~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
herkesı alıyoruz oylemi. Biz 2lonca içi kefil ve 50m ücret alıyoduk dogru ama zorlamı alıyoruz ki bu merana bu kadar koymus varsa loncada ona kefil varsa 50 m parası gelir. Hem sanane sende gelmek istedınde paranmı yoktu ? Bos bos konusmayı kesın artık çekemeyen gitsin bi tarafına bise taksın.

* HAYATIM = KIZIM *
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bu arkadaşın bu sözleri söylemesi gayet doğaldır kendisi geçtiğimiz haftalarda bana loncaya girmek istediğini söyledi ve benden kendisine kefil olmamı rica etti bende kendisini tanımadığımı bunun içinde kendisine kefil olamayacağımı belirttim ve bana 50m lik giriş teminatının hazır olduğunu söyledi bende ona her 50m vereni almıyoruz kardeşim dedim ertesi gün bana tekrardan pm atarak tekrar ricada bulundu bende bunu değerlendireceğiöizi söyledim ardından bu şahsın karakterinin loncamıza uygun olmadığı kanısınavardım ve kendisine bu durumu belirttim, ve bu seferde bana 100m teklif etti loncaya girmek için ben bunun mümkün olmadığını söyledim, ve sonucu yukarda görüyorsunuz işte, çamur at izi kalsın.Strongxsifa yazdı:sen kimsinde lonca değerlendirmesi yapıyorsunTheanswer3 yazdı:son x loncasına her zaman severek bakamadım açıkçası nedenini bende bilmiyorum
ama şu gerçekki şu an son loncası oyunun en iyi 2 loncasından biri (en formda)
hanedan ve sonxadam gibi lnoca osla girişte para istenmez adamalrdan 2.de herkesi alıyorlar loncaya neden? girerken para alıcaklar kar edecek lonca başkanı
sora dioalr item dizioz filan.. ./nahh
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
iletişim sayfamızı kirletmeyin :!: :!: :!:
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
sonxlazz yazdı:bu arkadaşın bu sözleri söylemesi gayet doğaldır kendisi geçtiğimiz haftalarda bana loncaya girmek istediğini söyledi ve benden kendisine kefil olmamı rica etti bende kendisini tanımadığımı bunun içinde kendisine kefil olamayacağımı belirttim ve bana 50m lik giriş teminatının hazır olduğunu söyledi bende ona her 50m vereni almıyoruz kardeşim dedim ertesi gün bana tekrardan pm atarak tekrar ricada bulundu bende bunu değerlendireceğiöizi söyledim ardından bu şahsın karakterinin loncamıza uygun olmadığı kanısınavardım ve kendisine bu durumu belirttim, ve bu seferde bana 100m teklif etti loncaya girmek için ben bunun mümkün olmadığını söyledim, ve sonucu yukarda görüyorsunuz işte, çamur at izi kalsın.Strongxsifa yazdı:sen kimsinde lonca değerlendirmesi yapıyorsunTheanswer3 yazdı:son x loncasına her zaman severek bakamadım açıkçası nedenini bende bilmiyorum
ama şu gerçekki şu an son loncası oyunun en iyi 2 loncasından biri (en formda)
hanedan ve sonxadam gibi lnoca osla girişte para istenmez adamalrdan 2.de herkesi alıyorlar loncaya neden? girerken para alıcaklar kar edecek lonca başkanı
sora dioalr item dizioz filan.. ./nahh
ekmek kur'an çarpsın choosensler varken sizin loncanıza girmek için aklımdan en ufak bir şey geçirmedim yalan söyleyip adamı deli etme çamut atmak asıl senin yaptığına derler dediklerim doğru olunca öyle oluyor adamınız rassa aynı anda 2 loncada locnanıızın eziklii belli bana laf atıyorsun ben çarımı yeni soydurdum sana nasıl 50m teklif edeyim öyle dediklerimi kanıtla sonra gel g** s** tamam mı? sizin gibilere yalvaracak kadar düşmedim ve bu oyunda son x lere her zaman düşman oldum neden locnanıza girmek isteyim choosensx ler dururken ? kadimi ilk kesen loncayız herşeyin ilkini lodoslar yaaprken arzlara üzum yok ! dediğim gibi Annemin üzerine kitabımın üzerine yemin ederim bu kişi loncasına yapılan eleştirileri hazmedemeyip bana çamur atmıştır .
sadece gülüyorum raci şaşmazla görüşmeni isterim senaryoyu iyi yazıyorsun
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
sonxlazz foto koyup namusun ve şerefin üzerine yemin edebilecek misin?
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
sonxlaz o loncan 50 kişi diyelim hepsinden 5 m alsan sözde item dizicen 250m kardasın çarın çalınır 10gün sonra dersin oyunu bırakıyorum bir isim epini bir kutu plus ohh 250m cepte oyuan devam
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
aklına böyle şeyler gelen sensin bu da demektir ki bu senin kalitene yakışabilecek bir durum.Strongxsifa yazdı:sonxlaz o loncan 50 kişi diyelim hepsinden 5 m alsan sözde item dizicen 250m kardasın çarın çalınır 10gün sonra dersin oyunu bırakıyorum bir isim epini bir kutu plus ohh 250m cepte oyuan devam

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Güzel senaryo yazdı 2 dk deCanceazi yazdı:aklına böyle şeyler gelen sensin bu da demektir ki bu senin kalitene yakışabilecek bir durum.Strongxsifa yazdı:sonxlaz o loncan 50 kişi diyelim hepsinden 5 m alsan sözde item dizicen 250m kardasın çarın çalınır 10gün sonra dersin oyunu bırakıyorum bir isim epini bir kutu plus ohh 250m cepte oyuan devam
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
allah yukarda kardeşim..
"Yalan olduğunu bile bile bana bir söz isnadında bulunan yalancılardan biridir."
(İmam Gazali, İhya'u Ulum'id-din, 3. Cilt, s.303; Müslim'den)
"Yalan olduğunu bile bile bana bir söz isnadında bulunan yalancılardan biridir."
(İmam Gazali, İhya'u Ulum'id-din, 3. Cilt, s.303; Müslim'den)
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
ben strongxşfiada lnoca ararken teklif vermiştiniz yalan mı?Canceazi yazdı:aklına böyle şeyler gelen sensin bu da demektir ki bu senin kalitene yakışabilecek bir durum.Strongxsifa yazdı:sonxlaz o loncan 50 kişi diyelim hepsinden 5 m alsan sözde item dizicen 250m kardasın çarın çalınır 10gün sonra dersin oyunu bırakıyorum bir isim epini bir kutu plus ohh 250m cepte oyuan devam