Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Hoşuma gitti ama :lol:JouRney yazdı:Evet, biraz saçma bir fikir..![]()
Hani lağım gibi bir giriş olacağı için aklıma Sığınaklar geldi..KaraXHayalet yazdı:Hoşuma gitti ama :lol:JouRney yazdı:Evet, biraz saçma bir fikir..![]()
Ama lağım yerine başka bir şey de yapabilirler tabii.. Eminönü'nden olacağı da " GARANTİ "
2009-2013
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oha yaani 63 syfa olmuş
Formu iyi takip edenler bilir, Drindeki Sır ve Grub blgeleri gldğinde böle 63 sayfa kadar bir konuu açılmşmydı yaa :mrgreen: Heralde çmberlitaş en çk mrak edilen blgelerden birisi. zten çemberltaşın gelceği söylentisi betadan flan başladıydı heralde
Formu iyi takip edenler bilir, Drindeki Sır ve Grub blgeleri gldğinde böle 63 sayfa kadar bir konuu açılmşmydı yaa :mrgreen: Heralde çmberlitaş en çk mrak edilen blgelerden birisi. zten çemberltaşın gelceği söylentisi betadan flan başladıydı heralde
Ben oyunu tam kavrayana,eşyalarımı tamamlayana kadar 10 tane daha ÇEMBERLİTAŞ geleceğe benziyor. 

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
çalışıyor onlar yaaaJouRney yazdı:Sığınaktaki bu jeneratörler normalde çalışmıyor ama Video'da çalışıyor..
Tarihçe'de mi yazıyordu tam hatırlamıyorum da şöyle yazıyordu Jeneratöler ile ilgili ;
"Acil durumlarda teşkilatın kullanacağı Jeneratöler" gibi bir şeydi. Normal de sığınaklarda jeneratöler çalışmıyor sanırım ? Ama video da jeneratörler hızlı hızlı dönüyordu. Demek ki acil bir durum olmuş ?
Bir de lağım gibi bir girişi var demiştik , sığınaklar tam lağım alanı gibi, acaba sığınaklardan olabilir mi giriş ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Miğrat'a girdim de Sığınaklar'a hiç girmediğim için bilmiyorum.. Demek çalışıyorlarmışCanceazi yazdı:çalışıyor onlar yaaa
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
O su efekti videonun başka karelerinde de var.Düşünen Adam'da da jeneratör yok heralde.JouRney yazdı:Miğrat'a girdim de Sığınaklar'a hiç girmediğim için bilmiyorum.. Demek çalışıyorlarmışCanceazi yazdı:çalışıyor onlar yaaa![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Hangi su efekti ?xDarkiMMortaLx yazdı:O su efekti videonun başka karelerinde de var.Düşünen Adam'da da jeneratör yok heralde.JouRney yazdı:Miğrat'a girdim de Sığınaklar'a hiç girmediğim için bilmiyorum.. Demek çalışıyorlarmışCanceazi yazdı:çalışıyor onlar yaaa![]()
![]()
2009-2013
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tıkır tıkır çalışıyor...JouRney yazdı:Miğrat'a girdim de Sığınaklar'a hiç girmediğim için bilmiyorum.. Demek çalışıyorlarmışCanceazi yazdı:çalışıyor onlar yaaa![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa