RuTkaY yazdı:Beni loncaya alıcakmış 1. planı bu
Sonra kovucakmış 2. planı bu
Sonra benden özür dilicekmiş 3. planı bu
Len canısı ne arıyosun ne soruyosun. Gelicem yanına haa
Selam olsun tüm Panterlere
Kim sızdırdı sana benim planlarımı
Yavyum sen gelmek iste yeter Yerin hazır evde
Selamun aleykum Parduslar Nasılsınız napıyosunuz ? Dönüşüm önümüzdeki Pts. günü olucak inş. Hasret bitiyor Arkadaşlar özel mesaj atan yok,bekliyorum..Ciddiyim bu konuda Herkes charının levelini ve yapamıyacağını düşündüğü görevlerini bana yollasın ki bi program çıkartalım..
Bu arada Veli abi,böyle başıma buyruk iş yapmış gibi görünmek istemem,izin verirsen yapalım bu işi.. Ya konu dışı baya ama İstanbulda bildiğiniz bi Petshop var mı? İguana bakıyorum kendime bitane
Enderim özlettin kendini . Gelde bitsin şu ızdırap İguana bakmaya karar verdiysen lafım yok ,bak tabi. Ama benim daha iyi bir fikrim var. Bence seni Bukalemon açar abicim enterasan bir sürüngen değilmi ? Düşünsene her tona uyan bir canlı var yanında . Aslında bizim forumda daha da enteresanları var biliyorsun .Onlar daha da bir bukalemon aslında orijinalleri halt etmişler onların yanında .
Hadi gülüm selametle ..
Bukalemun da enterasan bi hayvan tabi ama evcil beslenmiyo bildiğim kadarıyla..Tabi aramızda dolaşanları varmış ama ben pek dikkat etmedim..Görürsen bana söyle kim olduklarını
Cesurzade yazdı:Bu arada Veli abi,böyle başıma buyruk iş yapmış gibi görünmek istemem,izin verirsen yapalım bu işi..
Sen Lonca menfaatlarını düşünürsün hep ,aksini iddia eden çıkmaz zaten abicim. Bu sahiplenme tavrın çok hoş .Umarım hep böyle olursun ...
Evet hep böyle olucam merak etme abim sen Bu loncanın hepimizin loncası olduğunu düşünerek böyle projeler başlattım ki çorbada tuzum olsun
ŞİKAYETİM VAR ... Pardusxghost .. cevriyeyi kesecez adam exp için ilk vurdu görevimiz olmadı Yaptıgı ayıp degil mi cezasını Cekmesini İStioyrum ..Lideriniz oyundan veya burdan ulaşırsa sevinirm..
Bende Şikayetççiyim Pardusxghostx den bizim görevimz war diorz qelio dalıo we o kadar iksirmz boşa gidio hazılrımız qidio Boşu Boşuna.. Şikayetçiyiz Naparsanz Yapın Ben onu bunu AnLamam Sildirin Carını adamın Sabahdan beri bölgeden bagır bagır Cesurzadeyi Cagırıorum Kmse cvp wermio Lonca baskanlarının günlk en az 2 saat online olması lazım deilmi ne biçin iş bu..
[*]1. Lonca Başkanımız 15-16 Yaşınmda Çocuk Değil Kendisi Çalışan Bir Adamdır..[*]
[*]2.Tamam Arkadaşımızın Yağtıgı Ayıp Ama Kesmek Zorunda Değildiniz..[*]
[*]3.Şikayate Kalırsa Herkez Herkezi Şikayet Etsin Örneğin Stemp İsimli Şahış Bölgeyi Şahsi Menfaati Olarak Kullanıp Flood Yapıyo..[*]
[*]4.Ayrıca Bizim Kurallarımız Bize Geçer Lonca Başkanı'nın Kaç Saat Oyunda Oldugu Seni İlgilendirmez..[*]
[*]5.Eger İksiriniz Gittiyse Hepsini Ben Karşılıyorum Neyse Parası Vericem..[*]
[*]6.Önce Kendiniz Adam Olmayı Öğrenip Geli Burada Ondan Sonra Ahkam Kesin..[*][/color]
EEeeyyyyyyyttt Uleen
Pc'm sonunda yapıcağını yaptı ve beni yarı yolda bıraktı Bende kendisini güzeelcene tedavi ettim kendi çapımda formatladım. Ama gel gelelim ki elimde bulunan format cd si çoook eski win xp nin miş Yani kendisini ölümden kurtardım fakat şu an komada Bir doç. bilgisayarcı eli değene kadar aranızda olamıcam Sizi seviyorum panterlerim
Len Ersin. Veli abi yaşlandı bak. Ender de buralarda değil. Loncam sana emanet. Yamuk olursa yamulturum seni.
Pardusxthebat'dan şikayetçiyim Ağlama duvarına döndü sayfa ama idare edin Bu herif uzun süredir yok. Mazeretsiz oyuna girmediği için gerekenin yapılmasını istiyorum.
Canısıııı seviyorum seni yafru panterim
Veli abi. Abicimm. Sen varya sen şu ana kadar gördüğüm en anlayışlı, en harbi, en delikanlı, en yere bakan yürek yakan, en şerefli onurlu, en yakışıklı, en çok sözünde duran abisin abicim Şu Ersin'in kulağını çeksenee :twisted:
1.bnm başkana bişi dedigim yok
2.kesmek zorundaydık çünkü kesene kadar onun vurdugunu anlamadık.
3.stemph bnm çarım flood yaptıgım yok.
4.Başkanınızın en az 2 saat oyunda durması hakkında olan meseleyi bn söylemedim.
5.Hem Lonca üyeniz suçlu hemde Üste çıkmaya çalısıyorsunuz.
Yaptıgınız Ayıp biz orda 1 saat bekledik çıkmasını Zamanımızı Çaldı adam 2 exp için görevimize engel oldu.
Ben sizin K.bakmayın demenizi beklerdim.
İyi oyunlar Zamanızı Aldıysam.
Kusura bakmayın Forumunuzu Böle bir Olay için Kullandıysam.
Emre Artık Pardusxthebat Hiç Yok Başkanımız Son Noktayı Koydu Ağır Konustu Kendisi Küfürbazları Toplasın Onlarda Kendi Loncasındaki adamlara Sövsün Olan Bize Olsun Benimde Tandığım Eski Veli Abi O İdi Ama Artık O kadar Değiştiki Bize Adam Değilsin Dedi Kendisine Yinede Bişey Demiyorum Vardır Kusurumuz Hepiniz Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın..Yolunuz Açık Olsun..
Pardusxthebat yazdı:Emre Artık Pardusxthebat Hiç Yok Başkanımız Son Noktayı Koydu Ağır Konustu Kendisi Küfürbazları Toplasın Onlarda Kendi Loncasındaki adamlara Sövsün Olan Bize Olsun Benimde Tandığım Eski Veli Abi O İdi Ama Artık O kadar Değiştiki Bize Adam Değilsin Dedi Kendisine Yinede Bişey Demiyorum Vardır Kusurumuz Hepiniz Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın..Yolunuz Açık Olsun..