[*]Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Arkadaşlar Boş Bosuna Buraya gecıpte ıtıraz Etmenıze herhangı bır gerek yok. Bu eşlesme Sıstemı Aynı I can Futbolda da
var Yanı Bu Sıstem Tılsım veyakı Ikv Ye ozel bır Eslesme Sıstemı degıldır Az ıncelersenız Sızlerde Anlamaya calısacaksınız.
Egerkı Self Loncasıı savastan cekılmeselerdı selfler ve Frıendler Aralarında Ya teke tek mac yaparlrdı Aynı Sehran ve nemesısler gıbı.
Burda 1 ton cene calmıssınız Kuralları Okunuyuz Onuda gectım mantıklı Bır sıstem Mantıgınız Almadıgından Burda Sag Sola Hakaret yagdırıyorsunuz..
Ha eyw Sehranlar 10 da 10 yapmıs 10 yapan dırekkk yataganımı Alıyorkıde heyacan Edıyorsunuz _?
Etkınlık kurallarında degısılık Olabılır denmiş.. Yazıldıgı taktırde herhangı bır sıstemde degısılık Yoktur herkezın dıkkatıne Olsunda.. Hayırlı oyunlar ...
LoNeLyWoLf yazdı:Yüce TÜRK milletinin büyüklerinin kanında bulunan Savaşçılık hisleri bugün bizimde kanımızda vardır.Türk devletlerinin ne zor kurulduğunu düşünerek hislerimi anlatmak istiyorum. Lonca Efsaneler olarak beni baş şifacılığa ve lonca savaşlarında as secen Orhan abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Daha düne kadar benim o seviyeye gelebileceğime inanan yoktu.Ama Taktir-i İlahi Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki bu seviylere gelebildik.Finallerde Raiders Of Anatolia Loncasıyla karşılaşmak Benim için şereftir.Finalde bizi kendilerine rakip görmeselerde."HARP HESAP İŞİDİR"Dedemiz Yavuz'un dediği gibi inaşllah hesaplarımız tutarsa Dedemizin Yatağanına sahip çıkacağız..
Savaşları Düzenleyen yönetime Teşekkürleri bir borç bilirim ve tüm loncalara Finallerde başarılar dilerim.
:arrow: yazdıkların cok hos ve güzel ama basarıyı reelde aramanı tavsıye ederım ...
samedsedir06 yazdı:
[*]Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Arkadaşlar Boş Bosuna Buraya gecıpte ıtıraz Etmenıze herhangı bır gerek yok. Bu eşlesme Sıstemı Aynı I can Futbolda da
var Yanı Bu Sıstem Tılsım veyakı Ikv Ye ozel bır Eslesme Sıstemı degıldır Az ıncelersenız Sızlerde Anlamaya calısacaksınız.
Egerkı Self Loncasıı savastan cekılmeselerdı selfler ve Frıendler Aralarında Ya teke tek mac yaparlrdı Aynı Sehran ve nemesısler gıbı.
Burda 1 ton cene calmıssınız Kuralları Okunuyuz Onuda gectım mantıklı Bır sıstem Mantıgınız Almadıgından Burda Sag Sola Hakaret yagdırıyorsunuz..
Ha eyw Sehranlar 10 da 10 yapmıs 10 yapan dırekkk yataganımı Alıyorkıde heyacan Edıyorsunuz _?
Etkınlık kurallarında degısılık Olabılır denmiş.. Yazıldıgı taktırde herhangı bır sıstemde degısılık Yoktur herkezın dıkkatıne Olsunda.. Hayırlı oyunlar ...
:arrow: Samed arkadasım sana gelınce - sen sehranındakılerın yerıne koy bı kendını ona gore konus artı arkadasım sızın loncanızı 2 defe yenmıs bı lonca yarı fınalde ve fınale cıkamıyı ve sız hak etmedıgınız bı fınale cıkıyonuz bunu acıklarmısın samımı bır sekılde dürüstçe dıcen bana bız hak etmedık ama fınaldeyız de sesımı cıkarmıcam pasa pasa oynıcam oyunumu yaz buraya hak etmedık bız fınalı de kral adammısın dıcem onun ıcın bos konusmana gerek yoq --
bunun adı lonca savaşımı allah aşıkna yönetici gm dev her neyse hiçmi başka oyunlardan da mı görmediniz bomboş etkınlik salonunda altıya altı lonca savaşımı olur para verip kutu almak zorunda bırakılıyoruz (diger mmolarda lonca sistemi stabil sürümde parasız şekilde verilir hadi tamam oraya takılmayalım)sizin süper lonca paketiniz için paramızın karşılıgı senelerden beri aynı etkinlik salonunda altı ya altı ws yapmak mı? alırım arkadaşlarımı girerim eme aynı şey bu ne ya böyle daha önce bu tür etkınlıkler yapılmıyormuydu etkınlık odasına adamlar çagırılıp... Biraz düzelenleme ne bu lonca savaşı bizimkiler sazan misali her şeye oldugu gibi atlamışlar katılım yetersizligi nedeniyle keşke yapamasaydınız valla rezillik oynadıgın oyunun ismini söylemezsin bu kadar içi boş bu kadar şirirme bir oyun haline geldi lonca savaşı dedigin loncadaki bütün oyuncuların katılabilecegi istedigi bir zamanda iki loncanın karşı karşıya (farklı mekanlarda em gibi)gelebilcegi bir şey ben yılarca diger mmolarda böyle gördüm böyle oynadım bizde sevindik ikvye lonca sistemi geldi diye sizdende bu beklenir sektörden bir habermısnız nesiniz anlamadımki hiçmi mmo oynamadınız allah aşkına böyle olacaksa kaldırın lonca monca bari lagsız oyun oynayalım eskisi gibi bana katılan arkdaşlar varmıdır bilmiyorum ama allah aşkına yanlışmı konuşuyorum bu rezilliktir ya şuraya bak bomboş etkinlik salonunda altışarlı iki grub savaşıyor bunun adıda lonca savaşlarımı oluyor çoçukları kandırırsınız ancak daha ben ne diyeyim REZİLSİNİZ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ya bırak bir de yazıyor musun yarı finalde defalarca yenilen bir lonca olarak bizim karşımıza geçeceksiniz yarı finalde oynadığımız gibi tekrar yapacağız normal karşılıyorsun? Size 2. bir hak verildiğinden herhalde savunmaya geçtin ancak şöyle olduğunu düşün Self Respect ve siz bizi ve sehranı yendiniz selflerle siz final oynayacaksınız ancak 10da 10 yapan Sehran loncası siz onları yenince sizle eşleniyor? Biraz empati kur her zaman çıkar düşünme.
LoNeLyWoLf yazdı:Yüce TÜRK milletinin büyüklerinin kanında bulunan Savaşçılık hisleri bugün bizimde kanımızda vardır.Türk devletlerinin ne zor kurulduğunu düşünerek hislerimi anlatmak istiyorum. Lonca Efsaneler olarak beni baş şifacılığa ve lonca savaşlarında as secen Orhan abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Daha düne kadar benim o seviyeye gelebileceğime inanan yoktu.Ama Taktir-i İlahi Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki bu seviylere gelebildik.Finallerde Raiders Of Anatolia Loncasıyla karşılaşmak Benim için şereftir.Finalde bizi kendilerine rakip görmeselerde."HARP HESAP İŞİDİR"Dedemiz Yavuz'un dediği gibi inaşllah hesaplarımız tutarsa Dedemizin Yatağanına sahip çıkacağız..
Savaşları Düzenleyen yönetime Teşekkürleri bir borç bilirim ve tüm loncalara Finallerde başarılar dilerim.
:arrow: yazdıkların cok hos ve güzel ama basarıyı reelde aramanı tavsıye ederım ...
samedsedir06 yazdı:
:arrow: Samed arkadasım sana gelınce - sen sehranındakılerın yerıne koy bı kendını ona gore konus artı arkadasım sızın loncanızı 2 defe yenmıs bı lonca yarı fınalde ve fınale cıkamıyı ve sız hak etmedıgınız bı fınale cıkıyonuz bunu acıklarmısın samımı bır sekılde dürüstçe dıcen bana bız hak etmedık ama fınaldeyız de sesımı cıkarmıcam pasa pasa oynıcam oyunumu yaz buraya hak etmedık bız fınalı de kral adammısın dıcem onun ıcın bos konusmana gerek yoq --
:arrow: Hak eden kazanır tek temenimiz...
Saygı Deger Kamil Arkadaşım ..
Kuralı Bızmı Koyduk.? Hayır.
Bızle r Frıends Olarak zaten Fınale cıkcagımız Bılıyoruz.. Neden mı?
Her sunucuda 1 Lodos 1 Arz Olarak Fınal Oynuyabılır Kuralı Var..
Sızın Arzlardan 2 lonca 1den cıktı Sımdı onların Arasında Guc yarısacak. Bızım lodoslar olarak Selftler gerı cekıldıgı ıcın Bızler Friends Olarak Dırek FInale CIkıyoruz..
Az Sızler SıSıtemı OKur Isenız herseyı daha ıı anlayıpp Saglıklı Dusunebılırsınız..
Ha Illakı Sıstemde Bı degısıklık Olacaksa Herseye ragzıyız neden mı_??
Yonetımdekıler Kuralları orda acıklamıslar Lonca Savaslarında Sızlere Sormadan Herhangı bır degısılık Yapabılırz dıye.
Ve Bızler Onu goz önunde Bulundurarak Bız Frıneds OLarak LOnca Savasına Varız Dedık..
Etkınlık Kurallarını OkumadıySan Tekrardan Sana Alıntı olarak özelıne Atabılırım Busbuyuk YAzı ıle Saygı Deger Kamıl Arkadasım..
Burda Ben Sehranlar buyuktu nemesısler buyuktu Demem O fınalde Gorunecek Bırsey..
Bızler Yarı fılana Gırıs yaparken 6 kısılık Grubta Sadece ve sadece 2 car Sahıbı Oyunda ıdı . Nedenlerını tekını acıklıyım 1 arkadaş Kaza gecırmesınden Oyuna Gıremedı... dıgerlerınıde Anlatmak ısterım Ama Burda Uygun OLmadıgında paylsmak ıstemıyorum..
Yanı Arkadaslar Kısa ve Öz Kımse Kımseyı Savunacak Veya Pısırıp Oyunumu oynucak dıye bakmyın . Lonca Kuralları zaten bellı 1 lodos 1 arz cıkacak dendı : Ha bazı arkadaslar demıskı 10 sehran 8 nemesıs Kazandı .
Onların toplamına bakarak fınale cıkılmıyor Arkadaslar.. Yarı fınal karsılasmasında en fazla Skoru yapanlar fınale yukselıyor.
Sehranlar Ve nemesısler yarı fınalde Esıt kazandıklarından Dolayı 2sıde tekrar kendı aralarında Savasıp Arzların 1 cı loncası olmaya calısacaklar..
en sonda Lodosla Arz Olarak Kapısılacak ordada Sunucu 1cısı bellı olacak
Sıstem budur nerdenmı bılıyorum dersenız ..
Oyunda 4 bucuk Senelık oyuncuyum Tanıdıklarımz olsun veya forum olsun Aynı Sıstem ı can futboldada var...
Sımdıden teskler ben Bakın Burda Atıp tutmuyorum Adam Akıllı tartısmak ısten varsa Buyursun Ama haddnı Asmadan efendıce.. Sımdıden Iı oyunlar Dılerım
Ya bırak bir de yazıyor musun yarı finalde defalarca yenilen bir lonca olarak bizim karşımıza geçeceksiniz yarı finalde oynadığımız gibi tekrar yapacağız normal karşılıyorsun? Size 2. bir hak verildiğinden herhalde savunmaya geçtin ancak şöyle olduğunu düşün Self Respect ve siz bizi ve sehranı yendiniz selflerle siz final oynayacaksınız ancak 10da 10 yapan Sehran loncası siz onları yenince sizle eşleniyor? Biraz empati kur her zaman çıkar düşünme.
Dostum Nedenı yazdım Yukarıda Oku Anlamassan Sana daha ınce Anlatıyım ... Bukadarını Blsen yeter Sana her Sunucuda 1 Lodos 1 arz fınale cıkıyor
Sehran ve nemesısler yarı fınalde Esıt Savas Kazandıgı ıcın aralarında Oko Sıstemımı ne olacakmıs Onlarda ordan arzların bırıncısı Secılıpp Bızler Frınedsler ıLe Lonca fınalı yapacaklar...
Anlamıssan ne mutlu bana ha ılla Anlamamkta razyım ben dersen Gıt Yonetıme maıl At belkı Kurallardaa degısıklık yaparlar..
Tılsım ve Sancak sunucularının Arz kısmında iki lonca ismi yazıyor, bunun sebebi nedir ?
Tılsım ve Sancak sunucularında yapılan eleme turlarında(Sancak) ve yarı final(Tılsım) mücadelelerinde eşit galibiyet alan loncalarımız olduğu için her iki loncanında ismi yazılmıştır.Bu loncalar arasında, lonca liderlerinin belirlediği oyuncular PvP mücadelesi yapacaklar ve kazanan temsilcinin loncası adını BÜYÜK FİNAL'e yazdıracaktır
Ha Bu Arada Sızlere Bılmeyenler ıcın PVP Sıstemınıde Anlatayım.. Lonca baskanınız tarafından Sıfa buyucu veya Savascı olacak bıcımde 1 Kısı secılcek 2 Lonca tarafından ve Normal Ws Atılacak orda kazanan dırek fınal Ile KarslasacakTır..
Samed sen demıssın buyuk fınal pvp bız nemesısle yapacaz büyük fınalı eyw ama senn dedıgın arz ve lodos buyuk fınal dıyon o buyuk fınal olmuyo bıldıgın eleme macı senın loncan buyuk fınal hak etmıyo lodoslar ezıq se fınale cıkmaya hakkı yoq bukadar hak etmedıgınız bı seyı savunıyon sen susacan zaten sıze gıren cıkan yoq 2. bı sans verılıdıgı ıcın mutlu olmanız lazım ... nemesısler ve sehran loncaları hak etmedıklerı bır karsılama yapacakları ıcın üzüluyorum fınalı nemesıslerle yapsak keske ama adalet sıstemı bu kadar yüzde 50 kazanma oranı olan bır lonca fınal hak etmıyor
:arrow: bu olay soyle 2 Türk takımı sampıyonlar lıgınde fınal oynayamaz gıbı bısı 2 sı de fınale cıkmıs olsa bıle ...
sızın kı de bu na benzıyo uefa nın baska bı takımı tutmasından farkı yoq gıbı bısı ...
bana dıceksın hak etmedık ve fınal deyız de adamlıgını goreyım sen hala self dıyon bısı dıyon mer adam boynunu bukup dogruyu soyleyen adamdır buda son sozum ... k gele pasam ...(ayrıca sen gıbı kamıl mamıl demıyom efendılık buyukluktur saygılı ol ve saygı duyul ...)
Eklenti paketi 59 lwl olmaz çünkü ondan önce gelecek eklentiler var diye tahmine diyorum , Lonca tüccarından LP ile alınacak itemler gibi , yeni silahlara + basılması gibi bu tür yenilikler gelir sonra eklenti yapılır 2014 ten önce eklenti yapılmaz...