>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
selam arkadaşlar kardeşxyavuzun çarları çalındıgından yeni çarı Kardeşxyavuzzz dir loncadakilerin dikatine yavuz biryerlere gidiyorum deşim hiç biryere gitmiyor konuştum ben göndermedim hamzada göndermedi bir çocukça iş yapmış ben izin vermeden yavuza onun gidişine izin yok arkadaşlar bu konuda hamzada bana katılır ve bilal ve diyer arkadaşlar adem konusuna kimse karışmasın cevapta yazmasın arkadaşlar bukonuyu ben haledecem adem duydun sende yazma artık sıktı ona göre saygılar Kardeşxorhan
-
- Sahaf Yardımcısı
birşey daha hamzam yeni bir liste çıkartalım isimleri miletin yeni gelenleri falan konuşalım aramızdan gidenler gelenlere bir bakalım ok Kardeşxorhan
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Bişi daha var neden bizim lonca
:lol: (amacım tartışma çıkarmak değil)
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- opasnoadem
- Cin Avcısı
[quote="Devv"]aDem dun daha konsmayı blmezkn buqun lonca basknına sayqszlık yapıRsun Lan adm Olda qeL ole kNs hmZa Abınle tam mı hmza abim k.bakma coq fazla olldu bu lan kac defadR loncada hep sorun ckaran snsın qTTe krtulak snden Yaw.
Kardeşxbilal[/quote
sana kemik atan oldumu lan her lafın altından havlıyon dua et orhan abime sen dua yok sa senle kanlı bıcaklı olcazda dua et
Kardeşxadem
Kardeşxbilal[/quote
sana kemik atan oldumu lan her lafın altından havlıyon dua et orhan abime sen dua yok sa senle kanlı bıcaklı olcazda dua et
Kardeşxadem
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle Selam Arkadaşlar ;
Uzun çabalar sonucu gizli şifremi buldum ve çarlarımı geri aldım. Kardeşxyavuz ve Kardeşxyavuzz tekrar aranızda ama çarlarım bom boş silbaştan tekrar urasıcam ama Allahtan carlarım duruyor iyi dileklerini ileten tüm arakdaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Kardeşxyavuz geri döndü
O Bir Efsane
Uzun çabalar sonucu gizli şifremi buldum ve çarlarımı geri aldım. Kardeşxyavuz ve Kardeşxyavuzz tekrar aranızda ama çarlarım bom boş silbaştan tekrar urasıcam ama Allahtan carlarım duruyor iyi dileklerini ileten tüm arakdaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Kardeşxyavuz geri döndü
O Bir Efsane

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- opasnoadem
- Cin Avcısı
yavuz45 yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar ;
Uzun çabalar sonucu gizli şifremi buldum ve çarlarımı geri aldım. Kardeşxyavuz ve Kardeşxyavuzz tekrar aranızda ama çarlarım bom boş silbaştan tekrar urasıcam ama Allahtan carlarım duruyor iyi dileklerini ileten tüm arakdaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Kardeşxyavuz geri döndü![]()
O Bir Efsane
h.o kankam adına cok ama cok sevindim biz bir efsaneyizzzzz
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
opasnoadem yazdı:yavuz45 yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar ;
Uzun çabalar sonucu gizli şifremi buldum ve çarlarımı geri aldım. Kardeşxyavuz ve Kardeşxyavuzz tekrar aranızda ama çarlarım bom boş silbaştan tekrar urasıcam ama Allahtan carlarım duruyor iyi dileklerini ileten tüm arakdaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Kardeşxyavuz geri döndü![]()
O Bir Efsane
h.o kankam adına cok ama cok sevindim biz bir efsaneyizzzzz![]()
![]()
:lol:
![]()
:twisted: :mrgreen: seviyorum seni
![]()
eyw dostum çok saol

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Orhan abi benim benle derdi olamlarla derdim olur ewet ben bu oyuna başldığım gün bu oyun ney diodum sen olmasan belki buraya kadar gelemeyecektim..Sana saygım sonsuz bunuda bilirsinin.....ABi sadece benle derdi olanlarla derdim olur bana kardeşim diyemne ben on mislini derim ama herkz böle değil.....[/
koskun guzel loncası slm