Sparineus yazdı:En Yaratıcı Kim etkinliği gibi etkinliklerin devamını bekleyip bi haftalık sürenin 3 güne çekilerek foruma konulmasını istiyoruz.7 gün o kadar uzundu ki,bekle bekle bitmedi.
ybrdelisix yazdı:Yapılan En yaratıcı kim ? Etkinliği hakkında tek cümle sınırı yerine en mantıklı ve en güzel yoruma ödül verilseydi daha iyi olurdu.
Selam arkadaşlar,
Etkinlik kurallarımız tekrar değerlendirilerek, istekler doğrultusunda düzenlenebilir.
İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Selam LEPRECHAUN,
Taslak halinde olan bu etkinliğimiz, arayan bulur etkinliği ile benzerlik göstediğinden, içeriği tekrar düzenlenerek, ilerleyen zamanlarda değerlendirilecektir.
ybrdelisix yazdı:Ölüm oyunu etkinliğini meteor yerine eminönü bölgesinde yapılsa daha iyi olur. Meteor bölgesinde güvenli bölge pek yok örneğin sancakta moda girdiğimiz zaman, misal büyü ile katılacaksak diğer lonca üyelerinin savaşçıları kendi lonca üyesi kazansın diye diğer büyülerin canını azaltıyor ve içeri alınıyor bu durumda meteor bölgesi güvenli bölge olmaktan çıkyor. Sancak dışı zaten karşı klandan saldırı geliyor. Çözüm olarak ölüm oyunu ve salonda yapılan diğer savaşlar eminönü bölgesinde yapılırsa savaşa girecek oyuncuların saklanabilecekleri müsait bir çok yer var. Benim gibi düşünen bir çok oyuncu vardır eminim ki. Bu durumu dikkate alırsanız seviriz.
Selam ybrdelisix,
Öneriniz için teşekkür ederiz. Dışarıdan müdahale olmaması adına etkinliklerimiz, etkinlik salonunda, güvenli bölgede yapılmaktadır.Bu durumda oyuncularımıza önerimiz; etkinliğe katılım göstermek istiyorlarsa, sancak yahut kalelerinde beklemeleri olabilir.
İyi eğlenceler!
vahdet yazdı:Cumleyi tamamla etkinliği ayda 1 kere degilde 2-3 kere yapilsa daha iyi olur. Bos gecen bazi gunlerde bu etkinligi koyabilirsiniz. Ayrica daha guzel hediyeler verebilirsiniz. Bu ay sunucu transfer hakki veriyorsunuz. Bence cok gereksiz. Cunku kimse sunucusunu degistirmek istemez. Arkadaslarini birakmak istemez. Epe bulusma hatirasi gibi hediyeler verirseniz .daha fazla kisi katilir.ve mantikli olur. Hep silah yukseltme veriyorsunuz cunku. Sunucu transfer odulunu degistirmezseniz. Anca 1-2 kisi katilir.
Katılıyorum.Ödüllerin seviyesi aşırı düşük oluyor.Mesela geçen çocuğu bul etkinliğinde mi ne ödül Peptit Kolorotoksin'di.Ben tüm oyunu deli gibi dolaşıp çocuğu bulduktan sonra 1 peptit alsam nolur almasam nolur.Ya sayısı arttırılmalı ya da değiştirilmeli.
Selam arkadaşlar,
Etkinlik sayıları ve ödülleri, talepler doğrultusunda değiştirilip düzenlenebilir.
zabat07 yazdı:Direk konuya giriyorum. Eminönünü canlandırmak lazım çıkış noktamız bu olmalı. Benim düşüncem akşam oyuncu yoğunluğunu dağıtmamız lazım. Eminönü bölgesinde akşam 6 dan sonra özel canavarlar getirilmeli. ilk vuranın değil en çok hasar verenin kestiği bir boss olmalı bu. Bu öneriyi siz süzgeçten geçirip daha değişik bişeylerde yapabilirsiniz.
Selam zabat07,
Öneriniz için teşekkür ederiz. İlerleyen takvimlerde değerlendirilebilir.
zabat07 yazdı:Direk konuya giriyorum. Eminönünü canlandırmak lazım çıkış noktamız bu olmalı. Benim düşüncem akşam oyuncu yoğunluğunu dağıtmamız lazım. Eminönü bölgesinde akşam 6 dan sonra özel canavarlar getirilmeli. ilk vuranın değil en çok hasar verenin kestiği bir boss olmalı bu. Bu öneriyi siz süzgeçten geçirip daha değişik bişeylerde yapabilirsiniz.
Selam zabat07,
Selam
Bu önerilen belki olmayabilir ama kesinlikle ve kesinlikle Eminönü Bölgesi' nin canlanması lazım. Hiçbir şey yapılmıyorsa bile en azından bütün etkinliklerin Eminönü'nde düzenlenmesi lazım.
Selam zabat07,
Selam
Bu önerilen belki olmayabilir ama kesinlikle ve kesinlikle Eminönü Bölgesi' nin canlanması lazım. Hiçbir şey yapılmıyorsa bile en azından bütün etkinliklerin Eminönü'nde düzenlenmesi lazım.
Tam istediğim gibi olmadı ama dün gece Eminönü'nde baya bir oyuncu vardı Daha değişik etkinlikler göreceğiz eminim
merhaba Zifan Abla bu aylarda sunucu şampiyonası yapılıcakmı tahmini hangi aylarda yapılır yapılıcaksa net bi tahmin veya bilgi verirsen seviniriz merandan sevgiler
xMeZaR/ASKLEPİOS
DieHunter
YASUO
2008 - ... Ne Mutlu Türk'üm Diyene -Mustafa Kemal Atatürk
Sunucuyu boşver oyun genelinde yapın.Puanlar vs vs şey yaparsınız finalde de bi yaklaşık 18 bin akçe harcayıp 2 oyuncuyu vs attırırsınız.Şekil şukul bişi olur tavsiye ederim.
Sparineus yazdı:Sunucuyu boşver oyun genelinde yapın.Puanlar vs vs şey yaparsınız finalde de bi yaklaşık 18 bin akçe harcayıp 2 oyuncuyu vs attırırsınız.Şekil şukul bişi olur tavsiye ederim.
ozanba9999 yazdı:merhaba Zifan Abla bu aylarda sunucu şampiyonası yapılıcakmı tahmini hangi aylarda yapılır yapılıcaksa net bi tahmin veya bilgi verirsen seviniriz merandan sevgiler
Selam arkadaşlar,
Şu sıra alt yapı çalışmaları devam ettiğinden ve genel bir net sorunu yaşandığından, sizlerin zorda kalmaması adına geleneksel turnuvalarımızı gerçekleştiremiyoruz.İlerleyen zamanlarda, turnuvalarımız düzenli olarak devam edecek.
Sevgiler.