İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
[Dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xfmil0 ... lsun_music[/Dailymotion]
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ya bi kere şaçmalık cümlelerinde..
Yazıyı okuduysanız diyor ki ; En Çok katılan arasından seçilecek ..
Ulan en çok katılan diye bır sey mı var sanki her grup alınıyor da en çok katılan alınacak..
İstanbul Kıyamet Vakti bitmiştir beyler bunların sözüne güvenipde SAKIN Hareket etmeyin.
Plus Paket almayın bakın nasıl kızışıyor bi yerleri :evil:
Ben BÖYLE DÜZENBAZ Oyunu bırakıyorum..
Yazıyı okuduysanız diyor ki ; En Çok katılan arasından seçilecek ..
Ulan en çok katılan diye bır sey mı var sanki her grup alınıyor da en çok katılan alınacak..
İstanbul Kıyamet Vakti bitmiştir beyler bunların sözüne güvenipde SAKIN Hareket etmeyin.
Plus Paket almayın bakın nasıl kızışıyor bi yerleri :evil:
Ben BÖYLE DÜZENBAZ Oyunu bırakıyorum..
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
İKV Yönetimi değil, Sobee yönetiminden bir açıklama bekliyoruz... 
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- XxmardukxX
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ne yazık ki biler bu bir Türk oyunudur bizim kendimize ait olanı yükseltmeye çalışırken Oyun yapımcıları Kendilerini Daha diplere sokmaya çalışıyor sanırım Türkiye 1 numara olmak varken - lerde dolaşmayı kendileri istiyorlar. Biz burda ne kadar hakkımızı aramaya çalışsakta bizi takmıyacakları konulara cevap vermedıklerinden belli. Burada kaybeden bizmi olucaz pek sanmıyorum. Bu oyunu 7 den 70 herkes oynuyor Burada cocukmu kandırıyorsunuz da her karaktere 2 e-pin hadı bu fazla gelır bu enailere her karaktere 1 e-pin baktılar isim değistirmeler yok satıyor boşver bunlar nasılsa enai en cok katılan 3 kişiye verelım nasılsa sağılmya hazır inek bulduk bunlar otlanmaya devam etsin e-pinleri paraları ile alsınlar. Hakkımızı burada savunmaya devam edelim edelimde sonuc ne olucak cokmu tepki verdi bu sefer ikv halkı kalkın bakalım altından nasıl yıktıysanız bu duvarları o şekılde geri örmeye çalısın GM ve DEVLER .....
badwOrm

Yakışmıyor bu gerçekten üzücü,
Birde çok kaliteli bir formatmış gibi bu projeyi övüyorlardı.
Sabır yoksa niye Gm oluyorsunki birader
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Heyyyyyyyy ! gmlerimize laf yok onlar çok iyiler süperler harikalar muhteşemler inanılmaz bir insan onlar gm lere laf yok !
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı

Gm ler de küfür etmekle tehdit ediyorsa vay halimize...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Arkadaslar yeni bi oyun buldum Tavsiye ederim herkeze özel mesaj atın ben sizlere söyleyim simdi onu bahane edip konuyu kilitlerler.
Ve orada KıYameT VaKTi adında bir aile actım herkezi beklerim bütün İKV Camiasını 0 hata %100 eglence ama İkvnin yerini tutmaz orası ayrı Oradaki dostluklar daha cok para üzerine O yüzden sizleri davet ediyorum Oradakı Playerlere İkvdeki dostlugu kardesligi ve paylasmanın ne oldugunu göstermek icin..
Yeni 3 Aylık Plus Almama ragmen Oyunu bırakabilirm...ODA TÜRK MÜHENDİSLERİ TARAFINDAN YAPILMIS AMA COOK HARİKA VE HATASI SIFIR GÜNDE 10 ETKİLİK SINIRSIZ EGLENCE KİMSE YANLIS ANLAMASIN İKVYİ KÖTÜLEDİGİMDEN DEGİL OYN ARAYAN ARKADASLARA YOL GÖSTERMEK İCİN.
Ve orada KıYameT VaKTi adında bir aile actım herkezi beklerim bütün İKV Camiasını 0 hata %100 eglence ama İkvnin yerini tutmaz orası ayrı Oradaki dostluklar daha cok para üzerine O yüzden sizleri davet ediyorum Oradakı Playerlere İkvdeki dostlugu kardesligi ve paylasmanın ne oldugunu göstermek icin..
Yeni 3 Aylık Plus Almama ragmen Oyunu bırakabilirm...ODA TÜRK MÜHENDİSLERİ TARAFINDAN YAPILMIS AMA COOK HARİKA VE HATASI SIFIR GÜNDE 10 ETKİLİK SINIRSIZ EGLENCE KİMSE YANLIS ANLAMASIN İKVYİ KÖTÜLEDİGİMDEN DEGİL OYN ARAYAN ARKADASLARA YOL GÖSTERMEK İCİN.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı
Siz Küfürleşmeyi Çözüm olarak görüyorsanız bilemem.mitmet yazdı:ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
Ancak bir Yetkili bu şekilde bir Tehdit Edemez.
Hee küfür Edebilcek Cesareti olmadığı halde bu şekil konuşarak birilerini korkutmayı amaçlıyorsa birgün banada bu tehditi direkt olarak yapmasını beklerim...