Unruly Loncası
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Unruly Loncası
Plus alıp oyuna dönsemi
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Merhaba sevgili arkadaşlarım,
Bugunden ıtıbaren 20 eylule kadar olan sürede bir kaç defa oyuna gırebılırım. fakat o süreden sonra oyuna gıremıyecem. bıldıgınız gıbı ara verıcem uzun bır sure belkı ara sıra tatıl olan gunlerde gırebılırım. Şımdıden kendnıze ıyı bakın allaha emanet olun LYS'ye girecek olan arakdaşlara sımdıden başarılar
Bugunden ıtıbaren 20 eylule kadar olan sürede bir kaç defa oyuna gırebılırım. fakat o süreden sonra oyuna gıremıyecem. bıldıgınız gıbı ara verıcem uzun bır sure belkı ara sıra tatıl olan gunlerde gırebılırım. Şımdıden kendnıze ıyı bakın allaha emanet olun LYS'ye girecek olan arakdaşlara sımdıden başarılar
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lan dayım nerye ? xS bırakmıyok senı . ERkeksen GiD.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Merhaba Unruly ailesi ,
Nasılsınız diyecektim ki son 2/3 sayfanızdaki yazılarda gördüğüm kadarıyla keyifler gayet iyi,Allah neşenizi eksik etmesin demek düşer bizlere de , bir Fian olarak bu mesajı yollamam sizin için abes olabilir ama nihayetinde sanal bir alem . Oyun içi ne kadar soğuk rüzgarlar esse de en azından bunu foruma taşımamak için bu mesajı yolluyorum,sizler tarafından nasıl karşılanacak bilmiyorum ama herhangi bir art niyet söz konusu olamaz .
(Batmanpetrolspor,sanırım okul için bırakıyorsun ; okul hayatında başarılar dilerim)
İyi oyunlar,iyi forumlar ...
Nasılsınız diyecektim ki son 2/3 sayfanızdaki yazılarda gördüğüm kadarıyla keyifler gayet iyi,Allah neşenizi eksik etmesin demek düşer bizlere de , bir Fian olarak bu mesajı yollamam sizin için abes olabilir ama nihayetinde sanal bir alem . Oyun içi ne kadar soğuk rüzgarlar esse de en azından bunu foruma taşımamak için bu mesajı yolluyorum,sizler tarafından nasıl karşılanacak bilmiyorum ama herhangi bir art niyet söz konusu olamaz .
(Batmanpetrolspor,sanırım okul için bırakıyorsun ; okul hayatında başarılar dilerim)
İyi oyunlar,iyi forumlar ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
UNRULY Ailesinin Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım...

Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..!
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legends Of Beta
Saygıdeğer lonca üyelelerim bayramınız mübarek olsun .. birlikte nice bayramlara ..
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Ramazan bayramınızı kutlar nice bayramlar dileriz..

ROYALLONCASI

ROYALLONCASI
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal