Sadece İstanbul Kıyamet Vakti'ni değil yüzlerce oyunu oynadım. İstanbul Kıyamet Vakti'nin grafikleri inanın piyasadaki bütün rol yapma adına tasarlanmış oyunlardan güzel. Diğer oyunlarda karakteriniz otururken kalkarken kolları bacakları sanki plastik gibi yamuluyor ya da hayvanınız eşyalarınız oyuncak gibi duruyor. Ciddi bir grafik konusunda İstanbul Kıyamet Vakti'nin üzerine tanımam. Özellikle de her şey gerçeğine bu kadar yakınken. Yerdeki çizgilerden tepedeki üçgenlerden bahsetmişsiniz bu kadar ayrıntıya inmek bir oyun için çok sakıncalı olabilir. O kadar yüksek grafik yapsalar ekran kartı beklentisini en az 1 GB olarak vermeleri gerekirdi ama herkesi düşünmek zorundalar. Bu oyuna başlarken direk bu oyunu seçmemin de nedeni buydu. Benim kendi kişisel kanaatim budur, buradan başka hiçbir oyunda bu kadar keskin ve net bir grafik bulamazsınız, oyunun grafiklerinin size garip gelmesi de diğer oyunların grafiğe önem vermemesinden kaynaklıdır, bu kadar gerçeğe yakın bir oyun grafiği bulabilirseniz resmini buraya beklerim (Rol yapma tabanlı bir oyun).
İyi forumlar.
La rehber başlatma ikvnin grafiklerine kaç tane oyun oynadım diyorsun bi m2 bide ikv oynamışssındır(ön yargı).İkv aylık para verilen bi oyun kimse yalanlamasIN oyunda plusın yoksa sen bir hiçsin.Silahına + basmak ZORUNDASIN iksir üretmek veya satın almak zorundasın BEYLER GELİN WOW agelin kafa rahat yanlış hatırlamıyosam 8-9 tane class var ve sürekli ekleniyor grafik desen ikvden kötü :mrgreen: pet desen ikvden kötü :mrgreen: bos desen ikvden kötü :mrgreen: Wow 60 günlük cart var alın 52 lira oyunda başka hiçbirşey paralı değil ingilizce olabilir fakat bir bebek bile anlayabilir bu ingilizceyi.He bide şunu unutmadan söleyeyim kendi karakterinizin tipine yakından bakın herhangi bir göz oynaması kaşların yukarı kalkması saçların havalanması(keller için değil :mrgreen: )varmı sadece 2 çizik var ya adam çok kızgın yada otistik gibi bir tipi var.SAKİN