Değişenler :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Değişenler :)

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Eskiden Eminönü tıklım tıklım, Sunuculara girmeye çalıştığımızda (Çok Kalabalık) yazısı görünür ve "Sunucu şu an çok dolu plus paketiniz varsa sıra beklemeden girebilirsiniz" yazısı görünüyor, 15.Seviye Balyozla (39) vs atılır, Her Güncellemede Büyük Hol Kapısına koşulur, Görevlere Görev ve Destek gruplarıyla gidilir, Dev Ananın tahtına oturup fotoğraf çektirilirdi
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

7.seviyedeki 30 dakika içinde 20 tüftüfcü cin hep 39 lardan yardım isterdim :)
Hele Keme görevi hiç unutmam sarı örümceklere keme diye dalıyordum :D :D 7
Birde o tetikçilerin ordaki apa hiç unutmam 10 kişi dolardı oralara.

En çok değişen bir boss için grup kurmak.Önceden Karakürke gidicekken görev grubu destek grupları kurulurdu.Şimdi al yanına 49 savaşçı ve şifacı 2 dakikada bitiyor.Bütün gruplar birleşip etrafı dağıtmak güzel bi histi :)
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:7.seviyedeki 30 dakika içinde 20 tüftüfcü cin hep 39 lardan yardım isterdim :)

En çok değişen bir boss için grup kurmak.Önceden Karakürke gidicekken görev grubu destek grupları kurulurdu.Şimdi al yanına 49 savaşçı ve şifacı 2 dakikada bitiyor.Bütün gruplar birleşip etrafı dağıtmak güzel bi histi :)

Sarı Örümcek nerdeydi gözümün önüne getiremedim şimdi. :)

Ha bide yanlış hatırlıyor olabilirim ama defansif dövüşme açınca 2 adet ikon çıkıyordu galiba. :D
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

YineLokal yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:7.seviyedeki 30 dakika içinde 20 tüftüfcü cin hep 39 lardan yardım isterdim :)

Sarı Örümcek nerdeydi gözümün önüne getiremedim şimdi. :)

Ha bide yanlış hatırlıyor olabilirim ama defansif dövüşme açınca 2 adet ikon çıkıyordu galiba. :D

Sarı örümcekler yaseminin az ilerisinde örs var orada.Defansif dövüş açınca 2 ikon hala çıkıyor galiba birde grup bölgeleri gelmeden önce savaşçılar sert vuruşla birlikte sakınmada kullanabiliyorlardı o zaman savaşçılar çok güçlüydüler.Şimdi ofansif ve defansif olarak 2 ye ayrılmış durumda
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eskiden Cevriye Çevriyeydi şimdi Cevriye. :o
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

adresbu yazdı:7. seviye Cin kesemeyip isyan etmek vardı eskiden :)

Sakınma ofansif aynı anda açılıyordu

Element itemler çok işe yarıyordu

Bireysel güç , çalışma vardı eskiden

Saygı , Sevgi vardı eskiden ..

Zembekoğlu vardı eskiden :)

Unutulmamak güzel. Teşekkürler...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

Önceden GÜÇ ZEKA BECERİ BÜNYE puanlarını kendimiz dağıtırdık.
Eski handan die tabir edilen mısırın yanında Handan Hanım ve İsmet bey ordaydı ws atmak isteyenler orda klana girip ws attıkan sonra klandan çıkıp tekrar dostca oyuna devam ederlerdi.
O zamanlar para pek geçerli değildi ÖRS bile beleşdi. Para yerine Krip ve Apa vardı. Meteor - çarşı - selim bey item alırken satarken 1+1 2+2 die alışveriş yapılırdı.
Arada bi etkinlikler olurdu. Taş kanat - Tepegöz - Kurt Adamlar gibi..

OYUN EKSİKEN DAHA EĞLENCELİYDİ. Şimdi ise 2000 hasar dahi olsan M1 tılsımı olmadan gaffara bile gidemiyorsun.ve haliyle üstünü çizemeyen çoğu kişi oyundan sıkılıp bırakıyor....ŞUBAT 2007 den beri halen devam...
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen desoildd »

hatırladığım her şeyi ayrıntısına kadar aktarmaya çalışacağım arkadaşlar

eö de en büyük değişiklik eski klan örsüydü sanırım alfa zamanında klan özelliği yokken (25) kapalı betada(29) mısır çarşısının yanında olan örs alanına gelmiştir açık betada (39) ismet bey lodos kaleye handan hanım arz kaleye çekilmiştir .günümüzde son güncelleme paketiyle holdeki klan merkezlerine alınmışlardır .
kapalı beta zamanında klan üyeleri rütbe ve şan kazanmazken açık betanın en büyük yeniliği kp ve şanla gelen gözlükler olmuştur . ayrıca ölmeden oyundan çıktığınız zaman yine 100 karizma bulunuyordu bi süre sonra kalktı tabiki :)
suzanın adı farklıydı ama ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum
kapalı beta zamanında şuanki eö arz sancağın bulunduğu yerde kurt adamlar bulunuyordu biz genellikle meteor :arrow: item düşürmek için kurtadam yada labirentteki gölge akrepleri keserdik :) ayrıca en dipte 1 tane alfa kurt bulunuyordu ama boss değildi .
en sevdiğim ise açık betada bir ara agah beye saldırılabiliyordu :) tam içine girip nara attığınızda size bastonuyla vuruyordu :)
sahil de oyunun ilk PvP etkinliği düzenlenmiştir .
Şuanki antrepoda açk beta zamanının başlarında klan modunda PvP yapılabiliyordu
azul görevinden savaşcıya adalı herman sermen balta verirken şimdi ateş hasarlı veriyor sanırsam :)
29 lvl sınırına kadar her türlü sınıfa her türlü efsunda item atabiliyordu . bu nedenle örnek verecek olursam mev meteor bir eldiveni büyücü sınıfında düşürdüğümü hatırlıyorum :) bu nedenle reçeteler daha bir değerliydi . tek item meteor ceket reçetesini 80m den sattığımı bilirim :D . kripraz ve apa en pahalı madenlerdi . elementler ve şifa itemler içinse civan ve koni çiceği betanın en değerli madeniydi denilebilir.
maden sayısı azdı ve antrepo ve labirentte maden bulunmuyordu .
bir çok beta oyuncusu bilir :) eskiden antik mızrak odaları 3 sn de bir 666 hp indiriyordu :) kaldırıldı.
eskiden sersemletme çok nadir olurdu . günümüzdeki kadar sık değil.
jandarma alinin yanında bulunan ruh taşı mısır çarşısına giriştir daha sonra bu girişler antrepo ve mısır çarşısı için kapılara alınmıştır
elif mısır çarşısındaydı adı rozi ydi
tnycekoclgnuyksz diye bir item vardı :D ( 30 lvl büyü zehir ) günümüzde hala düşüyormu bilmiyorum ama bi ara bayağı uğraşmıştım reçete bile düşürememiştim .
gm abura babıali de yukarıda duran kafesin içindeydi bi kaç kez gördüğümü hatırlıyorum :) elinde ejder ve amp zırh vardı :D o zamandan belliymiş demekki
şah kobra boss ken sonradan kaldırışmıştır .
taşkanatlardan taş kanat tüyü görevi vardı . gümünüzde eminönü serverinde GueRiLLAx çarında görmüştüm . başka kimsede görmek nasip olmadı .
sancaklara örs sonradan konulmuştur .
maden çekilirken imge sabitti şimdi yer değiştiriyor :)

yazdıklarınızın haricinde hatırladıklarım bunlar arkadaşlar :)

since 2007 şubat ..
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Tuncay ekoclgn eldiven düşürdüm 2 ay önce ama 4 yıldır başıboş cin kesiyorum ilk kez düştü çok eskiye gitmeden daha 6 az önce çanta kasmak isteyen ya meran yollarında ya yeraltında takılırdı solucanin orası en sevilen yerdi şimdi in cin top oynuyor oralarda eskiden ejder basmak isteyenler resmen cinnetten önceki topazda yatıp kalkarlardı
...
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

xxusxx yazdı:http://www.merlininkazani.com/Istanbul_ ... 674p1.html
adreste ikv nin ilk yılına ait birçok resimi ekran görüntüleri bölümünden bulabilirsiniz 2007 yılında yazılan bir yazıda mevcut ö dönemdeki ikv hakında yapılan söyleşiyide buradan okuyabilirsiniz geçmişdeki ikv hakında bir çok şeyi görebilirsiniz
Verdiğin linkteki yazıları okudumda eskiden ne acayip istekler varmış öyle )
Oyuna araba isteyen olmuş :arrow: :mrgreen: Daha neler vardı kim bilir :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön