İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Mesaj gönderen harkonen »

Respected yazdı:
harkonen yazdı:bana cevap yok demek bana cevap vermeyi bile uygun görmediler :D olm bak git dendi bana
Haha :lol: Sadece olumlu geri dönüşler yapıldı harkonen, olm bak git içerikli her hangi bir bildirim gönderileceğini sanmıyorum ama.. :lol:
beni takmadılar bile mail gelmedi halen :D heralde forum içi yönetimi sürekli kötülediğimden ötürü :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Perfect
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfect »

Başvurumu yaptım.Bakalım ne cevap gelecek.
IIBlAşKleNtLeeII

Tekkenfive

~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8

Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...

Fatih ERDEM
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaL »

hayırlı olsun kabul edilen arkadaşlar.
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

Her ne kadar başvuru yapmayacak olsamda, başvuran arkadaşlara başarılar.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
IbadboyI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen IbadboyI »

Bir yanıt alan var mı yada Ne zmn sonuclar belli olur?
~ HeLLScReaM ~
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.

Evet resmiyet önemlidir, belki de sizin onlara doğru bilgi verdiğinizi anlatabilmeniz için resmi olarak görevlendirilmiş ve o görevi yapabileceği onaylanmış biri olduğunuzu gösterebilmek için bu ayrıcalıklar lazım gelebilir, fakat bir insan üslubuyla, hal-hareket ve tutumlarıyla, yerli yersiz konuşmayacak mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu herşeyiyle gösterebilecek kadar iyiyse o kişi zaten bunlara ihtiyaç duymayacak kadar aşmıştır kendini.

Başvuracak tüm oyuncu arkadaşlara (kabul edilirlerse) görevlerinde başarılar diler selam ederim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ysrough yazdı:Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.

Evet resmiyet önemlidir, belki de sizin onlara doğru bilgi verdiğinizi anlatabilmeniz için resmi olarak görevlendirilmiş ve o görevi yapabileceği onaylanmış biri olduğunuzu gösterebilmek için bu ayrıcalıklar lazım gelebilir, fakat bir insan üslubuyla, hal-hareket ve tutumlarıyla, yerli yersiz konuşmayacak mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu herşeyiyle gösterebilecek kadar iyiyse o kişi zaten bunlara ihtiyaç duymayacak kadar aşmıştır kendini.

Başvuracak tüm oyuncu arkadaşlara (kabul edilirlerse) görevlerinde başarılar diler selam ederim.
ok
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

ysrough yazdı:Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.

harfi harfine katılıyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Merhaba yazını tamamı ile okudum bir çok kısıma katılıyorum fakat rehber gorevine seçilen / seçilmeye çalışan arkadaşlarımız destek takımına girmek için ilk basamagı aşmaya çalışmayı amaçlamaktadır. ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Rehber başvurusuna Olumlu Cevap Alan Bir Kardeşimiz Arkadaşımız Varmıdır..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön