuxxx Ayrıca Benim Xxsavaşçıxxx die bir Carım yok savaşçım İsmi Xcarterxdir Dikkat etmeni isterim...Kefil olursan sevinirim...
Sanırım lonca içi referansın yok, başvurun reddedilmiştir diye tahmin ediyorum...futo08 yazdı:EmirberkKorkmaz Sen Bilgi Verebilirmisin Loncaya olan katılım İStedigim ne Olucak?
Xxxbuyucuxxx
Nasıl lonca referansım yok anlayamadım...Başvuru yaptım ve kefil gosterdim...EmirBerkKorkmaz yazdı:Sanırım lonca içi referansın yok, başvurun reddedilmiştir diye tahmin ediyorum...futo08 yazdı:EmirberkKorkmaz Sen Bilgi Verebilirmisin Loncaya olan katılım İStedigim ne Olucak?
Xxxbuyucuxxx
Kefil gösterebileceğiniz , Tskx loncasına ait bir üye olmak zorundadır.İyi forumlar...futo08 yazdı:Nasıl lonca referansım yok anlayamadım...Başvuru yaptım ve kefil gosterdim...EmirBerkKorkmaz yazdı:Sanırım lonca içi referansın yok, başvurun reddedilmiştir diye tahmin ediyorum...futo08 yazdı:EmirberkKorkmaz Sen Bilgi Verebilirmisin Loncaya olan katılım İStedigim ne Olucak?
Xxxbuyucuxxx