<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen emrah »

Kurtlarxkadriye yazdı:Berkay

ben müneccin boku mu yedim? senin susunun olup olmayacağını bileyim.. senin küfürlerinin çetelesini mi tutuyorum ne zaman ceza alacaksın onu mu takip edicem ben... adam loncanın başkanını sordu.. başkan sıfatındaki sensin seni gösterdim bunun nesi terbiyesizlik... ben lonca işlerinde yokum artık... sende yoksan söyle de bilelim... bana Terbiyeyi öğretecek çapta deilsin sen hala... çapını genişletmeye çalışma yırtılır biyerinden maazlllah... varsa bi derdin benimle aptal saptal durup dururken hiçbişey yokken beni oyunda yasaklı listesine ekleyeceğine çıkda karşıma konuş 3,5 gr. aklın varsa...

Bi zaman bu konu başlığı altından beni loncadan ihraç ettiğini duyurmuştun ya.. hani kendi üyeliğinden girmek yerine reisin üyeliğini kullkanıp yaptığın duyuruyu hatırladın mı???? hani beceremediğin marifetin... merak etme sen çıkartamadın ama ben çıkıyorum... en kısa sürede lonca ismini taşıyan tüm karakterlerin isimleri değişecektir.

Zaten bir iki ay sonra yaklaşık 1 sene oyuna giremem.. sende bi taraflarına kına yakarsın :D

Herkeze duyurulur....

Yavas yavas herkez zamanla dogru yolu bulacak az sabretmek gerek
Selamın aleykum bu arada canlarım cıgerlerım:DDDD
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixemree »

SELAMUN ALEYKUM

ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SEVGİLERİMİ İLETMEK İSTERİM

KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA

KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ

LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR

KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR

BU ARADA ATAKAN VE BERKAY BİZİM DİĞER BİR DÜŞÜNCEMİZ İSE KURT LONCASI İLE KASIRGA LONCASININ ARASINDAKİ DOSTLUĞUN DAHA GELİŞTİRİLMESİDİR. ARAMIZDA ETKİNLİKLER ORGANİZASYONLAR GİBİ DÜŞÜNCELER OLABİLİR..
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

serserixemree yazdı:SELAMUN ALEYKUM

ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SEVGİLERİMİ İLETMEK İSTERİM

KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA

KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ

LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR

KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR

BU ARADA ATAKAN VE BERKAY BİZİM DİĞER BİR DÜŞÜNCEMİZ İSE KURT LONCASI İLE KASIRGA LONCASININ ARASINDAKİ DOSTLUĞUN DAHA GELİŞTİRİLMESİDİR. ARAMIZDA ETKİNLİKLER ORGANİZASYONLAR GİBİ DÜŞÜNCELER OLABİLİR..

as. emre hg lonca sayfamıza=)) hyrlı olsn yeni loncanız benm sahsi düsüncem her sekilde yanınızdayım kardesim biliyorsun=) arada bi ne ka uyus olsamda sana anemmm napam=D
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

emre kardeşim selam ederim saol paylaşımların için her zaman her tip etkinlikte birlikte hareket edebilirz tabiki beni bilirsin görüşürüz sağlıcakla kallın
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

dbu arada dün gece arada savascıma farabi shenkuo ceket ürettik yapımdda emeği gecen kürsa abiye yasin kardeşime elvan arkadaşıma cok tesekkür ederim
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Selam arkadaşlar :) 51 gün aradan sonra yeniden İstanbuldayım :) 1 hafta kadar kalacağım ondan sonra gideceğim vize haftam sebebiyle :) bu 1 hafta içerisinde oyuna giremeyeceğim dediğim gibi vize haftam sebebiyle fena halde çalışmam gerekiyor :) Kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

hasancım başarılar dilerim vizelerinde inşallah dilediğin gibi geçer ve senden bir ricam olacak bizim lonca üye ve yönetim lisetesinde değişiklikler yapılması gerekiyo bunu nasıl yaptığımızı bana bildiirrsen senin yokluğunda yapılacak olan değişiklikleri rahatça yapabiliriz tekrar görüşmek üzere sevgilyle kal
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

herkese günaydın arkadaşlar bu arada
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Creedx ve TheX bu loncalardan olup lodos olanlar iel iglili iy şeylr üdşünmüyorum bilginiz olsun
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Bütün kardeşlerimin Kurban Bayramı kutlu olsun.
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]

“Lonca İletişim” sayfasına dön