pasakadir yazdı:Selamlar bu gün size kimsede olmayan kardeşliğimizin özel anıları olan bir kaç unutulmaz resmi paylaşıyorum
Kadıköyde Paşa pikniği (Gürkana dikkat)
Paşalar mışır çarşısında
Bu resimde ebuzum kankam suya düşmekten son anda pitbul gürkan sayesinde kurtulur
Gülhane parkının unutulmaz manzarasında Çay Simit ve KAŞAR eşlğinde unutulmaz kahvaltı
HaydarPAŞA dan selamlar
Tekno Kent'te Sobee de Nihat (DEV)nerull ve muhammet(Orti) abininde misafiri olduk
Kalanı daha sonra paylaşıcam
PAŞA Kardeşlik Sözde deil Özde
Seviyorum Hepinizi Kardeşlik...
Selam Olsun...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
PASAKURMAY yazdı:ÖnceLikle selam olsun Bütün Paşa kardeşlerıme Hepınızle zaten tek tek Görüşmekteyım Sızde bılıyorsunuz Kı Paşaxkaptan Yanı İsmail Kardesımızın Hesabı gereksız Yere Blok e Oldu KI gereklı mercılere gereklı Bılgı verıldı Buna ragmen halla bır gelısme olmadı Uzucu bır durum ama Yakın zamanda gereken ı Yapacazgız hep beraber el el verıp bır itemler Paralar vs bos bızım ıcın ama verılen emekler var Bekleyıp gorecez.Ha bu Arada Loncamıza yenı Katılan Arkadaslara Hos geldınız dıyor gıdenlerede Başarılar dılıyorum Hepınızı öpüyorum.Aynen devam . Hadı A.E.o Lun kendınıze ıyı bakın goruşmek üzere Saglıcakla Kalın.
W.as Paşam İnş. Yapılan Hata Düzeltilecektir Ve İsmail Kardeşimiz Tekrar Aramıza Katılacaktır Sende K.i.bak A.e.o Paşaların Paşası
pasakadir yazdı:Selamlar bu gün size kimsede olmayan kardeşliğimizin özel anıları olan bir kaç unutulmaz resmi paylaşıyorum
Kadıköyde Paşa pikniği (Gürkana dikkat)
Paşalar mışır çarşısında
Bu resimde ebuzum kankam suya düşmekten son anda pitbul gürkan sayesinde kurtulur
Gülhane parkının unutulmaz manzarasında Çay Simit ve KAŞAR eşlğinde unutulmaz kahvaltı
HaydarPAŞA dan selamlar
Tekno Kent'te Sobee de Nihat (DEV)nerull ve muhammet(Orti) abininde misafiri olduk
Kalanı daha sonra paylaşıcam
Biricik KArdeşim Kadir Herşey Çok Güzel Olmuş Eline Sağlık
Şafak:158 kaldı son 5 ay ondan sonra aranızdayım.Sayılı gün çabuk geçiyor ama biraz sıkıntılı özlemli geçiyor sorunu yok
Hepnizi çok çok özledim.Askerden sonra İlk duragım Allahın izni ile İstanbul olacak bütün kardeşlerimle görüşcem orada Zamanın çabuk geçmesi dilegi ile Kendinize dikkat edin Allaha emanet olun
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Şafak:158 kaldı son 5 ay ondan sonra aranızdayım.Sayılı gün çabuk geçiyor ama biraz sıkıntılı özlemli geçiyor sorunu yok
Hepnizi çok çok özledim.Askerden sonra İlk duragım Allahın izni ile İstanbul olacak bütün kardeşlerimle görüşcem orada Zamanın çabuk geçmesi dilegi ile Kendinize dikkat edin Allaha emanet olun
Ve Aleyküm Selam Gardaşımm.Hamdolsun iyiyiz.İyi az kalmış la bizde seni özledik.İnş 5 ay sonra bende İst.dayım bekliyo olucam orda nasip olursa Allah izin verirse.Kendine iyi bak Allaha emanet ol kal sağlıcakla inş.
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
W.as Ejderham az bkle Ygs sınavından sonra yanındayım
ÖnceLikLe Merhabalar;
Wayt Gurur gardaşım ÖzLettin La kendini Ejderha Dikkat et Bişey kaLmamış ne 5 ayLar görmüş adamsın sen :mrgreen: Seviyoruz Seni
Hayırlı Tezkereler...
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA