cansuhzn yazdı:Reisin De Dedi Gibi Toplantı Önümüzdeki Pazar Gunune Ertelenmiştir.
Bi Önemli Duyuruda = Tüm Kurt Loncası Üyeleri E.ö Bölgesinden Çıkan Madenleri Yönetimin Almış Oldu Kararla Kurt Loncası Kasasına Bırakıcak.
Malum Grup Bolgelerine Hazırlık Ta Yürütüyoruz Aynı Zamanda , Bu Kadar Üyemizden Ve Birlikten Kuvvet Doğar.
Tum Lonca Üyelerinin İksir V.b Metaryallere İhtiyacı Olucak.
( Özellikle Ok Sertleştirici Ve Koni Yağraklarını 1 Tanede Olsa Bana Getirin Madenleri Ben Toplıcam Herkezden Bu Konuya Yonelmesini Bekliyorum )
( Koni Yapragı Ve Ok Sertleştirici Metaryalerini Sizde Toplayın Satın Alın Maden Parası Gidiş Fiyatından Size Geri İade Edilir )
bnm Sarıyerli de olması lazımdı 200 kusur konı yaprağı
Güzel Sayı Kardeşim Onları ALım :mrgreen:
tmm yavrum feda olsun haftasonu hallederiz birazda paraylan alırım ben
burdan güzel gözükmüyor :? oyuna girince msnden atarım sana Murat istersen... 1600 piksel sınırlaması var çözünürlük daha yüksek ama forum kabul etmiyor :?
Kadriye resim harika olmuş ama İsmet kelini çıkart oradan bea ben hiç sevmem o herifi ne işi var bizim resmimizde sen onu çıkart aradan resmide msn den gönder bana locnasitemize koyalım gerçekten çok hoş olmuş ...
Murat loncada iyi bir ekran kartı olan bir arkadaş vardır mutlaka oyun çözünürlüğünü ve bilgisayarının ekran çözünürlülüğünü en yüksek seviyeye getirerek orda handanın ve diğerlerinin verdiği pozlar gibi pozlar alırsak boydan o tarz bişi yapabilirim hemde fonun içinde biz oluruz...
ekran kartı çok iyi olan Hasan var bildiğim kadarıyla bide lonca oalrak çekilmiş fotolar var bende lazım olursa gönderim sana Kadriye çok şık fotolarım var
Eklenmesini, geliştirilmesini istediğiniz yerleri bana söyleyebilirsiniz
Siteye lonca karakterinizin ismi ile üye olmanız rica olunur.
Hepimize hayırlı olsun...
Andreaswilson Kurtlarxejder
Yasin chat sayfasından ayrı bi 1 server daha istemiştim senden sadece yönetimin kullanıcağı onu ekllememişsin hala sanırım onu kısa sürede halledersen lonca toplantısını yönetimle o radan yapmayı düşünüyorum o servere sadece yönetim konseyi girebilmeli ki toplantı kanalı olarak kullanabiliriz ...
Bide Loncanın amblemini koysana oraya bi yere o amblem önemli benim için
burdan güzel gözükmüyor :? oyuna girince msnden atarım sana Murat istersen... 1600 piksel sınırlaması var çözünürlük daha yüksek ama forum kabul etmiyor :?
Kadriye resim harika olmuş ama İsmet kelini çıkart oradan bea ben hiç sevmem o herifi ne işi var bizim resmimizde sen onu çıkart aradan resmide msn den gönder bana locnasitemize koyalım gerçekten çok hoş olmuş ...
Murat loncada iyi bir ekran kartı olan bir arkadaş vardır mutlaka oyun çözünürlüğünü ve bilgisayarının ekran çözünürlülüğünü en yüksek seviyeye getirerek orda handanın ve diğerlerinin verdiği pozlar gibi pozlar alırsak boydan o tarz bişi yapabilirim hemde fonun içinde biz oluruz...
ekran kartı çok iyi olan Hasan var bildiğim kadarıyla bide lonca oalrak çekilmiş fotolar var bende lazım olursa gönderim sana Kadriye çok şık fotolarım var
murat onları alsam baya bişi olur elimde sıfırdan başlayarak çok iyi şeyler yapamıyorum bazı eskizler olması lazım kullanabileceğim onlar olursa daha güzel şeyler (yada bize ait olan) çıkabilir benim mailim sende olması lazım yoksa özelden atıyorum bana ulaştır ki yarın bi bakiyim
Beklenen zaman gelecektir Ey İsrail..!!
Biz İsterSek AteŞi KüL , DikeNi GüL , GeCeyi Gün £deRiz.
Biz İsteRSek, BaŞı BeDendeN , KaLßi YeRindeN , AgaCı KöküNden SökeRiz.
Biz İsterSek, MeSkeni ALem , ALemi KraL , KraLı SoytaRı £deRiz.
Biz İsterSek, Zamanı ALır , GüneŞi BatıRıR , KıyaMeti KoPaRıR GideRiz… ..
Biz kimmiyiz 100 lerce yıl dünyaya hükmetmiş ecdadın TORUNLARIYIZ...!
Biz Kimmiyiz TÜRK'ÜZ LAN BİZ ! TÜRK SENİN SONUNU GETİRECEK OLAN MİLLETİZ
Söyleyecek bişe bulamıyorum Hasanım Helal olsun ne diyim ruhumuzu okuyorsun
Yuregıne saglık Hasanım.(esırler arasında bır hemsıre arkadasım bulunuyo)
bırgun gelecek hesabı sorulacak Osmanlı tokatı neymıs ısraıl anlayacak