görcez ne kadar seyrek düşecekillegalll yazdı:inş karşılaşırız da basiti görürsün:) atalarımız ne demiş hızlı koşan atın b... seyrek düşermiş:)turkishqe yazdı:inş kazanırda gelirsin karşıma kemalizmden daha kolay bi rakip olcagını düşünüyorumillegalll yazdı:VerderVeremem ben sabırsızlıkla bekliyorum seniturkishqe yazdı:Kim oldugunu bilmiyorum ama inş turu geçersinde karşıma gelirsinillegalll yazdı:turkishgence rakibim olmanı çok istemiştim malesef cezayla karşılaşmışsın:) turnuvadaki herkese başarılar dilerim.
Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

Turkishquence "hüseyin" benim adımı geçirdiğine göre benimde burada söz hakkımın olduğunu düşünüyorum.
Sanırım fazla canını yakmışım geldiğim günden beridir sen ve arkadaşların ile devamlı bir münakaşa içerisindeyim? Nedeni benim açımdan büyük ihtimal sizi vsde kesmemden ötürü olduğunu düşünmekteyim.
Geldiğim ilk zaman sancakta sen ve arkadaşların isime gerek yok "6 veya 5" di tam sayı hatırlamayamamaktayım.Hepinizi kestim sanırım yaranız bundan ötürüdür. Geldiğim günden beridir kesemediğim adam olarak 1 veya 2 adam gösterebiliriz oda sanırım istina dışında. sebebi bu olarak düşünüyorum.
VerderVeremem vs KEMALİZM karşılaşmasında karşı taraf tanıdık olduğundan ötürü vsyi vermiş bulunmaktaydım bunu bütün tanıdıklarım bilmektedir.Oyuna çeşitli nedenlerden dolayı eskisinden az zaman ayırıyorum turnuva zamanlamaları uyuşmadığından turnuvaya devam etmiyorum.
Sen kimsin de
diye bir itamda bulunuyorsun , mademki bir iddalar içerisindesin buyur gel hodrimeydan ben buradayım
Tılsım / Teşkilat / Kuklacı / B.Köşk / Eminönü sunucularında vs için kısa dönemli olarak bulundum ve geldiğim bu yandan beridir eminönünde kendi piyasamı yapmış olduğumun kanısındayım. Kısacası nedemiş atalarımız " Yarası Olan Gonucur "
Yanlışlık olmasın yani nedemek istediğimide umuyorumki anlamışsındır tartışma ortamı yaratmamak için birdaha konuya yorum YAPMIYACAĞIM.
Zaman ayırıp okuduysan teşekkür ediyorum ve seni sahneye bekliyorum
Saygı ve Sevgilerimle
Sanırım fazla canını yakmışım geldiğim günden beridir sen ve arkadaşların ile devamlı bir münakaşa içerisindeyim? Nedeni benim açımdan büyük ihtimal sizi vsde kesmemden ötürü olduğunu düşünmekteyim.
Geldiğim ilk zaman sancakta sen ve arkadaşların isime gerek yok "6 veya 5" di tam sayı hatırlamayamamaktayım.Hepinizi kestim sanırım yaranız bundan ötürüdür. Geldiğim günden beridir kesemediğim adam olarak 1 veya 2 adam gösterebiliriz oda sanırım istina dışında. sebebi bu olarak düşünüyorum.
VerderVeremem vs KEMALİZM karşılaşmasında karşı taraf tanıdık olduğundan ötürü vsyi vermiş bulunmaktaydım bunu bütün tanıdıklarım bilmektedir.Oyuna çeşitli nedenlerden dolayı eskisinden az zaman ayırıyorum turnuva zamanlamaları uyuşmadığından turnuvaya devam etmiyorum.
Sen kimsin de
xTURKISHQENCEx
inş kazanırda gelirsin karşıma kemalizmden daha kolay bi rakip olcagını düşünüyorum
diye bir itamda bulunuyorsun , mademki bir iddalar içerisindesin buyur gel hodrimeydan ben buradayım
Tılsım / Teşkilat / Kuklacı / B.Köşk / Eminönü sunucularında vs için kısa dönemli olarak bulundum ve geldiğim bu yandan beridir eminönünde kendi piyasamı yapmış olduğumun kanısındayım. Kısacası nedemiş atalarımız " Yarası Olan Gonucur "
Yanlışlık olmasın yani nedemek istediğimide umuyorumki anlamışsındır tartışma ortamı yaratmamak için birdaha konuya yorum YAPMIYACAĞIM.
Zaman ayırıp okuduysan teşekkür ediyorum ve seni sahneye bekliyorum
Saygı ve Sevgilerimle
KEMALİZM
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Bak adamım senle ugraşmamızın sebebi senin ne mal oldugunu anlamamızdan kaynaklıdır. Tüm sunucuları dolaşmışsın ya hani eminimki onlarda ne mal oldugunu anlamıştır. he diyosan ki ws atalım benim normal ws de çok iddaam yok ama turnuva bittiginde senin çokta iyi olmadıgını kanıtlamak için turnuva yetenekleriyle atabilirim aynı turnuvadaki gibi ws atcaksak buyur gel beklerim.
Byfawory

Byfawory

İlkönce ithamlarını düzelt ve sonra gelde yorum yap tamam dilediğin gibi atarız vsmizi
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
bana bunları diyen insan şekline bürünmüş kişilik skype alıp söven sen değilmiydin? ilkönce ithamlarını düzelt diyorsun.KEMALIZMX yazdı: İlkönce ithamlarını düzelt ve sonra gelde yorum yap tamam dilediğin gibi atarız vsmizi![]()
Byfawory

Byfawory

- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
Turkish havanı kısa zamanda alacaz az kaldı hacı sabredelim görelim
mertle karşılaşmamıza gelirsek turnuvadan çekileceğini söyledi ben rica ettim formalite bile olsa atalım sonra arkadan laf çıkar anlayacağın formalite olarak çeyrekfinal karşılaşması yaptıkl:) gerinmeye gerek yok sabır erdemliktir o erdemliği gösterip sabredelim.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba cesur savaşçılar,
Kelimelerinizde kılıçlarınız kadar keskin! Lütfen forum kuralları genelince, ithamlarımıza dikkat ederek seviyeli bir iletişim sağlayalım; ileti atarken biraz daha dikakti olalım. Uyarı mahiyetindeki iletime kadar yazılanları hoş görüyorum.
Gün geldiğinde meydanlar savaş naralarıyla inlesin.
Bol şanslar!
Kelimelerinizde kılıçlarınız kadar keskin! Lütfen forum kuralları genelince, ithamlarımıza dikkat ederek seviyeli bir iletişim sağlayalım; ileti atarken biraz daha dikakti olalım. Uyarı mahiyetindeki iletime kadar yazılanları hoş görüyorum.
Gün geldiğinde meydanlar savaş naralarıyla inlesin.
Bol şanslar!
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
eşleşmeleri vermelerine gerek yok zaten listedeki sıraya göre yapılıyor yani ben Verderveremem ile cellad ise mrnikotin ile yapıyor.yaLnizadam66 yazdı:hani eşleşmeler?
Byfawory

Byfawory

- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
KEMALİZM bir kere sen vermedin ws yi çarda o gün arkadaşın vardı TÜRKİSGENCE yide tanırım ayrıca ilk wsmden sonra benden taktik isteyende sendin bunu hatırlatırım zaten ws şans işi veridim aldım yenerim diye bişey yok şansı yaver gden alır herkeste var 5244 hasar ben gibbi bi kaç kişininde 4946 hasarile 30/30 zırhı olyor tek fark o oda şansın yaver gitmezse kaybediyorsun
CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde
kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar
CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde
kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin