Etkinlik Öneri ve Yorumları
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
Yakın vadede sömestr için hediye paketi düzenlemeyi düşünüyor musunuz?
Yarıyıl Tatili Başladı!:)GWYNBLEIDD yazdı:Yakın vadede sömestr için hediye paketi düzenlemeyi düşünüyor musunuz?
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Bu ay neden cümleyi tamamla etkinliği yapılmadı.
Selam vahdet,vahdet yazdı:Bu ay neden cümleyi tamamla etkinliği yapılmadı.
Bitmiş ayın ardından konuşulmaz:) Önümüzdeki ayın etkinlik planında cümleyi tamamla olacak. İlginiz için teşekkür ederiz.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Er meydanı bölgesini biraz daha canlandırılsa daha mantıklı olur er meydanı şu zamanda sadece alış - veriş için kullanılan bir bölge oldu ,
6 kişilik gruplar halinde vs değilde , Hedef kesme yarışması olsa hem daha uzun ve daha keyifli olucağını düşünüyorum nasıl gircekleri tamamman gruba göre olsun , yan yana kesilmeye başlasın güzel bir çalışma olabiliceğini düşünüyorum hep aynı yarışmalar oyuncuları birazda olsa sıkmış bulunmakta .
İyi çalışmalar .
6 kişilik gruplar halinde vs değilde , Hedef kesme yarışması olsa hem daha uzun ve daha keyifli olucağını düşünüyorum nasıl gircekleri tamamman gruba göre olsun , yan yana kesilmeye başlasın güzel bir çalışma olabiliceğini düşünüyorum hep aynı yarışmalar oyuncuları birazda olsa sıkmış bulunmakta .
İyi çalışmalar .
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bence er meydanindan guzel bi odul ciksa girme orani artardi mesela orumcek gozu yada azat cevo pant bu tarz.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Selam Zifan Hanımefendi hayırlı işler bol güneşler
Etkinlik salonunu büyültmeniz teknik açıdan mümkün müdür?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Mutlakguven yazdı:Bence er meydanindan guzel bi odul ciksa girme orani artardi mesela orumcek gozu yada azat cevo pant bu tarz.
Selam arkadaşlar,Vezirx27 yazdı:Er meydanı bölgesini biraz daha canlandırılsa daha mantıklı olur er meydanı şu zamanda sadece alış - veriş için kullanılan bir bölge oldu ,
İyi çalışmalar .
Güncelleme gerektiren bu etkinlik ve ödül değişiminin kısa vadede olamayacağını belirtmek isteriz fakat değişik etkinlik önerileriniz olursa değerlendirilebilir. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Selam kordugum,kordugum yazdı:Selam Zifan Hanımefendi hayırlı işler bol güneşler
Teşekkürler.
İlerleyen zamanlarda bu yönde bir çalışma yapılacağını müjdeleyebiliriz fakat tam bir vakit vermek doğru olmayacaktır.Süprizlere hazırlıklı olmak lazım
Bu da bir güncelleme sayılır heraldeZifan yazdı:Selam kordugum,kordugum yazdı:Selam Zifan Hanımefendi hayırlı işler bol güneşler
Teşekkürler.
İlerleyen zamanlarda bu yönde bir çalışma yapılacağını müjdeleyebiliriz fakat tam bir vakit vermek doğru olmayacaktır.Süprizlere hazırlıklı olmak lazımİlginiz için teşekkür ederiz.
Er meydanında ki hediyelerin materyal olabileceği görüşündeyim bende.Kadim,Meran Mücevheri,Xenotim ya da bir adet kondrit.Bunlar da ödüller arasında olabilir hatta olmalı.

Mustafa Kemal ATATÜRK!