goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.
Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim. SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
HAHAH ŞUNA BAKIN
"Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim."
goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.
Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim. SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
Goncagül bizim buralarda BİR laf vardır;[İçerik Silinmiştir.]diye biz kimseyi galaya almıyoruz ,sende alma!
Biz sevenimizide sevmeyenimizide anlamaya çalışıyoruz.
Nasıl davranmak ve ne yapmak istersen saygı duyarız...
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
İYİ FORUMLAR...
Goncagül bizim buralarda BİR laf vardır;[İçerik Silinmiştir.]diye biz kimseyi galaya almıyoruz ,sende alma!
Biz sevenimizide sevmeyenimizide anlamaya çalışıyoruz.
Nasıl davranmak ve ne yapmak istersen saygı duyarız...
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İçerik Silinmiştir]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.