Bildiğiniz gibi Mustafa kardeşimin 2 menekşesi eksikti ceketi için, günlerdir uğraşmamın sonucu nihayetinde tamamladım Tatilden geldiğinde ona güzel bir sürpriz olacak, sıra Muratcığıma Latif'te ve Alp Arslanım'a Ejder Asa'da
xtengiz yazdı:Selamünaleyküm 1 Haftalına gittiğim okuma kampından dönmüş bulunmaktayım ve bazıları üzücü bazıları sevindirici iletiler gördüm sevindirci olan Yusufumun yeniden armıza dönmesi Bende Senden özür dilerim kardeşim.. Ve arkdaşlar bu loncada bir süredir oynayan ve uyum sağlayan her üye bizden yardım istemedi ama biz gitip muhabetimiz olduğu için yardım ettik mustafa mesela onla ilk leveden beri tantık lonca karakterinin o benden hiç yardım sitemedi ama ben ettim çünki güzel muhabetti vardı siz burda kimöseyi tanımadan yardım edin şunu yapın bunu yapın ihsan reisimin dediği gibi lonca menfaat yuvası değildir loncanın açılım : ailedir zaten sen babanı menfaat içinmi seversin hayır aynı şey lonca için geçerli loncaya menfaat için girilmez ha muhabet kurarsın yardım istersin istemediğin kadar yardım edilir sana ama siz kimseyi tanımıyorsunuz sonra yardım istiyorsun etmeyince laf yapıyorsun.. görünen o ki liste temizlemesi yapmak gerek
Selamünaleyküm.
İnternet cafeden sizleri ziyaret etmek istedim Bildiğiniz gibi tatildeyim. Temmuz ayının 23'ünde geri döneceğim Görüşürüz. Kendinize iyi bakın
Bildiğiniz gibi Mustafa kardeşimin 2 menekşesi eksikti ceketi için, günlerdir uğraşmamın sonucu nihayetinde tamamladım Tatilden geldiğinde ona güzel bir sürpriz olacak, sıra Muratcığıma Latif'te ve Alp Arslanım'a Ejder Asa'da
Selamın Aleyküm.
Nadide ve şaheserleriniz hayırlı olsun gençler.Başarılarınızın devamını dilerim
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.