Selam Dostlar:
Bu zamana kadar bir çok zorluğun üstesinden hep beraber bir aile olarak geldik coğu sorunu hep birlikte çözdük ama buraya kadarmış emek harcadığım ter döktüğüm çarlarım calındı artık aranızda olamıcam. Lafı cok uzattım heralde neyse konuya geçeyim ben artık aranızda olmıcağım için loncadan ayrılma kararı aldım. Kuzenim de bana sen loncada yoksan ben yapamam dedi bu yüzden kuzenim (Kardeşxfurkan) ve ben artık aranızda değiliz herkese başarılar canım loncam hepinize sevgiler
__BİR ZAMANLAR__
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
yavuzzzzzz nabıosun ya kardeş çalınırsa çalınsın arkanda bn varım lütfen ama lütfen ayrılma bak yeni çar kasarız sana rica ediorum oğuz dan sonra sende gidersen mahfoluruz lütfen rica ediorum ayrılma bak arkanda bn varım istediğin zaman 49 çarını kasarız eğer o çarını çalan şerefsizden alabilirsek şifreni fln onada item dizeriz emrak etme ama yeterki sende gitme
orhan abi zaten yok bi bn bi mehmet zafer arada birde hamza abi varız online olarak lonca dağılıor git gide lütfen orhan abi PATRON çare bulll yada loncayı devret 
_______________________________________________________________________________________________________
LoncanıN TeK 49 Online'sİ***Kardeşxkadirr***
_______________________________________________________________________________________________________
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
TechnOMafiA yazdı:yavuzzzzzz nabıosun ya kardeş çalınırsa çalınsın arkanda bn varım lütfen ama lütfen ayrılma bak yeni çar kasarız sana rica ediorum oğuz dan sonra sende gidersen mahfoluruz lütfen rica ediorum ayrılma bak arkanda bn varım istediğin zaman 49 çarını kasarız eğer o çarını çalan şerefsizden alabilirsek şifreni fln onada item dizeriz emrak etme ama yeterki sende gitme![]()
orhan abi zaten yok bi bn bi mehmet zafer arada birde hamza abi varız online olarak lonca dağılıor git gide lütfen orhan abi PATRON çare bulll yada loncayı devret
Kadirim anlıyorum seni ama çok emekler verdim çalınması çok koydu bana furkan da bana sen olmadan ben yapamam dedi ayrılıyoruz. Bakıcam artık ama loncada olmucam bundan sonra sizler hep gönlümdesiiniz Orhan abi hakkını helal et her kimde hakkım varsa herkes helal etsin kardeşlerim...
__BİR ZAMANLAR__

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Yavuzz Mafyaxyargıç zamanla öper
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
yargıçmısın nesin tartışıcak durumda değilim forum sayfasını kirletme rica ederim...HatayLiHaSaN yazdı:
Yavuzz Mafyaxyargıç zamanla öper![]()

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- opasnoadem
- Cin Avcısı
yavuz45 yazdı:Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar :
Hepinize üzülerek söylüyorum ki çok uzn süre emek harcadığım ve ter döktüğüm carlarım çaşınmıştır arkadaşlar artık aranızda olamıcam eğer benim carlarımla oyunda sizlerden şifre ve benzeri şeyler item vs. gibi vermeyin arkadaşlar herkese başarılar diliyorum her sey gönlünüze göre olsun dostlar
__Bir Zamanlar__
Yavuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Kanka noldu Lan bole bize herkez cıkıyo gidiyo calınıyo ooo calan serefsiz leri yakalarsam fene yapacam bilmiş ol ben her zaman yanındayım adem kanka car acacam kasalım dersen gece gunduz 7 /24 carını kasarız kanka yapma etme bırakma kendini cok geçmiş olsun kanka üzüldüm
Kardeşxadem
Sonxaskerx
İmzaxqril
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tekrar söylüyorum arkadaşlar çok koydu çalınması bilmiyorum belkide şu an sağlıklı düşünemiyorum ama bi kaç gün toparlayamam kendimi herhalde tekrar hepinize sevgiler ve saygılar...opasnoadem yazdı:yavuz45 yazdı:Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar :
Hepinize üzülerek söylüyorum ki çok uzn süre emek harcadığım ve ter döktüğüm carlarım çaşınmıştır arkadaşlar artık aranızda olamıcam eğer benim carlarımla oyunda sizlerden şifre ve benzeri şeyler item vs. gibi vermeyin arkadaşlar herkese başarılar diliyorum her sey gönlünüze göre olsun dostlar
__Bir Zamanlar__
Yavuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Kanka noldu Lan bole bize herkez cıkıyo gidiyo calınıyo ooo calan serefsiz leri yakalarsam fene yapacam bilmiş ol ben her zaman yanındayım adem kanka car acacam kasalım dersen gece gunduz 7 /24 carını kasarız kanka yapma etme bırakma kendini cok geçmiş olsun kanka üzüldüm![]()
![]()
![]()
ops:
ops: ama oo calan serefsize solüyorum bundan sonra benden korksun yemin ediyorum ki acımam son sozumde budur he Kardeşx loncası sayfanızı kirlettim için özür dilerim ama yavuzun bu halde oldugunu gorunce saskınlık içerisindeyim yavuzzzz noluyrsun 1 lwl car ac onu kasalım ama bırakma lan bizi sanada bumu yakısır bırakıp gitmek oguz senin yolunda acık olsun kardeşim herkeze basarılar ....
Kardeşxadem
Sonxaskerx
İmzaxqril
BİR ZAMANLAR

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- opasnoadem
- Cin Avcısı
yavuz45 yazdı:Tekrar söylüyorum arkadaşlar çok koydu çalınması bilmiyorum belkide şu an sağlıklı düşünemiyorum ama bi kaç gün toparlayamam kendimi herhalde tekrar hepinize sevgiler ve saygılar...opasnoadem yazdı:yavuz45 yazdı:Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar :
__Bir Zamanlar__
Yavuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Kanka noldu Lan bole bize herkez cıkıyo gidiyo calınıyo ooo calan serefsiz leri yakalarsam fene yapacam bilmiş ol ben her zaman yanındayım adem kanka car acacam kasalım dersen gece gunduz 7 /24 carını kasarız kanka yapma etme bırakma kendini cok geçmiş olsun kanka üzüldüm![]()
![]()
![]()
ops:
ops: ama oo calan serefsize solüyorum bundan sonra benden korksun yemin ediyorum ki acımam son sozumde budur he Kardeşx loncası sayfanızı kirlettim için özür dilerim ama yavuzun bu halde oldugunu gorunce saskınlık içerisindeyim yavuzzzz noluyrsun 1 lwl car ac onu kasalım ama bırakma lan bizi sanada bumu yakısır bırakıp gitmek oguz senin yolunda acık olsun kardeşim herkeze basarılar ....
Kardeşxadem
Sonxaskerx
İmzaxqril
BİR ZAMANLAR
lan bize asıl bize bumu yakısır cekip gitmek calan serefsize gogus gerecegiz cekip gitmeyecegiz bu sefer oo kazanır oo kazanmıcak biz kazanıcaz her zaman tekrar armızda gormek istiyoz seni
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
opasnoadem yazdı:yavuz45 yazdı:Tekrar söylüyorum arkadaşlar çok koydu çalınması bilmiyorum belkide şu an sağlıklı düşünemiyorum ama bi kaç gün toparlayamam kendimi herhalde tekrar hepinize sevgiler ve saygılar...opasnoadem yazdı:yavuz45 yazdı:Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar :
__Bir Zamanlar__
![]()
![]()
ops:
Kardeşxadem
Sonxaskerx
İmzaxqril
BİR ZAMANLAR
lan bize asıl bize bumu yakısır cekip gitmek calan serefsize gogus gerecegiz cekip gitmeyecegiz bu sefer oo kazanır oo kazanmıcak biz kazanıcaz her zaman tekrar armızda gormek istiyoz seni
Kusura bakmayın arkadaşlar loncadan ayrıldım yoluma Fianx loncasında devam edicem herkesi çok seviyorum kendinize iyi bakın...

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ya oho herkez ayrılıyor ole olsaydı benım sımdı oyunu bırakmam lazımdı
Dun 48 lwl ve 3 aylık plus aldıgım charım claındı suan gıremıyorum
:(:(
Herkez ayrılırsa bu loncanı ne anlamı kaldı
Dun 48 lwl ve 3 aylık plus aldıgım charım claındı suan gıremıyorum