~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Hanedanxposeidon aramıza katılmıştır kendisini en yakın zamanda SoNxPoSeiDoN olarak aramızda göreceğiz. Hayırlı olması dileği ile, iyi forumlar.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Estağfirullah ne tehtidi hatrın için geldim başkanımsonxlazz yazdı:zibidiye bak demiyoki başkanın tehdit lerinden tırstımda geldimerenszr yazdı: Herkese merhabalar.
Bilgisayarsızlıktan uzun bir süre giremedim oyuna (: Şimdi tekrar aranızdayım.
Eskisi gibi güzel vakit geçirmek dileğiyle,
Saygılar.
Sonxpenta-Sonxeren-Sonxerenn
Sa arkadaşlar uzun zamn oldu görüşmeyeli kısmet bugüneymiş umarım iyisinizdir diyeceğim ama sanırım pek de öyle değil
büyük kayıplar olmuş üzücü şeyler olmuş konuşmalarıda baya inceledim CEMİL abi gerçek ten çok üzüldüm keşke böle olmasaydı ama hayırlısı diyelim kararına saygı duyuyorum ama keşke benm gibi sessiz ce çekilseydin :=)
senin haklı veya haksız olduğunu tartışmak bana düşmez .. onun için yorum yapmıyorum saygılarım la
çok loncaya girdim birçok loncada söz hakkım vardı hiç bir zamn kendimi ezdirmedim bana güvenenleride ezdirmedim ama yanlız kaldığımı gördüğüm an çekilir giderim dedim ve bunu yaptım eminim kimseye de bi terbiyesizliğim olmamıştır .
bir gün oyuna tekrar dönersem ki yakın bizamnda olabilir herşeye sıfırdan başlamak isterim . Bu cümlem kafalarda soru oluştura bilir ama kimse yanlış anlmasın kimseye karşı bi kırgınlığım yok oyun şartları liderlik şartları ne gösteriyorsa herkes öle davrandı işine gelen devam etti Sonx Loncası başarılı bir lonca olmuş başarılarının devamını dilerim
Bunu tekbaşına başaran ABdullah abiyede teşkrler
hepinizi öperim :=)
tüm arkadaşlarıma abilerime oyunda başarılar dilerim her insanın söleceği kelimeler vardır ama burdan yazacağımız cümleler önce kendi kişiliğimize sonra lonca içinde zarar verir .... diyorum ve bitiriyorum
Kayaoooo-YEniçerixkaya-Taraoooo-Taraoooobüyüsü-İmzaxkaya-Sonxkaya-Sonxkont
höh bitti 
büyük kayıplar olmuş üzücü şeyler olmuş konuşmalarıda baya inceledim CEMİL abi gerçek ten çok üzüldüm keşke böle olmasaydı ama hayırlısı diyelim kararına saygı duyuyorum ama keşke benm gibi sessiz ce çekilseydin :=)
senin haklı veya haksız olduğunu tartışmak bana düşmez .. onun için yorum yapmıyorum saygılarım la
çok loncaya girdim birçok loncada söz hakkım vardı hiç bir zamn kendimi ezdirmedim bana güvenenleride ezdirmedim ama yanlız kaldığımı gördüğüm an çekilir giderim dedim ve bunu yaptım eminim kimseye de bi terbiyesizliğim olmamıştır .
bir gün oyuna tekrar dönersem ki yakın bizamnda olabilir herşeye sıfırdan başlamak isterim . Bu cümlem kafalarda soru oluştura bilir ama kimse yanlış anlmasın kimseye karşı bi kırgınlığım yok oyun şartları liderlik şartları ne gösteriyorsa herkes öle davrandı işine gelen devam etti Sonx Loncası başarılı bir lonca olmuş başarılarının devamını dilerim
Bunu tekbaşına başaran ABdullah abiyede teşkrler
hepinizi öperim :=)
tüm arkadaşlarıma abilerime oyunda başarılar dilerim her insanın söleceği kelimeler vardır ama burdan yazacağımız cümleler önce kendi kişiliğimize sonra lonca içinde zarar verir .... diyorum ve bitiriyorum
Kayaoooo-YEniçerixkaya-Taraoooo-Taraoooobüyüsü-İmzaxkaya-Sonxkaya-Sonxkont
SeLaMLaR aRKaDaŞLaR........
- sonxduraq
- Salgın Koruyucusu
Terk kelime SoNX Ve Owerxjis :twisted:aNaRcHy yazdı:Keşke abi. :?sonxlazz yazdı:Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ''
- sonxduraq
- Salgın Koruyucusu
H.OLSUN KARDEŞİM POSEİDONSonxteam yazdı:Hanedanxposeidon aramıza katılmıştır kendisini en yakın zamanda SoNxPoSeiDoN olarak aramızda göreceğiz. Hayırlı olması dileği ile, iyi forumlar.
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
öncelikle hg kaya kardeşim oyuna geri dönmeyi düşünmen sevindidi beni valla, ama bişeye kırıldım bdullah abi tek başına yaptı falan dedin yakaya0000 yazdı: oyun şartları liderlik şartları ne gösteriyorsa herkes öle davrandı işine gelen devam etti Sonx Loncası başarılı bir lonca olmuş başarılarının devamını dilerim
Bunu tekbaşına başaran ABdullah abiyede teşkrler![]()
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
aslm kardeşimSoNxPaSa yazdı:SeLaMLaR aRKaDaŞLaR........
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
sen kimsinde lonca değerlendirmesi yapıyorsunTheanswer3 yazdı:son x loncasına her zaman severek bakamadım açıkçası nedenini bende bilmiyorum
ama şu gerçekki şu an son loncası oyunun en iyi 2 loncasından biri (en formda)
hanedan ve sonx