Yav su aldıgınız kararları bızede sölın yenılıkler beklıoz walla xD oyunda yapacak bısı bulamıyok xD hele husom su mıgratlara hazırlanam senle ne dersıncansuhzn yazdı:Yarın Akşam Saat 18:00 Daki Lonca Yönetim Kurulu Toplantısını Unutmayın Arkadaşlar.Gündem Önemli.Katılmaya Çalışın.
<> Kurt Loncası <>
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: <> Kurt Loncası <>
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
valla ben inşallah katılırım =S katılamazsam herkezden şimdiden çok özür....
ne güzel oyun oynuyonus şimdi yaaa =S

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
sensız oyuna gırmek haram bana abla xD sen gıremıon dıye bende forumda takılıom xD :mrgreen:Kurtlarxkadriye yazdı:valla ben inşallah katılırım =S katılamazsam herkezden şimdiden çok özür....

-
- Çınaraltı Müdavimi
:mrgreen:
photoshoptayım ben
oyna sen oyna 
photoshoptayım ben

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
banada yap bişiler :lol: :lol:Kurtlarxkadriye yazdı::mrgreen:
photoshoptayım benoyna sen oyna

-
- Çınaraltı Müdavimi
Murat al sana kaşarlı tost :mrgreen:
isteyene yapabilirim ücretsiz font siteleri var istediğiniz yazı stilini linkini atın bana özel mesajdan yapiyim çok kolaymış yaşasın resimli anlatımlar :mrgreen:

isteyene yapabilirim ücretsiz font siteleri var istediğiniz yazı stilini linkini atın bana özel mesajdan yapiyim çok kolaymış yaşasın resimli anlatımlar :mrgreen:

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kurtlarxkadriye yazdı:Murat al sana kaşarlı tost :mrgreen:
Vayy Tostum Güzel olmuş Kadriye eline sağlık
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
cansever18181 yazdı:Yav su aldıgınız kararları bızede sölın yenılıkler beklıoz walla xD oyunda yapacak bısı bulamıyok xD hele husom su mıgratlara hazırlanam senle ne dersıncansuhzn yazdı:Yarın Akşam Saat 18:00 Daki Lonca Yönetim Kurulu Toplantısını Unutmayın Arkadaşlar.Gündem Önemli.Katılmaya Çalışın.![]()
![]()
Aldığımız kararların belli kısmını zaten paylaşıyoruz sizinle mesela önceki sayfalarda lonca toplans,tısında ele alınıcak bir kaç konyu sizlerle paylaşmıştım bunun dışında benim sonradan gündeme koymaya karar verdiğim bir konu daha var onunda söylüyim sizlere loncalar arası ws turnuvası düzenlemeyi planlıyoorum bu konuyuda konseyle konuşup paylaşıcaz sizlerle tılsım en iyi savaşçı büyücü ve şifacılarını bilicek lafla deil bilek hakı le konuşucak sunucudaki dostluk ortamı büyüycek bu vesile ile hoş rekabetler olucak buda güzel birşey elbette bunun dışıdna savaş saldırı komutanlığı projesini dahada aktif hale getirmemiz gibi konular ele alınıcak toplantıda
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
S.A Arkadaşlar akşamkı toplantıda olamıyacagım kusura bakmayın. Alınacak kararların dogrulugundan emınım ve loncamız ıcın guzel kararlar cıkacagını bılıyorum
Kurlarxaılesınden kısısel bı ıstegım var ECEL uretmeye karar aldım ama yeterlı metaryele sahıp degılım tum aıleden yardım beklıyorum
Reıslede ırtıbata gecebılırsınız bu konu ıcın şimdiden tesekkurler. ALLAH^a emanet olun. Saglıcakla kalın ...
Kurlarxaılesınden kısısel bı ıstegım var ECEL uretmeye karar aldım ama yeterlı metaryele sahıp degılım tum aıleden yardım beklıyorum
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
YAgız abi sana ecel yakışır daha üretmedinmi senyefe2009 yazdı:S.A Arkadaşlar akşamkı toplantıda olamıyacagım kusura bakmayın. Alınacak kararların dogrulugundan emınım ve loncamız ıcın guzel kararlar cıkacagını bılıyorum
Kurlarxaılesınden kısısel bı ıstegım var ECEL uretmeye karar aldım ama yeterlı metaryele sahıp degılım tum aıleden yardım beklıyorumReıslede ırtıbata gecebılırsınız bu konu ıcın şimdiden tesekkurler. ALLAH^a emanet olun. Saglıcakla kalın ...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı