Yönetim sen niçin böyle yapıyorsun niçin , size göre doğru yaptığınız şey bize göre ters yanlış yola saptınız ve oyuncuyu karşınıza aldınız bunun sorumlusu kimse İSTİFA etmelidir.Etmelidir çünkü burada verilen sözler var iksir kazanma hakkını kazandınız diyorsunuz sonrada büyük savaş diye saçma bir etkinlik daha yapıp totalde 18 e - pin vereceğiz diyorsunuz bunun adı SAHTEKARLIK değilde ne Allah aşkına söyleyin.Size yazıklar olsun , her zaman her yerde desteklediğim yönetime artık bende karşıyım hepiniz beceriksiz , ne yaptığını bilmeyen acemi adamlarsınız sizi o konuma getirenlerin ben ........................ anladınız siz onu , bu yorumu ister hakaret olarak anla ister tepki olarak anla ama haksız olan tek sorumlu siz beceriksiz YÖNETİM KADROSUDUR...
Biz bu adiliği unutcak kadar saf insanlar mıyız? hayır değiliz lonca sistemini şuan getirseler ne bir teşekkürüm olur nede bir tebriğim bu ayak oyununu bize yaptılar yazıklar olsun.Öyle seyredip durun siz yönetim oyuncuyu kazanmak yerine daha çok zevk alıyorsunuz gibi bir his var aksini savunuyorsanız hadi dönün eski sisteme?
Bu sayfayı ne için açık bıraktılar sanırım GM lerde bu durumdan şikayetçi ve emir veren kişilere gönderme yapmak amaçlı açık bırakmış olabilirler , kim arkadaş bu en tepedeki adam ya Mevlüt BABA mı kim ya? SOBEE ekibi foruma bekliyoruz sizi...