Topkapı Sarayı Geliyor!
- Serguzest
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ateş
Re: Topkapı Sarayı Geliyor!
Aynen Arkadaşlar. Önceden Yaptığımız silah yükseltmeleri çöp ettiler. Bizde bu haklar bize geri verilene kadar hiç bir silahı yükseltmeyelim. PROTESTO !!!
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ben yeni silahımı arttırmak istemiyorum yada istiyorumda param yok ashabımdaki ecelimdeki ejderimdeki parlatma hakkının bana geri iadesini istiyorum diğer silahlarımda kullanmak istiyorum bu yaptığınız yenilikle benim ecele ejdere ashaba verdiğim parlatma parası havaya gitmiş oluyor
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yolcu
İyi hoş geliyor da çemberliden çıkan şaheserlere artı bastırmak nedir? Bence bu tamamen para tuzağı. Onca millet uğraşıp ejder,ashap,ecel üretti onlara artı bastı madem böyle bir şey yapılacaktı neden en baştan düşünülmedi? Zaten lonca lisansı için herkes elini cebine attı. Bir de artı basmak için mi atacak bunun plusı var arttırıcısı var sözde emeğe ve yeteneğe hitap eden ve ücretsiz(!) bir oyun. Topkapı sarayının gelmesi iyi bir şey ama gelecekse herkese gelsin neden parayı veren düdüğü çalar hesabı bir tavır var anlamıyorum. İnsan şu oyuna kafasını dağıtmak için bir eğlence olsun diye giriyor ama tadımızı da aynı hızla kaçırıyorlar.

Jasmine
DrJasmine
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Arkadaşım Ejderi Eceli LAtifi Asab ı size parlatın diyen oldumu??? Yönetim parlatmayan kullanamaz dedimi? Bu oyunu bu hale getiren kusura bakmayın yönetim değil oyunculardır. KEnan günlerinden hatırlayın? En başta üstü full bilge istediler sonra mor asa istediler sonra Ejder istediler. Sonra oda yetmedi parlak ejder istedilar
Hepi topu KENAN şimdi 25 dk da 15 dk da atılıyo. Ve ben ciddi ciddi kenana 1500+ buzu olan büyücü aradıklarını gördüm.
Şİmdi tekrar söylüyorum. PARLATMAYIN !!! Anlaşın parlamamış asalarla ÇT ye girin. Gaffar Semiha X bu hallede kesiliyo
Ama dayanamayacaksınız. En iyi olmak için savaşacaksınız. Gaffara Parlak kıyamet asalı arıyacaklar. Ama bunu arayan YÖNETİCİ ler değil OYUNCULAR!!!
Yani boşuna şikayet etmeyin. Çünkü böyle yakınanları çok gördüm ben. Ejder üretene kadar ağlayıp zırlayıp üretincede bide üstüne parlatınca zırhsız adamı kenana almıyolardı. Hatırlatıncada " Abi ben çektim hepsi çeksin".
Bu mantıkta olduğunuz sürece Helal olsun yönetim az bile yapıyo...
Şİmdi tekrar söylüyorum. PARLATMAYIN !!! Anlaşın parlamamış asalarla ÇT ye girin. Gaffar Semiha X bu hallede kesiliyo
Yani boşuna şikayet etmeyin. Çünkü böyle yakınanları çok gördüm ben. Ejder üretene kadar ağlayıp zırlayıp üretincede bide üstüne parlatınca zırhsız adamı kenana almıyolardı. Hatırlatıncada " Abi ben çektim hepsi çeksin".
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
LAG GELİYOR KAÇINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
TeknoBYraM yazdı:Arkadaşım Ejderi Eceli LAtifi Asab ı size parlatın diyen oldumu??? Yönetim parlatmayan kullanamaz dedimi? Bu oyunu bu hale getiren kusura bakmayın yönetim değil oyunculardır. KEnan günlerinden hatırlayın? En başta üstü full bilge istediler sonra mor asa istediler sonra Ejder istediler. Sonra oda yetmedi parlak ejder istedilarHepi topu KENAN şimdi 25 dk da 15 dk da atılıyo. Ve ben ciddi ciddi kenana 1500+ buzu olan büyücü aradıklarını gördüm.
Şİmdi tekrar söylüyorum. PARLATMAYIN !!! Anlaşın parlamamış asalarla ÇT ye girin. Gaffar Semiha X bu hallede kesiliyoAma dayanamayacaksınız. En iyi olmak için savaşacaksınız. Gaffara Parlak kıyamet asalı arıyacaklar. Ama bunu arayan YÖNETİCİ ler değil OYUNCULAR!!!
bilmem ne bilmem ne demişsin şartlar gerektirdi yapmak zorunda kaldık bu kafayı bırakın artık büyüyün ya zorla sana yükselttir diyen olmadki biz siz akıllısınız
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
Sessiz güldümnabuforum yazdı:LAG GELİYOR KAÇINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
- FATOSTYLE
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Forumkral yazdı:Arkadaşım şimdi ben oyuna ara vermiştim 2 yıl önce o zaman daha üstüm tam değildi şimdi geri dönmek istiyordum vazgeçtim elimde ejder asa var ama eminim pazartesiden itibaren şöyle yazılar olacak junona gelecek parlak trans asalı büyücü pm şimdi ben nası girem junona hadi junonu geçtim çt ye zaten almazlar bide böyle bak herkes gaffara gitmedi gideceği varsada artık gidemeyecek.En güzeli hiç yüklemeyem oyunu kafam rahat olsun.FATOSTYLE yazdı: Bu yönetimin getirdiği her yenılıge oyuncular karsı zatenAdamlar Sılah yukseltme getırmıs okadar gaffarın emegını alabılecez hala sıkayet edıyorlar e arkadasım gır gaffara dusur ozaman, Sacma sapan yorumlar atmayın
Herkeze hayırlı olsun
Junonu Gaffarı aylar boyunca herkez sadece ejderle kestı nıye sımdı kesılmesın. Ornek verıyorum parlatılmadan mevlana asa Ashabdan daha ıyı fakat kımse Junona veya gaffara mevlanalı asalı var mı dıye aramıyor en azından kendı sunucumdakı klandan soyluyorum bunu. O yuzden bu yapılan ısyan sacma sapan. Yonetımın yaptıgı hıc bı yenılıgı Ikv oyuncusu begenmedı zaten

BLACDEWIL // ŞANSÖLYE
Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.
Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Biraz daha düzgün bir dille yazarsan hangi durumu savunduğun daha iyi anlaşılır.VatanSeveriz yazdı:TeknoBYraM yazdı:Arkadaşım Ejderi Eceli LAtifi Asab ı size parlatın diyen oldumu??? Yönetim parlatmayan kullanamaz dedimi? Bu oyunu bu hale getiren kusura bakmayın yönetim değil oyunculardır. KEnan günlerinden hatırlayın? En başta üstü full bilge istediler sonra mor asa istediler sonra Ejder istediler. Sonra oda yetmedi parlak ejder istedilarHepi topu KENAN şimdi 25 dk da 15 dk da atılıyo. Ve ben ciddi ciddi kenana 1500+ buzu olan büyücü aradıklarını gördüm.
Şİmdi tekrar söylüyorum. PARLATMAYIN !!! Anlaşın parlamamış asalarla ÇT ye girin. Gaffar Semiha X bu hallede kesiliyoAma dayanamayacaksınız. En iyi olmak için savaşacaksınız. Gaffara Parlak kıyamet asalı arıyacaklar. Ama bunu arayan YÖNETİCİ ler değil OYUNCULAR!!!
bilmem ne bilmem ne demişsin şartlar gerektirdi yapmak zorunda kaldık bu kafayı bırakın artık büyüyün ya zorla sana yükselttir diyen olmadki biz siz akıllısınız
[/quote]Lanetxxxi yazdı:anne baba parasi degilnajMeido yazdı:Sözüm '' Lanetxxi ' ye afferin çok güzel iş yapıyorsun 720 tl yi bi oyun için yatıracaksın bravo . İşte bunun gibi enayiler oldukca bu oyun daha da saçma sapan yenilikler gelir . 1 günde adamlara 720 tl yedirecek bir insana ne diyeyim bilmiyorum . Bu asaların hepsine parlatınca 720 tl verince eline ne geçecek ? Nolacak yani en iyi senmi olcaksın ? Sonunda o çarlar elinden gidecek veya bırakacaksın veya bir tanıdığıana verceksin o kadar paralar nolacak ? Sana acıyorum kardeşim ailenede acıyorum nasıl para vereceklerinide kınıyorum . Bir oyun için 720 tl vericek adama bak bo yazını görünce cevap yazmamak elimde değil . Bide marifetmiş gibi çarlarındaki asaları yazmışsın cok büyük iş tebrikler sen hala böyle devam et oyuna para yidir BRAVO . Annen baban dışarda para kazansın sana versinler sende o kadar parayı yedir bu oyuna tebrikler memlekette böyle enayi iyi niyeti kötü niyetle kullanan insanlar oldukca bu oyun dahada paragöz bir hal alacak .
Yaz boyu Her gun sabah 10 aksam 6 insaatta ciraklik yaparak gunde 16 tl aliyorum.
Kime enayi dedigine dikkat et sonu senin icin kotu olur.
Evet marifet sabah aksam sabhlayarak dusurdugum asalari yazmam marifet
Kendi alinterimle calistigim para degilmiistedigim sekilde harcarim.
Simdi elimdeki BETON lari soker sokmez yemegime baslayacagim , kimin nasil para kazandigini bilmeden soyle yorumlar yapanlar oluyor ya.
ASİL ENAYİLER ONLAR.
Salak!
o değilde oyuna yatıracağın parayı düşüneceğine aldığın paraya odaklan:) 16 lira ne la