>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen enes93 »

İLk önce yavuz geçmiş olsun kardeşim....bu loncada zafermiş vs gibi kişiler oyunda diodusnızda şunu açık ve net söleyim benden fazla ve kdariden fazlaa online olan kimse yok....herkez 1 çarla boış boş vakit gçeirken ben 3.çara başladım ön yargılı konuşmayalım lütfen....

SAYGILARIMLA

Kardeşxenes

Kardeşxakın

Kardeşxeakın
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

BEYLER ARTIK ÇOK SIKILDIM SİZİN BU OYUNLARINIZDAN TAKIŞMALARINIZDAN YA KENDİNİZE GELİN YADA ÇEKİN GİDİN YAVUZ ÖNCE OYUNU BIRAKIYORUM DİYOSUN SONRADA FİANNA DA YOLUMA DEVAM EDİCEM DİYOSUN SANA BİŞEY DEMİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN SENİ ALAN FİANNA DA BİZAT BENİ BULSUN YETER BE YETER ARTIK BIKTIM SİZİ KUDDAKTAKİ ÇOCUKLAR GİBİ BÜYÜTMEKTEN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN GİDEN GİDSİN ŞİMDİDEN
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Eflatun »

Hamza bir oyunda görüşelim senle...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

byhMz yazdı:BEYLER ARTIK ÇOK SIKILDIM SİZİN BU OYUNLARINIZDAN TAKIŞMALARINIZDAN YA KENDİNİZE GELİN YADA ÇEKİN GİDİN YAVUZ ÖNCE OYUNU BIRAKIYORUM DİYOSUN SONRADA FİANNA DA YOLUMA DEVAM EDİCEM DİYOSUN SANA BİŞEY DEMİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN SENİ ALAN FİANNA DA BİZAT BENİ BULSUN YETER BE YETER ARTIK BIKTIM SİZİ KUDDAKTAKİ ÇOCUKLAR GİBİ BÜYÜTMEKTEN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN GİDEN GİDSİN ŞİMDİDEN

onu alan fianna alır napcan aldırmıcanmı loncaya kendini cok yuksekden goruyon bunuda bil tamam yaptıgın cok ayıp bizden büyük ola bilirsin ama bize emir verme hakkın yok buna sahip degilsin istedi istedini yapar ya gider ya kalır he su kundakdaki cocuk gibi buyutmekten lafı senmi büyüttün acaba bizi emin ol su lonca baskanlarından seni takmıyorum ben bi kişiyi bilirim bu loncada O da Kardeşxorhan dier leri fasa fiso bnm için allah yolunuzu acık etsin hadii hossakalın sadece soledim kimseye karısamam

Kardeşxadem
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Bazı kişileri muhattaba bile almıyorum it ürür kervan yürür

Kable oyuna geliyorum görüşelim kardeşim
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

byhMz yazdı:BEYLER ARTIK ÇOK SIKILDIM SİZİN BU OYUNLARINIZDAN TAKIŞMALARINIZDAN YA KENDİNİZE GELİN YADA ÇEKİN GİDİN YAVUZ ÖNCE OYUNU BIRAKIYORUM DİYOSUN SONRADA FİANNA DA YOLUMA DEVAM EDİCEM DİYOSUN SANA BİŞEY DEMİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN SENİ ALAN FİANNA DA BİZAT BENİ BULSUN YETER BE YETER ARTIK BIKTIM SİZİ KUDDAKTAKİ ÇOCUKLAR GİBİ BÜYÜTMEKTEN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN GİDEN GİDSİN ŞİMDİDEN

Öncelikle Hamza abi benim yazılarımın hiç birinde ''bırakıyorum'' diye bir kelime yazılmadı. İkincisi benim çarlarım çalındı ve ben loncadan ayrıldım. Üçüncüsü ise yeni bir başlangıç yapmak üzere Fianna loncasına başvurdum. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istedim abi azarlamana gerek yok herkes kendine iyi baksın eğer alınırsam oyunda dostluğumuzun sürmesi dileğimle...

BİR ZAMANLAR
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

byhMz yazdı:Bazı kişileri muhattaba bile almıyorum it ürür kervan yürür

Kable oyuna geliyorum görüşelim kardeşim

asıl ben seni takmıyom sen kendini yükseklerde goruyon saten muhattabım degilsin benim tmm hadi kendine iyi bak ne halin varsa gor artık Kardeşxloncası bnm için bitti nafıs
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar arkadaş işler yogun oyuna giremiyorum gene delirdiniz bu ne ya adem sen hala loncaya laf atıyorsun yeter sonunda bozuşacaz ona göre işine bak adem loncada degilsin karışma yavuz sana gelince çarların çalınmış geçmiş olsun ama fiyana baş vurdum nedemek anlamadım senden bekledigim birşey degildi genede sen bilirsin gidene kal demiyecem artım ve bu gidenler kişiler benim onlara verdigim degeri iyi biliyorlar oguz gelelim sana bir ara göruşelim akın sanada gelem bu oyunu sana ben ögretim senide severim ama bu ara şikayet artıyor senin hakında ona göre yani arkadaşlar kimin canı bırakmak istiyosa kapı açık kimseye eyvalah yok nedir bube artık büyun biraz son zamanlarda hep problem adamgibi eskiden oldugu gibi kuralara uyacaklar kalır uymayacaklara güle gule saygılar sevgiler Kardeşxorhan
Devv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devv »

aDem dun daha konsmayı blmezkn buqun lonca basknına sayqszlık yapıRsun Lan adm Olda qeL ole kNs hmZa Abınle tam mı hmza abim k.bakma coq fazla olldu bu lan kac defadR loncada hep sorun ckaran snsın qTTe krtulak snden Yaw.

Kardeşxbilal

“Lonca İletişim” sayfasına dön