beni takmadılar bile mail gelmedi halenRespected yazdı:Haha :lol: Sadece olumlu geri dönüşler yapıldı harkonen, olm bak git içerikli her hangi bir bildirim gönderileceğini sanmıyorum ama.. :lol:harkonen yazdı:bana cevap yok demek bana cevap vermeyi bile uygun görmedilerolm bak git dendi bana
İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Başvurumu yaptım.Bakalım ne cevap gelecek.
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
hayırlı olsun kabul edilen arkadaşlar.
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Her ne kadar başvuru yapmayacak olsamda, başvuran arkadaşlara başarılar.

Jeova Sanctus Unus
Bir yanıt alan var mı yada Ne zmn sonuclar belli olur?
~ HeLLScReaM ~
Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.
Evet resmiyet önemlidir, belki de sizin onlara doğru bilgi verdiğinizi anlatabilmeniz için resmi olarak görevlendirilmiş ve o görevi yapabileceği onaylanmış biri olduğunuzu gösterebilmek için bu ayrıcalıklar lazım gelebilir, fakat bir insan üslubuyla, hal-hareket ve tutumlarıyla, yerli yersiz konuşmayacak mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu herşeyiyle gösterebilecek kadar iyiyse o kişi zaten bunlara ihtiyaç duymayacak kadar aşmıştır kendini.
Başvuracak tüm oyuncu arkadaşlara (kabul edilirlerse) görevlerinde başarılar diler selam ederim.
Evet resmiyet önemlidir, belki de sizin onlara doğru bilgi verdiğinizi anlatabilmeniz için resmi olarak görevlendirilmiş ve o görevi yapabileceği onaylanmış biri olduğunuzu gösterebilmek için bu ayrıcalıklar lazım gelebilir, fakat bir insan üslubuyla, hal-hareket ve tutumlarıyla, yerli yersiz konuşmayacak mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu herşeyiyle gösterebilecek kadar iyiyse o kişi zaten bunlara ihtiyaç duymayacak kadar aşmıştır kendini.
Başvuracak tüm oyuncu arkadaşlara (kabul edilirlerse) görevlerinde başarılar diler selam ederim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
okysrough yazdı:Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
harfi harfine katılıyorum.ysrough yazdı:Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
ysrough yazdı:Kimsenin hevesini kırmak gibi bir amacım yok ama hiçbirinizin bir başkasına yardım etmek için isminizin başına {REHBER} Tagı konulmasına ya da size üstünde rehber yazan bir ceket verilmesine ihtiyacı yoktur arkadaşlarım, yardımını etmek isteyen geçer agah efendimizin yanına, gördüğü yeni üye arkadaşlarımıza bir bir yol göstermeye başlar, onlara ışık tutar, kimse de buna engel olamaz.
Merhaba yazını tamamı ile okudum bir çok kısıma katılıyorum fakat rehber gorevine seçilen / seçilmeye çalışan arkadaşlarımız destek takımına girmek için ilk basamagı aşmaya çalışmayı amaçlamaktadır.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Rehber başvurusuna Olumlu Cevap Alan Bir Kardeşimiz Arkadaşımız Varmıdır..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk