Denge Ailesi Olarak Megax Loncasının Yeni YIlını Kutlar Sağlık Huzur Ve Neşe Dolu Bir Yıl Dileriz. Yeni Yılınız Kutlu Osun..
Denge Ailesi
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoNCa RıHTıM
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
sokaktakiadam yazdı:Denge Ailesi Olarak Megax Loncasının Yeni YIlını Kutlar Sağlık Huzur Ve Neşe Dolu Bir Yıl Dileriz. Yeni Yılınız Kutlu Osun..
Denge Ailesi
berkayaykut yazdı:Yeni yılın tüm Megax loncasında ki arkadaş , kardeşlerime , abla ve abilerime mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmesi dileğiyle . .
~ 2011 ~
HanedanxBisus yazdı:MegaX Loncasının Sevdikleriyle Saglıklı Huzurlu Mutlu Bir Yıl Geçirmesi Dilegiyle Mutlu Seneler.
RedsxLine yazdı:
McKayBoL yazdı:SeLamLaR DenGe AiLesi oLaRaK MeGaxTeam AiLesine Yeni YıLın SaGLıK HuzuR Nese DoLu BiR YıL GeTiRmesini DiLeRis . .
SayGıLaR.!
aNaRcHy yazdı:Başta en değerli kardeşlerimden biri Kadir olmak üzere tüm Megax Loncasının yeni yılı kutlu olsun. Nice senelere.
Sonxteam yazdı:SoNx Ailesi olarak, yeni yılınızı kutlar sağlık ve esenlik dileriz. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir yıl geçirmeniz dileği ile... Mutlu yıllar.
ottomanxwarrior yazdı:OTTOMAN Loncası Olarak tüm MeGa x Loncası üyelerinin yeni yıllarını kutlar , saglıklı ve mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim.
Yesilbuyuxqanq yazdı:Yeşilbüyü loncası olarak tüm Megaxteam'in yeni yılını kutlarız.Nice sevdiklerinizle beraber sağlıklı ,mutlu yıllar dileriz.
xDarkiMMortaLx yazdı:DeathxTeam olarak mutlu, hayırlı ve sıhhat dolu seneler dileriz..
sonxlazz yazdı:tüm Mega loncasının yeni yılını kutalar aileleri ile sağlıklı mutlu yıllar geçirmesini temenni ederim
DeğerLi Temenni ve DiLekLeriniz İçin Hepinize TeşekkürLer.Hep Beraber MutLu , HuzurLu Nice YıLLar Geçiririz Umarım.Hanedanxbilgin yazdı:HANEDAN LONCASI OLARAK MEGA LONCASININ YENİ YILI KUTLAR AİLELERİYLE SAĞLIKLI HUZURLU NİCE YILLAR DİLERİM.....
[YaLNıZSavaŞÇII]
İyi dilekte bulunan tüm arkadaslarımıza tesekkur ederız.Tüm kardeslerımın yen yılını kutlarım.Kazasız ,belasız ve hırsızsız bir yıl dileğiyle..
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Meran'ın Tek PLayboy'u oLarak MEGA Loncasının Yeni yılını Kutlar'ım .
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
sadece nickin öyle senden Playboy olmaz kardeşm mucjk :lol:pLayboys yazdı:Meran'ın Tek PLayboy'u oLarak MEGA Loncasının Yeni yılını Kutlar'ım .
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Sa Arkadaslar Nasılsınız Uzun zamandan beri oyunda yokum Derslerıme calısıyorum yakında aranızda olacaqım Hepinizi Cok Ozledım
MeGaxMuStafa
a.S. Mustafam İnş Herşey yoLundadır 4 Gözle Bekliyoruz Bizde Seni Çok Özledik...
Bu Arada Önemli Bir Duyurum Olacak '' Adıma Çakma Msn / Facebook Hesabı Açan Bir kaç DingiL Lonca Üyelerimizden Şifre vb. Bilgiler İstemektedir. Oyun İçinde Şahsım Adına Taklitler Yapılmaktadır ve Şu An Benimle Aynı Adı Taşıyan Başka Bir Facebook Hesabı Bulunmaktadır. Bu Konuda Dikkat Etmenizi Rica Ediyorum Arkadaşlar... ''
Bu Arada Önemli Bir Duyurum Olacak '' Adıma Çakma Msn / Facebook Hesabı Açan Bir kaç DingiL Lonca Üyelerimizden Şifre vb. Bilgiler İstemektedir. Oyun İçinde Şahsım Adına Taklitler Yapılmaktadır ve Şu An Benimle Aynı Adı Taşıyan Başka Bir Facebook Hesabı Bulunmaktadır. Bu Konuda Dikkat Etmenizi Rica Ediyorum Arkadaşlar... ''
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
HİPER STAR
GÜNCELL
GÜNCELL
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
Hepinize selamlar
Can ve Erdi zırh işini halledebilmiş mi , sorucak lonca arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler
Can ve Erdi zırh işini halledebilmiş mi , sorucak lonca arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler

Lonca Kurucu ve Başkanları
Lonca Başkan Yardımcılarımız
* * * * MeGaXTeaM GünceL Kadromuz * * * *
- XxMeGaSiFaxX >>>>> MegaX Quarantine >>>>> MegaX Büyücü >>>> MegaX TeaM
MegaX Yalnız >>>>> YaLNıZSavaŞÇII >>>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Black
MegaX Owl >>>>>>> MegaX Inscrib >>>>> MeGaX waLL >>>>> MegaX Assault
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Blue >>>>>>>MegaX Real
MeGaX eSPeRaNZaA > MegaX Brutalx >>>> MegaX BrüTaL
MegaX Samedi
MegaX Toxin >>>>>> MegaX Alabra
MeGaX FayStoLe >>> MeGaX Petrauv
MeGaX Mc >>>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Mustafa
MegaX Style >>>>>>> MeGaX Hephaistos
MegaX Melly
MegaX Keen >>>>>>> MeGaX ŞeeF >>>>>>> MeGaX Teori
MegaX Dewil
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MeGaX NitoEtt >>>>>> MegaX Nito
MegaX Life
MegaX Fast
MegaX Tuqce
MegaX Lostt >>>>>>> MeGaX ExKaLLiBRe
MegaX Züpper
MeGaX WreStLeR
MeGaX Soull >>>>>>> MeGaX Aura >>>>>>> MeGaX Pixel >>>>>>> MeGaX Phone
MegaX Derinn
MeGaX DuLCiE
MegaX Thron
MegaX Chemy
Vizyonumuz- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
- MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
* Üye Alımlarımız [ 23 . o6 . 2o1o ] Tarih İtibarı İle Bitmiştir.
- MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler...
* MeGaXİmpeeRuzZ Artık Loncamız Dahilinde Değildir. Kendisine Oyun Hayatında Basarılar Dilerim.
* MeGaXDuLCiE & MegaxDerinn & MegaxThron & MegaxChemy Arkadaşlarımız Aramıza KatıLmışLardır. Aramıza Hoşgeldiniz..
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...