AD: Burak
Soyad: Siner
Karakterler: Lodosx 49Lv(Fakat Loncaya Katılırsam Arz Olacağım)
Süre: 2 yıldır oynuorm
Referans: 1tane war Oda Loncanızdan Lostxburock
Not:Loncanızda Bulunmaktan Onur Ve Gurur Duyarm.
LOST LONCASI
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LOST LONCASI
DegerLendırmeye ALındı Sana Bİlgı verecegız Forum uzerınden .

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
Lodosx charının sahibi Selim denen Adosisxunruly in kankası sanırsam çünkü Selim in yan charıydı bu sadece kasmalık o hesaba atmışlar ben selimin tanıdığı birine loncaya almaya karışmam ama güvenip muhattap olmam biliyorusunuz dimi Adosisxunruly zamanın şifresi bendeydi girerken arada hesabına Lodosx charı çıkıodu karşıma kasmış işte 49 yapmış.
yoksa bu adam referans selimi verirdi ki selim bizim loncmıza referans olarak gösterilse sizde blirsiniz avcunu yalayacağını biliyordu.Kısaca söyliyim bu adam selim ile knk lar bunun charına girer selim falan düşünün artık ama siz diyorsanız bir şey olmaz tmm derim ama bu adam ile muhattap bile olmam
yoksa bu adam referans selimi verirdi ki selim bizim loncmıza referans olarak gösterilse sizde blirsiniz avcunu yalayacağını biliyordu.Kısaca söyliyim bu adam selim ile knk lar bunun charına girer selim falan düşünün artık ama siz diyorsanız bir şey olmaz tmm derim ama bu adam ile muhattap bile olmam
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
selim in şifresi bende vardı arada giriyordum ve lodosx charı girdiğim plus charının yanındaydı sorduğumda arkadaşım kasmak için aktardı yanına diordu selim eğer insansa doğru olduğunu söyler bunun değilmi selim snn şifren bende varken ben sana Lodosx charının sahibini sormuştum sen arkadaşım demiştin kasmak için aktardığınızı söylemiştin umarım görüp söyler yorumunu
- lostxxx
- Demirci Çırağı
Tmm Yusuf^um Raşit^m LiderLer gorur .. gormesse solerım bakalım.

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Ah ulen AhRocKBoysS yazdı:SLm Loncanıza bende KAtılabilir MiyİM... ! Kişisel bilgiler oyunda Söylerim saygılarımla
_____________________________________________________________________________________________________
Şehzadee
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Arkadaşlar evet Selim yani Adosisxunruly benm arkadaşım ama bu çar onun çarı değil ben sınav olduğu için oyunu kapattım ve Selim kendi hesabına aktardı çarı kasmak için 39 level di 43 yaptı bn sınavdan sonra tekrar başladım ve çarımı kendi hesabıma aldım Selim'in sizlere yaptıklarından da hiçbir haberim ve ilgim yok.. Bu konu ile ilgili de sizlerden özür diliyorum yanlış bir hareketim olduysa sizlere karşı ama Selim'in yaptıklarından haberim gerçekten yok..