Selamün aleyküm , hayırlı geceler.
Tayfun ;
Yarın bir toplantı tertip edicem.
Lonca liderleri ile bir toplantı yapacağız.
Konu mühim , bomba gibi bir proje ile geliyoruz.
Yarın akşam görüşmek üzre...
Mazeret kabul etmiyorum kardeşim.
๑۩۞۩๑ Real Living Real War Lonca Alanı ๑۩۞۩๑
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Re: ๑۩۞۩๑ Real Living Real War Lonca Alanı ๑۩۞۩๑
saatı bıldır bu hafta gecedeyım onun ıcın bır yetkılı gonderecegım toplantıya gonderdıgım yetkılı kısıden bılgılerı alırım toplantı konusu ve sonucu hakkında
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Selamün aleyküm.Cordelio yazdı:saatı bıldır bu hafta gecedeyım onun ıcın bır yetkılı gonderecegım toplantıya gonderdıgım yetkılı kısıden bılgılerı alırım toplantı konusu ve sonucu hakkında
Tayfun inan , ikv nin görmediği bir proje gerçekleştiriyoruz.
Ödülü de ikv yönetiminin bile vermediği bir ödül olucak.
Bu yüzden seninle saat akşam 6 gibi bire bir görüşmek isterim.
Yeni hafta sizlere ve tüm tılsıma hayorlar nasip etsin.
Allaha emnet olun...
Mustafa Loncadan ayrıldıktan sonra üye alımı yok demiştin bana kardeşim ama benden sonra 4-5 üye alımı yapmışsınız ne dicen bakalım

Seni loncaya kim almıştı ben ve sana kim cık dedi hiç kımse sen kendi kendine gelin güvey oldun ben loncadan cıkıyorum felan .Ayrıca sana hesap vermek zorunda değiliz .Sanctuary yazdı:Mustafa Loncadan ayrıldıktan sonra üye alımı yok demiştin bana kardeşim ama benden sonra 4-5 üye alımı yapmışsınız ne dicen bakalım
Mustafa Karizmaları Beleş Alırken Öyle Demiyordun ama Ali Krzma lazım çarlara girde krzma ver demeini biliyordun.Allah'a Havale Ediyorum Ne DİYİM

Allah için söyle kac kere karizma verdin ? 2 kere verdin oyunda beni bul paranı vereyim cok fazla ötüp kendini rezil etme .Sanctuary yazdı:Mustafa Karizmaları Beleş Alırken Öyle Demiyordun ama Ali Krzma lazım çarlara girde krzma ver demeini biliyordun.Allah'a Havale Ediyorum Ne DİYİM
topu topu 2 kez krzma verdim he vay be para demişken oyunda beni bul veriyim paranı

Hehehe olum ne diyon la sen 2 car karizma verdin 2 carında parasını veririz kaybol git . Sayfayı kirletme kronicten neden cıkartıldıgını şimdi anladım adamlar haklıymışSanctuary yazdı:topu topu 2 kez krzma verdim he vay be para demişken oyunda beni bul veriyim paranı
Tiestoo yazdı:Hehehe olum ne diyon la sen 2 car karizma verdin 2 carında parasını veririz kaybol git . Sayfayı kirletme kronicten neden cıkartıldıgını şimdi anladım adamlar haklıymışSanctuary yazdı:topu topu 2 kez krzma verdim he vay be para demişken oyunda beni bul veriyim paranı
Mustafa Sayfanıza Yazacak kadar düşmedim kendimi reklam etme amacındada olmadım Kronicx Loncasına Gelince Evet Bende Kendi İsteğimle Ayrıldım BUnuda Bildirdim.Polemik Yaratmak İstemiyorum Kimseyle