S.a
Loncanızdaki birkaç kişiyle Yol Savalşçısı kesmek için çemberlitaşa (Ben Tank Olarak Girdim) girdik ilk kalfadan sonra ki grubu çekerken KurtlarxRAMO ile büyü bozmalarda bir anlaşmazlık yaşadık.Kendisini İkaz ettim ve ardından bana ' Salak ilk kendini boz ' cümlesini kullandı...ve devamı...
Grup Bölgesinden Çıktıkdan Sonra
Amacım kimseyi birbirine düşürmek değildir.Kurtlar loncasını seviyorum bu loncada böyle kişilerin olmasından rahatsızım (kendimce) gerekenin yapılmasını rica ediyorum. İyi Forumlar
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Azrailll yazdı:S.a
Loncanızdaki birkaç kişiyle Yol Savalşçısı kesmek için çemberlitaşa (Ben Tank Olarak Girdim) girdik ilk kalfadan sonra ki grubu çekerken KurtlarxRAMO ile büyü bozmalarda bir anlaşmazlık yaşadık.Kendisini İkaz ettim ve ardından bana ' Salak ilk kendini boz ' cümlesini kullandı...ve devamı... Resmi tekrar yayımlamıyorum Grup Bölgesinden Çıktıkdan Sonra Resmi tekrar yayımlamıyorum Amacım kimseyi birbirine düşürmek değildir.Kurtlar loncasını seviyorum bu loncada böyle kişilerin olmasından rahatsızım (kendimce) gerekenin yapılmasını rica ediyorum. İyi Forumlar
Bana şikayetinin olduğunu bildirdin bende izlemen gereken yolu söyledim izlemen gereken yol bu değil... burası şikayet bildirim alanı değil zaten forum içerisinde küfürlü fotoğraf yayımlamak yasak ... şu anda bir forum yetkilisi bu konuyu küfürlü fotoğraf sebebi ile kapatsa çok sevdiğin Kurtlar Loncasına iyilik mi yapmış olursun kötülük mü? Yada KurtlarxRAMO bundan ne kadar etkilenir...
Bak arkadaşım, Bak yukarıdaki listede Lonca Üye Denetmenleri var.. Onlardan birisi ile irtibat kur... Özel mesaj ile bu fotoğrafları ona bildir... işin özeli geneli kalmadı gerçi gazeteye ilan versen daha iyiydi...
Kurtlarxkadriye yazdı:Bana şikayetinin olduğunu bildirdin bende izlemen gereken yolu söyledim
Pardon ama ben size bir şikayetim olduğunu söylediğim de siz bana cevap vermediniz ??? Bir fotoraf yüzünden de konu falan kapatmazlar merak etme
bu konuyu atakan arkadaşımızla görüşmeniz gerektiğini söylemedimmi ben size? Klandan kurtlar loncası yetkilisi varmı diyen sen değilmiydin....
neyse tmm buradan yaptığın şikayet kabul edileceğini sanmıyorum Atakan arkadaşımızla oyundan yada forumdan ÖZEL MESAJLA irtibata geçmen gerekli arkadaşım...
Kurtlarxkadriye yazdı:bu konuyu atakan arkadaşımızla görüşmeniz gerektiğini söylemedimmi ben size? Klandan kurtlar loncası yetkilisi varmı diyen sen değilmiydin....
neyse tmm buradan yaptığın şikayet kabul edileceğini sanmıyorum Atakan arkadaşımızla oyundan yada forumdan ÖZEL MESAJLA irtibata geçmen gerekli arkadaşım...
Size durumu izah ettiğim de bir müddet bekledim cevap gelmeyince çar değiştim o esnada yollamış olabilirsiniz sizden gelen herhangi bir pm okumadım.Görüşürüm Atakan abiyle nasılsa o da görmüştür fotoları veya görecek elbet gereken yapılır.Rahatsızlık verdiysem tüm Kurtlar loncasından özür dilerim.İyi Forumlar..
ARKADASIM OYUNDA BENİ SORMUSSUN EM 3 DETESADÜFEN KARSIALSTIK NE OLDU DEDİM BANA SNA DÖNECEM BEKLE DEDİN ARDINDAN FORUMDA BUNLARI OKUYORUM BANA O ANDA DÖNEBİLİR KİMSE İLE DALAŞMAYA BİLİRDİN İLK ÖNCELİLKLE KADRİEY ARKADASIMINDADEİĞİ GİBİ FORUMDA KÜFÜR İCEREN MESAJLAR PAYLAŞMAK YASAK BUNU BİL RESİMİ BANA GÖNDERSEN GEREĞİNİ DÜŞÜNÜR KARAR BAĞLARDIK BU ARADA RAMO DEDİĞİMİZ ARKADAS İYİ TANIDIĞIM BİR İNSANDIR VE BU OLYIN DİER YÜZÜNÜDE KENDİSİNDEN DİNLEMEM GEREKMEKTE CARINDA YEĞENİDE OALİBLİR SORUMLULUK KENDİSİNİNDİR TABİKİDE GEREKLİ UYARI YAPILACAKTIR BİR DAHADA BENZERİ BİR DİALOĞU OLMAYACAKTIR RESİMLERDEN OLAN DİALOĞUNUZ İLE İLGİLİ TAM YETERLİ BİŞEYLER YOK KÜFÜR EDİLMİŞ FAKT ÖNCESİ VE SONRALARIDA VAR MEVZUNUN ANLADIĞIM KADARI İLE BELLİ KISIMLARINI RESİMLEMİŞSİN YADA BU RAYA YÜKLEMİŞSİN YİNEDE KENDİSİNE GEREKLİ UYARILAR YAPILACAKTIR BASKA BİR DURUM OLURSA BENİM İLE İRTİBATA GECEBİLİRSİN İYİ OYUNLAR VE FORUMLAR DİLERİM
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
BİR DUYURU DAHA YAPMA GEREĞİ DUYUYORUM
Kurtlarxraven adlı üyemizi ben loncamıza kabul etmiştim adı tolga idi ozamanlar şimdi carında mehmet olduğunu söleyen beni de kayle almayan hatta ana bacı küfürler eden bir tip var kimo lmadığını bilmediğim bu sahsı kendi yetkilerimi kullanarak ve yönetimdeki arkadaslarımında tasarrufu ile loncadan uzaklaştırıyorum kurt loncası ile hiç bir ilgisi kalmamıstır arkadaslar
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX