Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...goncagul yazdı:ORMAN KAMPANYASI FİKRİYATINIZ İÇİN SİZLERİ KENDİ SAYFANIZDAN TEBRİK ETMEK İSTEDİM,GÖRDÜĞÜM KADARIYLA LONCA OLARAK SİZİ ÇEKEMEYENLER YADA SEVMEYENLER ÇOK FAKAT SİZLERİ YILDIRAMAMIŞLAR ,YILDIRMASINLAR BAŞARILARINIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLAR DEVAMINI DİLERİM.
İYİ FORUMLAR ,İYİ OYUNLAR
SAYGILARIMLA..
Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Yazık bu herife fake hesaplarla uğraşmak zor olsa gerek.. 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Titxreis yazdı:Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...goncagul yazdı:ORMAN KAMPANYASI FİKRİYATINIZ İÇİN SİZLERİ KENDİ SAYFANIZDAN TEBRİK ETMEK İSTEDİM,GÖRDÜĞÜM KADARIYLA LONCA OLARAK SİZİ ÇEKEMEYENLER YADA SEVMEYENLER ÇOK FAKAT SİZLERİ YILDIRAMAMIŞLAR ,YILDIRMASINLAR BAŞARILARINIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLAR DEVAMINI DİLERİM.
SAYGILARIMLA..
Melankolik yazdı:Yazık bu herife fake hesaplarla uğraşmak zor olsa gerek..
Bir kez daha haklı çıktın reis, geleceği gören adamsın vesselam...Titxreis yazdı: Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Titxtuana yazdı:Titxreis yazdı:Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...goncagul yazdı:ORMAN KAMPANYASI FİKRİYATINIZ İÇİN SİZLERİ KENDİ SAYFANIZDAN TEBRİK ETMEK İSTEDİM,GÖRDÜĞÜM KADARIYLA LONCA OLARAK SİZİ ÇEKEMEYENLER YADA SEVMEYENLER ÇOK FAKAT SİZLERİ YILDIRAMAMIŞLAR ,YILDIRMASINLAR BAŞARILARINIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLAR DEVAMINI DİLERİM.
SAYGILARIMLA..Melankolik yazdı:Yazık bu herife fake hesaplarla uğraşmak zor olsa gerek..Bir kez daha haklı çıktın reis, geleceği gören adamsın vesselam...Titxreis yazdı: Duyarlılığınız ve nezaketiniz için teşekkürler, yalnız sizden ricamız kimliğinizi açıklamanız, yoksa itin köpeğin havlamalarına maruz kalacağız...
Oke o hesablar kimlikelrini açıklasınlar bizde açıklarız. Bide aranıza yeni tayfa geliyor "Meksikalı" tüm sancağa hayırlı olsun.
Kusura bakmayın bu kadarını düşünmemiştim.İsmim belli zaten fakat ne sizleri tanırım ne sunucunuzdan kimseyi, Eminönünde kendi halinde yaklaşık 2 yıldır takılan biriyim , forum hesabımıda daha yeni açtım bişrazda buralarda takılayım demiştim, orman kampanyanız dikkatimi çekti açıkcası böyle bir fikrin olması ve hayata geçmesi beni mutlu eder.
Bu kadar açıklama yeterlimi??
İYİ FORUMLAR..
SAYGILAR..
Bu kadar açıklama yeterlimi??
İYİ FORUMLAR..
SAYGILAR..
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Öncelikle Goncagül arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ne kadar doğru bir tespitte bulunmuşsun ki; hemen akabinde ses vermeye başlamışlar...
Yanlız o sahıslar ne kadar zavallı olduklarını yansıtıyorlar burdan....
En yakınları bizim sayfamıza olumlu bişi yazsa onu bile bizden biri sanacak kadar zavallılar...
Sanırım başka söze hacet yok....
İYİ FORUMLAR....
En yakınları bizim sayfamıza olumlu bişi yazsa onu bile bizden biri sanacak kadar zavallılar...
İYİ FORUMLAR....
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

/Alkış...Titxaybala yazdı:Öncelikle Goncagül arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ne kadar doğru bir tespitte bulunmuşsun ki; hemen akabinde ses vermeye başlamışlar...
İYİ FORUMLAR....
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Lonca dışı, tartışma zemini hazırlayacak mesajlar silinmiştir. Tartışma ortamından uzak kalmanız dileği ile..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Lonca sayfamızı temizlediğiniz için teşekkürler.Umarım tekrarı olmaz.
SAYGILAR...
SAYGILAR...
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

T.İ.T Loncaları Başkanı

Sayfa isteğimin üzerine temizlendi Reis'in küfür etmesi üzerineTitxaybala yazdı:Lonca sayfamızı temizlediğiniz için teşekkürler.Umarım tekrarı olmaz.
SAYGILAR...