Hepsini biliyorum. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam Megax loncasına takmıştı. Ayısını salmak için defansif açıp salıyor sonra ofansif oluyorduxLequarento yazdı:Benim 5 lwl maden çarı olan şifacımın fotosunu çekmiş foruma koymuştu 10 lwl yap mılletı kaldır diyede not yazmıştı bide savaşlarda ölen karakterlerın yanında tek kalana kadar bekleyip fotosunu çekip 100 canla kestim diyende bu moron :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Maximum 12 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz. Bombacının vuruşunu kendi vuruşu gösterip 30bin vuran Alicikk. İlk çıktığında her kestiğini foruma koyan Alicikk. Tek beni koyamadı sanırımxLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
FIRTINA
Re: FIRTINA
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
neyse alicik istersen açık adres verebilirim sana istanbul civarındaysan orayada gelcem yakında
Ceza .....
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ezer geçer
ananın elini tut benim sövdrmek zorunda bvırakma kendine velet bırak elinden o klayweyeyi yeree. .yoksa ziyarete gelecem annenin herşeyi anlatacam senin bir köprü 6 oldugunu cocogu öçxLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
-
- İri Fare Avcısı
LEqurento annanin elini tut fuara git tamamı topitopunu da yalamayı unutma...ziyareye gelecem annene anlatıcam senin yaramaz bi velet oldugunu baş başa görücüdsm annenle lequ ç yol al hadi
-
- İri Fare Avcısı
babanın adı alicik seni lequrento topu yuvarlan şmdi Gvt n oglu buralar bebe avutma yeri degil anneene selam çaktımmmmmm
öptuuuuuuummmmmm gelecm özledm sırfntyııııııııı
öptuuuuuuummmmmm gelecm özledm sırfntyııııııııı
-
- İri Fare Avcısı
ALAYINIZA gelsin lan bu videooo
HADİ BAKALM DİNLEDİKÇE BENİ HATRlayın buraya mal mal yorum yazan orsbucocogukalrı
[youtube]http://youtu.be/3qemgpD5mbM[/youtube]
HADİ BAKALM DİNLEDİKÇE BENİ HATRlayın buraya mal mal yorum yazan orsbucocogukalrı
GucluSavasci yazdı:ALAYINIZA gelsin lan bu videooo
Alicikk anlıyoruz seni yaş seviyen ve beyin seviyen ufak olduğundan bizleri tam olarak anlamıyorsun fakat ağzımı bozmayacam şuan çok yakının olan biriyleyim rahatsız etme
-
- İri Fare Avcısı
[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız Süresiz kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Mübarek Cuma Günü Tanrı Sana Akıl Fikir Versin.. Çok Boş İnsansın Alicik
GucluSavasci yazdı:Bahtsiz yazdı:GucluSavasci yazdı:ALAYINIZA gelsin lan bu videooo
Alicikk anlıyoruz seni yaş seviyen ve beyin seviyen ufak olduğundan bizleri tam olarak anlamıyorsun fakat ağzımı bozmayacam şuan çok yakının olan biriyleyim rahatsız etme
bahtsız orobu cocokları size gelsin video annenleym bahtsiz ben skyrm kahpeyi kuvcamdan inmiyor sen gerçek nikini yaz bi oyndki onun bununb cogugu bakyım buradan laf atmank kolay bi gerçek adını de bakıyım bi sülaelnin sikiym orcucu
Lan çocuk bu dediklerini neyle yapacan ? Mikroskopla zor gördüğümüz şeyle mi ? Cuma cuma benim ağzımı açtırma. Oyunda kesildikçe sövüyordun yine bana. Napacan lan sen nickimi aciz insan. Hesaplarım ortak tarafından alınmış durumda tüm çabalarımla uğraşıyorum almak için. Alır almaz seni Meran ' a gömecem.