Selamun Aleykum Arkadaşlar, Bızım Toplantı Gunlerının Bellı Bı Suresi Yoq mu? Ne Zaman Ben Gıremıyeceq Olsam O Zaman Toplantı Oluyor...Lütfen En Ksıa Zamanda HAber Verirseniz Seivnirim...(Ancyraxmehmett)
[/u][/i][/b]
Hayır Toplantı Günü Diye Bir Şey Yok . . .
Toplantının Olacağı Zamanı ve Tarihi Ben Belirliyorum Zamanı ve Yeri. . .
Toplantı Oldu Geçmişte Ama Bir Çoğunuzun İşi Olduğundan Bir Kaç Kişiyle Olmadı . . .
Onun İÇin İlerde Elbette Olucak Hatta Yakındada Olucak Yalnız Benim Kursun Nedeni İle Giremiyorum . . .
Akşam 6 İle 10 Arası Yokum Tam Toplantı Yapılcak Zamanlar Kursta Oluyorum. . .
Bu Yüzden Toplantıda Yetkili Birini Seçeceğim. . .
Toplantının Yerini ve Saatini Ben Yazacağım . . .
Toplanıcaksınız Aranızda . . .
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
Selamun Aleykum Arkadaşlar, Bızım Toplantı Gunlerının Bellı Bı Suresi Yoq mu? Ne Zaman Ben Gıremıyeceq Olsam O Zaman Toplantı Oluyor...Lütfen En Ksıa Zamanda HAber Verirseniz Seivnirim...(Ancyraxmehmett)
[/u][/i][/b]
Toplantı Oldu Geçmişte Ama Bir Çoğunuzun İşi Olduğundan Bir Kaç Kişiyle Olmadı . . .
Onun İÇin İlerde Elbette Olucak Hatta Yakındada Olucak Yalnız Benim Kursun Nedeni İle Giremiyorum . . .
Şuan herkezde bir telaş var.Bence toplantıyı olacaksa ya erteleyelim yada herkezin online olduğu bir zamanı seçerek o güne kararlaştıralım..!
==>>''Ancyraxcenk''
''Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.''
[/u][/i][/b]
Şuan herkezde bir telaş var.Bence toplantıyı olacaksa ya erteleyelim yada herkezin online olduğu bir zamanı seçerek o güne kararlaştıralım..!
==>>''Ancyraxcenk''
Bnde Cenke katılıyorum herkesin online olduğu bi tarih ve zaman belirlenip toplantı yapılmalı.
Beyler ben Haftaiçi Akşam 10 ' da Müsait Oluyorum En Erken Kursum Var Onun İçin.
Ancyraxcenk ve Ancyraxemrekan Bu Loncanın Yöneticileri Onlar Dahilinde Hareket Edebilirsiniz.
Haftasonu Eğer ki Kursum Olmazsa Geçen Hafta Olmadığı Gibi Yapacağız. Nasip.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
BEN bu Lonacada oldugum sürece Loncanın En İYİ Yerlere ve en iyinin en iyisi olması için elimden geleni yaparım loncanın sapa saglam durması için cenk kardeşim ve yasin kardeşimle birlikte loncayı en iyi yerlere getirecegiz EFSANE LONCAM ANCYRA
ANCYRAXEMREKAN ANCYRAXEMREKANB
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, Cahiller kazanmak için dövüşürler.
Sevgili güzel loncam ve Saygı değer arkadaşlarım Her nekadar ancyra çarım olmasada yasinle ilk günden beri bu loncadayız bir zamanlar yasinin isteği üzerine kardeş loncasının başına geçmiştim ama şuan kardeşim tekrar beni yanında görmek istedi ve tekrar bu loncadayım beni tanıyanlarınız vardır sevenleriniz vardır sevmiyenleriniz vardır hepinize saygı duyarım ama şu bilineki ben bu loncadayım ve herzaman yasinin yanındayım beni sevsenizde sevmesenizde ve Loncadan atılmam gibi birşey olamaz buda dipnot herkese tekrardan selamlar değerli kardeşlerim