Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

xhyr yazdı:
Sifacixhezae yazdı:ablamın karakteriyle oynadığım zamanlarda maden kasmıştım ki geçtiğimiz ilk bahara tekabül ediyor.2 ay kastım.ne madenim kapıldı cekildi derdim oldu , ne de çekip saf yansıttılar derdim oldu.Bana 1 cıktıysa ihtiyacı olana 5 cıksın mantıgıyla oynadım.sarraf ve maden arttırıcı vardı ki lonca arttıcısıydı.mavi topaz kastım , arada osmiridyum ve titanyumları da cektim.2 ay da toplamda 100 küsür iridyum ve 300 kadar mavi topaz cıktı.
mavi topazları 2 ile 3m arasında sattım. en az 2m den satmış olsam 600m eder.
iridyumlarda 50tanesini sattım. ortalama 7m den. 350m eder.
toplamda 950m .
yeraltında o kadar git gel yaparken yaratık kesiyoruz bi çanta yapıyoruz.gunluk 8 10m cıktıgını hatırlıyorum.
bunları yaparken gece 12-5 arası keyfim geldikce madenleri kastım.bir yerde çeken varsa musallat olmadım.hele hele çoğu zamanlarda 1 saatte turlarken 4 5 mavi topaz cıkarsa bi daha o gece madene kafamı cevirip bakmadım, sohbete baktım :)
herşey hile bono degildir.evet yapanlar olmus,kapatılmış zaten.
en pahalı madeni kasmak belki size 1 haftada uretim saglayabilir,sinir katsayınızda ne gibi bir degişme olur bilemem lakin 2 aylık bu maden işiyle ben 2 ceket 2 pant uretmiştim.ne keyfim kactı ne de oyundan sogudum.
sabır olduktan sonra olur.
sana h.o ama yani ben okula gidiorum :D günde 4 saat ayıramam yaz olsa 3 gün oynar 5 saat uyurum ama yani okuması güzel yapması cok zor gelior :D Artık inş bi fen lisesi aliim de ondan sonra bnm ejderim :D daha bi tek ejderle ugrasıorum millet dizmiş itemlerini yeni oyuncuların suyunu cıkartıolar :D piyasanın kac katı satıolar madenleri bi piyasayı herkes bilse varya... Birde birkaç konuda okumuştum: Pazar fln olsun diolar gercekten ii olurdu bnde katılıorum hatta posta kutusu flnda olabilir mesela bi kere Priston tale 2 die bi oyunu deneemiştim adım Qxwz flndı postadan gönderiolardı belli bi ucret karsılıgı itemleri cok hos bir sistem bence :) Bu arada br sorum olacak ya siz amdenleri oturarakmı yoksa gezerekmi topluorsunuz ( hepinize diorum) ? Bnmkiler izin vermez akçe fln basamam :D daha yaşım küçük.. Ona göre yanii bu oyunu genelde abi diecek kadar büyüklerim oynuyor :D oda ayrı bişi :) Zten bütün gün pc oynayınca benim sag elimin serce parmaktan başlayarak koluma dogru uyuşmaya başlıyor soguyor , kan dolaşımım düşüyor..

Öncelikle bir öğrenci olduğun için uyarmadan edemeyeceğim , harfleri kısaltarak yazmak sana hiç birşey kazandırmaz.yazdıklarını okuyana kadar canım cıktı.
gezerek topladım.ben öğrenci değilim.hayatımı çalıştım okudum kazandım.basit bir açıklama yaparsak , öğrenci olsun olmasın kendi hayatını kazanmadıktan sonra sanal dunyaya kendini kaptırmak size hiç birşey kazandırmaz.bir okul kazanman ve başarılı olman gerektiğini farketmiş olan cok guzel.Dilerim başarılı olursun.
sana tavsiyem eşya derdine hiç düşme.ben gittiğimde gaffara 1700 fiziksel bulsalar mutlu olan oyuncular şimdi ejderliyi bile beğenmiyor.
İnternet ağı çökmedikçe , oyun da kapanmadıkça, ne gelişmeler biter ne de eşyalar.Bugün yapmak için 1 ay ugrasırsın yaparsın,3 ay sonra başka bişi gelir ustune gelişir onun için uğraşırsın.Bu devinim surekli devam eder.
Nasıl ki önceden çağrı cihazları vardı şimdi cep telefonları var , oyun alemi de böyle.
iyi oyunlar ve hayatında başarılar dilerim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön