İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
porstandakk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Mesaj gönderen porstandakk »

SAVAŞÇI:SAYGINBEY-SAVAŞSANATI-JUSTPLAY
BÜYÜCÜ:SİRKOTS-KIZILYANGIN-PAPYONS
ŞİFACI:KONFÜÇYÜS-EŞREFPAŞALIHOSPTAL
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

porstandakk yazdı:SAVAŞÇI:SAYGINBEY-SAVAŞSANATI-JUSTPLAY
BÜYÜCÜ:SİRKOTS-KIZILYANGIN-PAPYONS
ŞİFACI:KONFÜÇYÜS-EŞREFPAŞALIHOSPTAL
KONFÜÇYÜS Unutmak mümkün değil.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Krip APA farketmez hep sırayla çekilirdi. Sıralı felan yapılıyodu eskiden. :) 4-5 kişi sıradayız. 3.düm :) Kripraz çekmiştim öyle bir sevinmiştim sonra oyundan düşmüştüm bi baktım geri sarmış :) İyi sövmüştüm o zaman hala gülüyorum bu anıya :)
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

CaptainATX yazdı:Çok hoş çok güzel bir fotoğraf , böyle eski oyun görüntüleri elinde olanlar paylaşırsa o güzel günleri hatırlarız .Belkide oyunu
bırakan ve unutan bazı dostlar da mesajlarımızı görürler. Eminönü sunucusu o dönemlerde herkesin birbini tanıdığı bir kasaba gibiydi. O zamanlarda eşya düşürme sistemi biraz daha farklı idi. Arz ve lodos aynı grupta bile olabiliyordu.
Oyunun daha pişmemiş zamanları idi. Ama bir maden için sabahlara kadar beklemenin tadı bir başkaydı o zamanlar.
O zamana ait hatırladığım isimleri tek tek yazmaya kalksam uzun bir liste olur sanırım. Azulu kesmek bile o zamanlar gruplar gerektiren bir görevdi o zamanlar. Konuyu açan ve konuya yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler . Konuyu bende sık sık takip edeceğim umarım eskiden oynamış bir çok arkadaşa ulaşabiliriz. Sunuculara girdiğimde isim değiştirme sonrası eski dostları bulmak kolay olmuyor...

İyi Oyunlar...
CaptainATX
Ben zaten az pişniş severim. :D
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RADQN »

Böyle bir konun açılması beni hem sevindirdi hemde hüzünlendirdi. O dönemi anlatan yazılar ,karakter isimleri hepsi birer anı hepsinide yaşadık , konuştuk ve kavga ettik. Bazen olaylar reel'e taşındı ama oyunda hep sıcak havalar esiyordu. Gerçek rekabetin yaşandığı ikv yi hem özlüyor hemde düşünüyorum.
Buraya eski eminönünde yaşadığımız bütün karakter isimlerini bir bir yazabilirim . Çünkü biz bir kasabaydık :) Buradan bizi gören ismini değiştirmiş , oyunu bırakmış ya da farklı bir sunucuya taşınmış arkadaşlarımıza kucak dolusu selamlar ;)
Barış ÇOLAK
Rhapuah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rhapuah »

Resim

Fotoğrafa eski bir arkadaşım sayesinde ulaşabilmiştim. Baltalı sapıklara el sallayın :)
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Rhapuah yazdı:Resim

Fotoğrafa eski bir arkadaşım sayesinde ulaşabilmiştim. Baltalı sapıklara el sallayın :)
Hatırladım bunları :D :D :D

Sonra yayılmıştı hatta birine demiştim pantolon satayımmı hava sıcak demişti :D
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

]Konuyu görünceduydulandım ikv'ye ilk adımlarımı attıgım an o güzel sohbetler geldi aklıma e.ö sunucunun 29 lvllerde en iyi büyücüsü Sinan SAVAŞDIR. Büyücüsü pegaz'dı. Kan kapanı fedaisi ünvanını almıstı pegaz belki şimdi hatırlayanlar olacaktır. Savaşçılarda ise SavaşSanatı sinan abinin arkadaşıydı. Bu bahsettiklerim Beta döneminin iz bırakanlarıdır.

İyi formlar
[/color]
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

RADQN yazdı:Böyle bir konun açılması beni hem sevindirdi hemde hüzünlendirdi. O dönemi anlatan yazılar ,karakter isimleri hepsi birer anı hepsinide yaşadık , konuştuk ve kavga ettik. Bazen olaylar reel'e taşındı ama oyunda hep sıcak havalar esiyordu. Gerçek rekabetin yaşandığı ikv yi hem özlüyor hemde düşünüyorum.
Buraya eski eminönünde yaşadığımız bütün karakter isimlerini bir bir yazabilirim . Çünkü biz bir kasabaydık :) Buradan bizi gören ismini değiştirmiş , oyunu bırakmış ya da farklı bir sunucuya taşınmış arkadaşlarımıza kucak dolusu selamlar ;)
Barış Konuşdu :D :D :D

+1
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
srfiscn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen srfiscn »

Rhapuah yazdı:Resim

Bu elamanlara baltalı sapık deyip geçmeyin bunların 5'i de eminönün efsane carlarını oynayan kişiler aslında kim olduklarını çok az kişi bilir böyle fantezileri çok severlerdi :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön