FIRTINA

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: FIRTINA

Mesaj gönderen Bahtsiz »

xLequarento yazdı:
Bahtsiz yazdı:
xLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
Maximum 12 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz. Bombacının vuruşunu kendi vuruşu gösterip 30bin vuran Alicikk. İlk çıktığında her kestiğini foruma koyan Alicikk. Tek beni koyamadı sanırım :D
Benim 5 lwl maden çarı olan şifacımın fotosunu çekmiş foruma koymuştu 10 lwl yap mılletı kaldır diyede not yazmıştı bide savaşlarda ölen karakterlerın yanında tek kalana kadar bekleyip fotosunu çekip 100 canla kestim diyende bu moron :mrgreen:
Hepsini biliyorum. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam Megax loncasına takmıştı. Ayısını salmak için defansif açıp salıyor sonra ofansif oluyordu :D Ya komedi bu kamil ;)
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
xLequarento
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xLequarento »

neyse alicik istersen açık adres verebilirim sana istanbul civarındaysan orayada gelcem yakında
Ceza .....
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ezer geçer

Mesaj gönderen GucluSavasci »

xLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
ananın elini tut benim sövdrmek zorunda bvırakma kendine velet bırak elinden o klayweyeyi yeree. .yoksa ziyarete gelecem annenin herşeyi anlatacam senin bir köprü 6 oldugunu cocogu öç
ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LEqurento annanin elini tut fuara git tamamı topitopunu da yalamayı unutma...ziyareye gelecem annene anlatıcam senin yaramaz bi velet oldugunu baş başa görücüdsm annenle lequ ç yol al hadi
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

babanın adı alicik seni lequrento topu yuvarlan şmdi Gvt n oglu buralar bebe avutma yeri degil anneene selam çaktımmmmmm

öptuuuuuuummmmmm gelecm özledm sırfntyııııııııı
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ALAYINIZA gelsin lan bu videooo

HADİ BAKALM DİNLEDİKÇE BENİ HATRlayın buraya mal mal yorum yazan orsbucocogukalrı

[youtube]http://youtu.be/3qemgpD5mbM[/youtube]
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

GucluSavasci yazdı:ALAYINIZA gelsin lan bu videooo

HADİ BAKALM DİNLEDİKÇE BENİ HATRlayın buraya mal mal yorum yazan orsbucocogukalrı

Alicikk anlıyoruz seni yaş seviyen ve beyin seviyen ufak olduğundan bizleri tam olarak anlamıyorsun fakat ağzımı bozmayacam şuan çok yakının olan biriyleyim rahatsız etme ;)
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız Süresiz kapatılmıştır.

UltoR
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Mübarek Cuma Günü Tanrı Sana Akıl Fikir Versin.. Çok Boş İnsansın Alicik
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

GucluSavasci yazdı:
Bahtsiz yazdı:
GucluSavasci yazdı:ALAYINIZA gelsin lan bu videooo

Alicikk anlıyoruz seni yaş seviyen ve beyin seviyen ufak olduğundan bizleri tam olarak anlamıyorsun fakat ağzımı bozmayacam şuan çok yakının olan biriyleyim rahatsız etme ;)

bahtsız orobu cocokları size gelsin video annenleym bahtsiz ben skyrm kahpeyi kuvcamdan inmiyor sen gerçek nikini yaz bi oyndki onun bununb cogugu bakyım buradan laf atmank kolay bi gerçek adını de bakıyım bi sülaelnin sikiym orcucu

Lan çocuk bu dediklerini neyle yapacan ? Mikroskopla zor gördüğümüz şeyle mi ? Cuma cuma benim ağzımı açtırma. Oyunda kesildikçe sövüyordun yine bana. Napacan lan sen nickimi aciz insan. Hesaplarım ortak tarafından alınmış durumda tüm çabalarımla uğraşıyorum almak için. Alır almaz seni Meran ' a gömecem.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön